Dodaj do ulubionych

Pomysł na zaręczyny

14.03.13, 17:31
Zamiar zaręczyn chodzi za mną już od dłuższego czasu, pierścionek mam już nawet kupiony, ale pojawia się małe "ale" jak to zrobić? Moja Gosia jest romantyczką, ja niestety jej totalnym przeciwieństwem, dziś widziałem jak zalewała się łzami przy okazji oglądania tych zaręczyn Chłopak miał pomysł, pewnie też ładnie zapłacił za to bo w Polsce to chyba trochę kosztuje... widzę, że ona chciałaby czegoś wyjątkowego... Ja jej mogę stół skręcić, lampę założyć, koła w samochodzie wyważyć ale nie umiem wymyślać niczego oryginalnego... Jedyne co przyszło mi na myśl, kiedy już zrobi się cieplej zabrać ją na spacer nad jezioro, wcześniej w odpowiednim miejscu zostawiając butelkę z listem,w którym byłoby odpowiednie pytanie smile ale to też wydaje mi się niezbyt lotnym... dziewczyny czy pomożecie, podrzucicie może jakieś drobne pomysły?

tak wiem, że to ja znam ją najlepiej wiem...
Obserwuj wątek
    • mojemieszkanie24 Re: Pomysł na zaręczyny 14.03.13, 18:18
      proszę bardzo:

www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0

• amancjuszka Re: Pomysł na zaręczyny 15.03.13, 09:31
        A mi sie podoba Twoj pomysl, z butelka i listem. Moze zakop ten list pod piaskiem wez koc, usiadzcie i wtedy powiedz patrz cos tu jest itd. Te wszystkie jutubowe zarecyzny to sa praktycznie na jedno kopyto.
        • panna.anna39 Re: Pomysł na zaręczyny 18.03.13, 15:44
          Twój pomysł jest super! Na każdej dziewczynie zrobiłby wrażenie!
    • 5th_element Re: Pomysł na zaręczyny 05.04.13, 09:01
      a co to jest Villa Nuova? Domyslam sie, ze jest to jakas knajpa gdziestam. Czemu do cholery nie potraficie napisac jednego zdania z sensem?
      • kaga9 Re: Pomysł na zaręczyny 05.04.13, 21:56
        5th, daj spokój spamerce. Pisze o tym miejscu w kilku wątkach, znaczy kicha, skoro trzeba namolnie reklamowaćwink
    • 5th_element Re: Pomysł na zaręczyny 05.04.13, 09:02
      super pomysl z tym listem. Rownie dobrze podczas jakiegos romantycznego spaceru, kolacji... zwyczajnie zadbal o mila atmosfere, a bedzie niezwyczajnie i wyjatkowo.
      • zolteczko18 Re: Pomysł na zaręczyny 05.04.13, 11:58
        Pomysł z butelką super! Nietypowy, ale i nie przekombinowany. No i co najważniejsze bez publicznoścismile. Nie wiem co ludzi pociąga w tych "przedstawieniach" zaręczynowych.
    • beatrix-kiddo Re: Pomysł na zaręczyny 05.04.13, 12:55
      Wiesz, jeśli ludzie się kochają, to naprawdę nie trzeba wymyślać jakiegoś specjalnego "entourage'u" do zaręczyn.
      Mnie się mój obecny mąż oświadczył po obiedzie, jak sobie siedzieliśmy na kanapie. Nagle zapytał, czy chcę być jego już na zawsze.
      I to była najpiękniejsza chwila w moim życiu (potem jeszcze chwila przysięgi w kościele).
      Więc Avanti! - oświadczaj się i już! Powodzenia smile
      • zolteczko18 Re: Pomysł na zaręczyny 05.04.13, 15:49
        > Mnie się mój obecny mąż oświadczył po obiedzie, jak sobie siedzieliśmy na kanap
        > ie. Nagle zapytał, czy chcę być jego już na zawsze.

Piękne! smilesmile
    • jamesonwhiskey Re: Pomysł na zaręczyny 05.04.13, 17:18
      "grota nestle" trudne do przebicia i obojgu wam to zostaie na dlugo w pamieci
    • baleerina Re: Pomysł na zaręczyny 10.04.13, 13:27
      Zwykłe pytanie też się sprawdzi. Ale można się wysilić na coś jeszcze, napewno będzie to mile widziane. W formie listu czy zaproszenia na pewno się sprawdzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka