Dodaj do ulubionych

adresy salonów na pradze południe

18.01.06, 10:30
wiem, że tych salonów jest sporo - chciałabym kilka skompletować, jakoże
powoli przymierzam się do wizyty w salonie.
jeśli znacie aresy, www, to chętnie skorzystam
wiem, że są salony na grochowskiej, targowej, kijowskiej
może znacie nazwy tych salonów?
Obserwuj wątek
    • pysiunia5 Re: adresy salonów na pradze południe 18.01.06, 16:38
      salon Diana na Targowej www.dianasalon.com(obok jest drugi salon ale nie wiem
      jak sie nazywa), salon Angel na rogu Targowej i Okrzei www.angel.com.pl(na
      przeciwko jest drugi salon), na Zamoyskiego(przejscie Targowej w Grochowską)
      jest salon Cymbeline,no i na Grochowskiej jest kilka m. in Scarabeo
      www.slubne.pl, Agora, Chantal www.chantalnc.com, na Kijowskiej jest salon Susan
      Blanche www.susanblanche.com i salon susan labo www.susanlabo.pl
      • kasiak123 Re: adresy salonów na pradze południe 18.01.06, 16:56
        salon diana jest naprawdę godny polecenia.
        mierzyłam sukienki we wszystkich salonach na Targowej ale tam rzetelna obsługa
        ( w dodatku bardzo miła) potrafią doradzić a i wytargować coś można.
        • pysiunia5 Re: adresy salonów na pradze południe 18.01.06, 18:44
          kasiak a jakie tam sa mniej wiecej ceny???ja mam upatrzone kilka sukienek w
          salonie susan blanche ale ceny tych kiecek mnie troche przerażają, bo są od
          mniej wiecej 2400 do 3 tysiecy sad
          • kasiak123 Re: adresy salonów na pradze południe 18.01.06, 18:48
            ja kupiłam tam sukienkę ( jak dla mnie cudowna ). Cena wyjściowa ok 1800
            udało mi się zejść na 1400 i welon gratis.
            I przy tym nikt nie kręcił nosem że wytargowałam tyle i jeszcze sto razy mierzę.
            Naprawdę obsługa ta tip top.
            • justm Re: adresy salonów na pradze południe 18.01.06, 23:24
              dziękuję babki!
              • pysiunia5 Re: adresy salonów na pradze południe 19.01.06, 10:51
                justm bardzo prosze smile jak juz bedzies zpo wizycie gdzies to napisz jak
                wrażenia, jaka obsługa itp. ja wybieram sie na pierwsze przymiarki około 10
                lutego, wiec jestem zainteresowana tematem smile
                aaaaa dodam jeszcze jeden salon "Mariella" na Floriańskiej smile
      • rozerwanapm Re: adresy salonów na pradze południe 10.12.14, 14:50
        Dziewczyny, ja wam powiem tak: każdy salon w Polsce będzie lepszy niż salon Angel Violi Piekut na Okrzei przy Towarowej!!!!!

Moja suknia ślubna od Violi Piekut pękła przed ołtarzem!!!

Zamówiłam suknię z sezonu 2013/2014, szyta na miarę. Suwak rozszedł się po 15 minutach ceremonii na wysokości żeber. Już w trakcie przymiarek zgłaszałam, że jest mi za ciasno i ciężko oddycham, ale ekspedientki twierdziły, że tak ma być i już. Tuż przed ceremonią ślubną, w kościele teatralnie na oczach wszystkich gości rozwalił się zamek. Widać było całe plecy, łącznie z bielizną! W tym momencie skończył się urok całej ceremonii: Pan Młody w popłochu, świadkowa w panice, płacz mamy, szepty gości i oczywiście zażenowanie księdza… Nie mogłam wyjść z ławki ani na przysięgę, ani na znak pokoju do rodziców.

Suknia Violi Piekut zepsuła mi najpiękniejszy dzień życia. A najgorsze, że salon Angel Violi Piekut do niczego się nie przyznaje, nie przeprosił i tylko skwitował (dosłownie) „raz na sezon suwak się psuje, akurat to był ten”!

Zdjecie rozerwanej sukni ślubnej Viola Piekut

Nie wierzycie w historię? Uważacie, że to antyreklama? Zapraszam na facebooka, umieściłam tam więcej zdjęć rozerwanej sukni ślubnej Piekut (szukaj pod: Rozerwana Suknia Violi Piekut studio mody Angel)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka