dorann 14.02.05, 09:13 Witam serdecznie! Czy słyszałyście jakąs opinię na temat pracowni krawieckiej w Karczewie koło Warszawy? A może któraś z Was szyła tam suknię?? czekam na opinie bo zastanawiam się nad szyciem tam swojej sukienki ślubnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Pracownia krawiecka w Karczewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:45 Ja dostałam na Karczew namiary od koleżanki - pojechałam, obejrzałam ale się nie zdecydowałam ze względu na dużą odległość od mojego domu (a na miary trzeba pojeździć...) Sukienki ok, ceny tez - właścicielka bardzo rozsądna. Ale jakiś cudów się nie spodziewaj - ja sie nie zdecydowałam i nie żałuję bo szyję sukienkę w W-wie a cena nie wyższa niż w Karczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorann Re: Pracownia krawiecka w Karczewie 14.02.05, 09:58 A możesz mi podać namiary na tę pracownię w warszawie? Podaje maila dorann@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kerika Re: Pracownia krawiecka w Karczewie 14.02.05, 10:10 aga, ja też poproszę. Napisz mi jeszcze, ile Cie ta przyjemność będzie kosztować. kerika@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylka5 Re: Pracownia krawiecka w Karczewie IP: *.abx.fr / 81.255.238.* 16.02.05, 12:42 Czy ja tez moge prosic o namiary na krawcowa w Wawie: smirkowska@tlen.pl. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
iza.05 Re: Pracownia krawiecka w Karczewie 14.02.05, 10:23 Ja taż poproszę namiary na iza.05@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pracownia krawiecka w Karczewie IP: 213.17.168.* 14.02.05, 10:38 Poproszę namiary na a-gnieszka_80@o2.pl z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatifnat Re: Pracownia krawiecka w Karczewie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 10:45 ja też bym poprosiła namiary na tę pracownię w W-wie hatifnat@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorann Re: Pracownia krawiecka w Karczewie 14.02.05, 10:52 Prosiłam o Wasze opinie na temat krawcowej w Karczewie, a tu same prośby o namiary na krawcową w w-wie. Może jednak któraś z was coś słyszała o karczewie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doria Re: Pracownia krawiecka w Karczewie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:03 www.kama-suknie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś