Dodaj do ulubionych

co na siebie na cywilny

24.01.17, 04:59
dziewczyny, co zakładałyście na siebie na cywilny? kurcze, myślałam, że mnie olśni, ale drugi miesiąc mija a ja niestety nic uncertain już patrzę, oglądam, aż w oczach się mieni. i buty, matko, jakie buty żeby nóg nie zedrzeć przed kościelnym?? surprised
Obserwuj wątek
    • mal-ek Re: co na siebie na cywilny 24.01.17, 13:12
      buty kup najwczesniej jak się da i najpierw poruszaj się pod domu i obowiązkowo chociaż raz wyjdź w nich do sklepu albo na krótki spacer - musisz wiedzieć jak się będą sprawowały. moim zdaniem to najwazniejsze. mi się marzył zestaw łososiowy i złote dodatki, jeśli lubisz takie kolory i pasują do Ciebie to polecam - na zdjęciach to bardzo ładnie dziś wygląda smile
      • czarnakawusia Re: co na siebie na cywilny 24.01.17, 15:34
        Nie wiem tylko czy muszę jakieś oryginalne marki przeglądać, czy wystarczy, że nie będzie mocno znana a i tak może być dobra? Szczerze powiedziawszy to wiem, że to są pytania jak ze średniowiecza ale od lat ubieram sie w sieciówkach i jak przychodzi do jakiegoś poważniejszego zakupu to czuję się jak dziecko we mgle.
        • kaga9 Re: co na siebie na cywilny 25.01.17, 14:46
          Skoro ubierasz się w sieciówkach, to wiesz, że znana marka NIE OZNACZA dobrej jakości. Zresztą przecież nawet reklamujesz jakiś sklep, co widać w wyszukiwarce, tam nic nie ma?

PS Czarnakawusia, Mal-ek, musicie się dobrze znać, niesamowite, że bywacie na tych samych forach, niekoniecznie zbliżonych tematycznie...Czy za chwilę pojawi się Bidon99 i poleci jakiś sklep?big_grin

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka