Dodaj do ulubionych

Opinie o Legato Cover Band z Olsztyna

28.09.16, 09:30
Hej wszystkim!
Postanowiłam napisać i poszukać trochę opinii o tym zespole, ponieważ w internecie kończą się ona na 2014 roku...
Podobają mi się głosy, muzyka, opinie do 2014 roku, ale co dalej? Zespół na pewno nadal istnieje, grają, więc dlaczego internet ucichł?
Czy ktoś może mi coś o nich powiedzieć? Mam nadzieje, że ktoś z Was będzie mógł mi pomóc i podzielić się opiniami smile
Obserwuj wątek
    • mjoy87 Re: Opinie o Legato Cover Band z Olsztyna 10.10.16, 07:52
      Tez jestem ciekawa opinii smile
      • privera Re: Opinie o Legato Cover Band z Olsztyna 05.01.17, 12:00
        Byłam na Sylwestrze w Termach gdzie grali - było super smile nagrania które są w internecie nie różnią się jakością od ich grania na żywo, a nawet są lepsi! Parkiet był cały czas pełny, nawet podczas ich przerw puszczali tak fajną muzykę, że ludzie też tańczyli smile
    • kaga9 Re: Opinie o Legato Cover Band z Olsztyna 10.10.16, 16:48
      więc dlaczego internet ucichł?

Dlatego że ludzie prędzej napiszą opinię, gdy są niezadowoleni niż gdy są zadowoleniwink
    • agaaga1803 Re: Opinie o Legato Cover Band z Olsztyna 24.07.18, 16:28
      Witam,w lipcu grali na weselu u mojego syna,goście się nudzili,długie przerwy,może i ładnie grają,ale nie na weselu,na poprawinach grał dj było super,puki co nie polecam.
      • allegrus1 Re: Opinie o Legato Cover Band z Olsztyna 11.12.18, 16:08
        Witam, zespół jest rewelacyjny ale nie dla każdego. U nas wszyscy byli zachwyceni ale jeżeli ktoś lubi disco polo to to nie jest zespół dla niego. Polecamy !!! minął już ponad rok od wesela , a my cały czas słyszymy pozytywne opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka