parka_km 01.10.13, 16:43 Namawiamy Państwa do zapoznania się z kolekcją wyjątkowych zaproszeń ślubnych i dodatków na ślub. Pełną ofertę firmy PARKA odnajdziecie na stronie www.Parka.com.pl Zapraszamy serdecznie! http://www.parka.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drukarnia-dejavu.pl Re: Zaproszenia ślubne 2014 27.12.13, 15:09 Zapraszam również na stronę Drukarnii Deja Vu Wykonujemy zaproszenia na każdą okazję: Ślub, Chrzest , I Komunia Święta, studniówka. W naszej ofercie znajdą Państwo również Księgi Gości Weselnych, podziękowania dla gości, rodziców, winietki na stół, Menu, zawieszki na alkohol itd... Więcej informacji : www.drukarnia-dejavu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
soapbubble Re: Zaproszenia ślubne 2014 05.01.14, 17:10 To i ja polecę Jeśli szukacie miejsca, gdzie tworzone są oryginalne zaproszenia ślubne, zachęcam do zajrzenia tutaj www.soapbubble.pl/ Jest możliwość zamówienia indywidualnego projektu zaproszenia bądź gotowych projektów prezentowanych w galerii lub ich modyfikacja. Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka80 Re: Zaproszenia ślubne 2014 07.02.14, 20:58 Nie polecam firmy www.fabryka-slubna.pl Przed wyborem zaproszeń zamówiłam u nich próbki. Niestety zdecydowałam się zakupić prawie 170 zaproszeń na podstawie wysłanych do mnie próbek. Mówię dokładnie o modelu 7. Przysłano mi zaproszenia z wkładkami w kolorze ecri a nie białym jak na zdjęciu oraz w próbce. Tłumaczyli się tym że zamówiłam próbki ze starej beli papieru. Oni natomiast już nie drukują na tym papierze tylko na innym (w kolorze ecri). Miedzy zamówieniem próbek a zamówieniem zaproszeń minęły raptem 2 tygodnie. I według nich to moja wina że nie zamówiłam zaproszeń od razu, bo tak miała bym wkładki białe. Nie zgodzili się dodrukować mi wkładek na starym papierze gdyż specjalnie dla mnie nie będą go kupować. Na zaproszenia wydałam ponad 500 zł i niestety nie spełniają moich oczekiwań ponieważ oszukano mnie. Firma zachowała się bardzo nieprofesjonalnie. Ostrzegam wszystkich przed tą firmą! Odpowiedz Link Zgłoś
annamalecka78 Re: Zaproszenia ślubne 2014 29.05.14, 13:25 marcepanka80 – dzięki Tobie zamówiłam zaproszenia w uczciwej firmie. mdruk wykonał zlecenie terminowo i tak jak zamawiałam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lilyen Re: Zaproszenia ślubne 2014 30.06.14, 22:29 A moje zaproszenia wygladaja tak: imagizer.imageshack.us/a/img823/5702/e7np.png imagizer.imageshack.us/a/img856/7458/fzdj.png i zrobily szał w rodzinie Na podstawie zaproszenia wykonano dla mnie tort weselny aktualny link ze sprzedaza zaproszen jest tez tutaj allegro.pl/zaproszenie-zaproszenia-na-slub-slubne-pudelko-i4377270263.html Odpowiedz Link Zgłoś
natala.kam Re: Zaproszenia ślubne 2014 01.07.14, 15:35 Faktycznie, zaproszenia są ciekawe i oryginalne. Gratuluję pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś