Dodaj do ulubionych

poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważności?

13.03.06, 15:53
Czy zaświadczenie z odbycia spotkań w poradni rodzinnej ma swój okres
ważności - np. 3 miesiące? Czy też może wydawane jest bezterminowo i
dożywotnio?
Obserwuj wątek
    • pantarejka Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 13.03.06, 16:12
      Anybody?
    • epox123 Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 13.03.06, 16:14
      myślę,że bezterminowo tak jak nauki
      • pantarejka Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 13.03.06, 16:16
        Dzięki, też tak myslę, ale wolałam się upewnić.
        • epox123 Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 13.03.06, 16:18
          wszystko też zależy od kaprysu księdza,chyba lepiej jak jego zapytasz
    • mrowka05052007 Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 13.03.06, 16:19
      Odbyłam nauki podczas Wieczorów dla Zakochanych. Świadectwo ukończenia kursu
      jest bezterminowe, ale ważne jest tylko z Tą osobą, z którą te wieczory się
      przeżyło (na świadectwie są wpisane dwa nazwiska: narzeczonej i narzeczonego).
      • pantarejka Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 13.03.06, 16:20
        Ja też już jestem po naukach. Przed nami poradnia - u nas te dwie rzeczy są
        rozdzielne.
    • szklarenka Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 13.03.06, 16:24
      mam nadzieje, ze bezterminowe, bo inaczej chyba wezmę ślub cywilny. jeszcze raz
      poradnia bylaby ponad moje siły.
    • stokrotka_ok Re: poradnia - czy zaświadczenie ma okres ważnośc 14.03.06, 08:19
      Jest wydawane bezterminowo. My kurs malzenski i poradnie odbywalismy dwa lata
      przed slubem i wszystko z dokumentami jest ok.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka