Dodaj do ulubionych

OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ?

IP: *.deef.put.poznan.pl 31.08.04, 10:23
Hej,
mam malutki problem. czy macie grawerki na swoich obraczkach? A jesli tak to
co macie napisane? Wiem ze mozna miec imiona, ale czy cos jeszcze??? Jakos
nic innego nie przychodzi mi go glowy. Pomozcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: martyna123 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 31.08.04, 10:30
      My mamy wygrawerowane imiona,oczywiście na przemian, i date ślubu.
      Nasi znajomi oprócz tego mieli wygrawerowane serduszko. Niestety większość
      jubilerów, którzy grawerują, grawerują tylko imiona i datę.
      Pozdrawiam,M
    • anba7 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 31.08.04, 13:12
      ja mam wygrawerowane :Annie Jakub 09.08.2003, a mąż Jakubowi Anna i też data.
      • Gość: ??? Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:52
        taaak. data to dobra rzecz. szczegolnie dla mojego smile
        • luka80 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 31.08.04, 14:44
          jaka jest cena takiego grawerowania?
    • Gość: aga Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.bochnia.pl / 82.160.2.* 31.08.04, 15:49
      my mamy - "Ukochanemu Mężowi+data", i "Ukochanej Żonie+data"
      grawer maszynowy najczęściej jest gratis do obrączek. Ale ładniejszy i bardziej
      trwały jest ręczny (czyba 1 zł - 2 zł od literki)
      poadrawiam
      • ania_2000 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 31.08.04, 16:12
        uwazam ze grawerowanie imion jest prostackie - nie wiesz za kogo wychodzisz za
        maz??? (lub z kim sie zenisz???) no chyba jak ktos cierpi na skleroze ..
        • Gość: oro Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: 212.33.72.* 01.09.04, 10:20
          jasne!! lepiej wygrawerowac cos uniwersalnego, bo a nuz nam sie odwidzi i
          zmienimy partnera. Nie rozumiem ludzi, ktorzy nie maja nic do powiedzenia,
          tylko ciagle krytukuja. Skoro nie podoba Ci sie pomysl z imionami to powiedz co
          wolalabys wygrawerowac!
          • ania_2000 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 01.09.04, 11:21
            skoro nie podobaja ci sie ludzie ktorzy krytykuja to dlaczego sam to robisz???

Uwazasz, ze jak sie wygraweruje imiona to cie to automatycznie ochroni
            przed "odwidzeniem" i zmiana partnera??smile)))))

Jak twoja wyobraznia nie siega dalej niz grawerowanie imion, to sorry - nic na
            to nie poradze. Dla mnie jest to beznadziejne - bo i bez grawerowania imienia
            wiem, kto jest moim mezem.
            • Gość: oro Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: 212.33.72.* 01.09.04, 11:46
              Co wiec Ci sie nie podoba: grawerowanie czy pomysl z umieszczaniem na obraczce
              imienia?
              Jesli wszystkie wypowiedzi scisle trzymaja sie tematu a ty nagle wyskakujesz z
              krytyka i nic nie wnosisz od siebie to wydaje mi sie to malo tworcze. Ja
              odpowiadajac na Twoj chcialam sprowokowac Cie do wypowiedzenia wlasnego zdania.
              Przepraszam, ze Cie urazilam, ale naprawde wole dowiedziec sie czegos nowego
              (np. kto jaki mial pomysl na "spersonalizowanie" obraczek) niz uslyszec ze ktos
              jest ponad to. Kogo to obchodzi?
    • Gość: martyna123 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.lodowa101.media4u.net.pl 01.09.04, 12:48
      luka80 jeśli chodzi o cenę to wszystko zależy od tego,gdzie wykonujesz grawer
      no i oczywiście gdzie kupujesz obrączki, w Aparcie grawer jest gratis, o ile
      oczywiście u nichg kupujesz obrączki.
    • Gość: ewa Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.icpnet.pl 03.09.04, 16:29
      my mamy wygrawerowane tak, jak na siebie mówimy czyli Kisia i Kocur no i datę
      ślubu
      • Gość: becia Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.local.pl / *.gw-cegielniana.lama.net.pl 03.09.04, 21:04
        haha Kisia i kocur!!! pięknie to będzie wyglądać za jakieś 40-50 lat jak
        będziecie starymi dziadkami a na obrączkach nadal: "kisia i kocur" buahahah
        • ewa75 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 04.09.04, 19:32
          co, zazdrość zżera!!!!
          • Gość: becia Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.local.pl / *.gw-cegielniana.lama.net.pl 05.09.04, 13:15
            nie rozumiem. co ma z tym wspólnego zazdrosć???
            • hanna26 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 05.09.04, 23:25
              My mamy nasze imiona, tylko zdrobniałe, to znaczy tak, jak na siebie mówimy.
              Oczywiście odwrotnie (ja jego, on mnie). I do tego data ślubu. Minęło już kilka
              lat od ślubu, a my nadal lubimy zdjąć obrączki, popatrzeć, uśmiechnąć się
              ciepło... Ech, mam nadzieję, że tak będzie przez całe życie.
    • malgosia.w Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 04.09.04, 18:48
      A my będziemy mieć wygrawerowane "Zawsze tam gdzie Ty". Płacimy 3 zł od literki
    • athalia Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 05.09.04, 23:25
      Ja mialam dylemat, bo mialam dwa sluby i dwa wesela. Moj maz uznaje koscielny a
      ja cywilny. I sie klocilismy, wiec ustalilismy, ze wpisujemy tylko rok i
      inicjaly. Chcialam jeszcze, zeby byl jakis obrazek, ale to by majatek
      kosztowalo.

A cena? Jak kupisz u jubilera to od razu moga ci wygrawerowac za free. Tylko
      wybierz takiego i z glowy.
    • anet22 Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 06.09.04, 22:43
      Na mojej obrączce jest wygrawerowane: "Kocham Cię - Romek", a na obrączce
      męża: "Kocham Cię - Aneta"
      Płaciliśmy 2 zł od literki

Pozdrówki
    • Gość: Kasia Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? IP: *.acn.waw.pl 22.09.04, 20:08
      A my mamy wygrawerowane: piątek 13 sierpnia 2004
    • mamaszyma Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 23.09.04, 09:46
      My mamy wygrawerowane imie i Na wieczność. Na jakims filmie tak było i mi sie
      baaardzo spodobało
    • magdary Re: OBRACZKI-CO WYGRAWEROWAĆ? 23.09.04, 09:51
      ja mam na swojej imie narzeczonego i date slubu a on ma moje imie i date slubu

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka