Dodaj do ulubionych

sklep Dyplomata - garnitur do ślubu

26.02.13, 23:07
Mam problem - przyjeżdżamy w weekend do Warszawy na ostatnią przymiarkę mojej sukienki i przy okazji musimy w końcu kupić wszystko dla mojego przyszłego M. Nie mamy dużo czasu więc pomyślałam, ze chciałabym załatwić sprawę szybko w jednym miejscu a nie biegać po galeriach. Znalazłam w necie salon Dyplomata - ktoś był? Można tam wszystko kupić tak jak sie reklamują?
Obserwuj wątek
    • carolka87 Re: sklep Dyplomata - garnitur do ślubu 27.02.13, 16:24
      Zuzula85, my w Dyplomacie kupiliśmy smoking. Od początku szliśmy z nastawieniem, że to będzie ten strój, więc myśleliśmy, że wpadniemy, dobierzemy rozmiar i kupimy. Wybór dodatków do jednego stroju jest tak duży, że z tego „wpadniemy” zrobiła się dobra godzina. Duży wybór kolorystyczny much, różne modele (większe, mniejsze), z pasem czy bez, koszula smokingowa czy klasyczna… Jedyne co nie było zgodne z ofertą to lakierki. Na stronie jest informacja, że są w sprzedaży. Na szczęście Pani poleciła nam miejsce gdzie mogliśmy je kupić. W jedno popołudnie udało nam się ubrać mojego narzeczonego (poza butami) w jednym miejscu. Zdecydowanie POLECAM ten sklep.
    • dorka_8_4 Re: sklep Dyplomata - garnitur do ślubu 07.03.13, 14:43
      W sobotę jesteśmy umówieni na oglądanie i mierzenie, więc w weekend zdam relację.
      • dorka_8_4 Re: sklep Dyplomata - garnitur do ślubu 11.03.13, 22:38
        Wizyta zakończyła się podpisaniem umowy smile w przeciągu dwóch tygodni garnitur będzie do odbioru. Różne kolory, różne modele. Są garnitury "praktyczne" ja i te typowo ślubne. Byliśmy wcześniej w kilku sklepach i w żadnym nie było tak dużego wyboru kamizelek. POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka