Dodaj do ulubionych

ślub w niedzielę

17.03.05, 09:25
Czy ktoś brał ślub w niedzielę?? o której?? my planujemy w niedzielę, ponieważ
nie chcemy wesela.. jak było?? czy to dobry pomysł??
Obserwuj wątek
    • Gość: Emma Re: ślub w niedzielę IP: 195.205.73.* 17.03.05, 10:10
      Pomysł bardzo dobry!Wiem, że sporo osób tak robi!A najlepsza okazja to ślub 14
      sierpnia, na 15 wypada święto więc będziecie mieć dodatkowy dzień wolny!
      • asiaradz Re: ślub w niedzielę 17.03.05, 10:18
        smile) masz rację - świetny pomysł smile) my jednak chcemy w miarę jak najszybciej i
        wybraliśmy datę 26.06. Wydaje mi sie, że to jest dobre rozwiązanie dla tych,
        którzy nie chcą wesela, ponieważ niektóre restauracje nie chcą organizować
        samych obiadów ślubnych w sobotę, gdyż liczą na wyższy zysk, jeżeli w tym samym
        czasie zgłosi sie do nich para, która organizuje wesele. Bierzesz/brałaś ślub w
        niedzielę?? jeżeli tak, to o której?? my chcemy w południe - o 12.30, żeby
        rodzinka zdążyła zjeść obiad i wrócic do domu... Pozdrawiam smile
        • Gość: Emma Re: ślub w niedzielę IP: 195.205.73.* 17.03.05, 10:27
          Ja biorę 13 sierpnia, w sobotę. Myślę, że godzinę wybrałaś odpowiednią! Akurat
          po mszy i życzeniach goście udadzą się na obiadek. Taki obiad można dopracować
          w najdrobniejszych szczegółach. Jeśli chcesz żeby było ach i och elegancko
          możesz np.podać przystawkę - losoś na grzance! smile)) Pomyśl tylko o fryzjerze -
          w niedzielę zakłady są nieczynne! Ale może uczesze Cię ktos w domu? Powodzenia!
    • asiaradz Re: ślub w niedzielę 17.03.05, 11:56
      Właśnie z fryzjerem był mały problem i ostatecznie mam mnie uczesać mama
      koleżanki. Poruszałam ten wątek kiedys na forum, ale jakos tak bez odpowiedzi,
      więc jakby ktoś znał fryzjera, który byłby w stanie uczesać mnie w niedzielę, to
      proszę o namiary!!
      smile)
      • Gość: Jowita Re: ślub w niedzielę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.05, 13:59
        Ja miałam ślub w niedzielę o 14.30. Przyjęcie było do 24. Czesała mnie
        koleżanka. Sądzę, że w dużych miastach, gdzie są hotele, czynne są w niedzielę
        znajdujące się tam salony fryzjerskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka