Dodaj do ulubionych

ile kasy za przyjęcie?

10.05.06, 16:16
jakie macie stawki od osoby za przyjęci i gdzie zainteresowana jestem
warszawą i okolicami, jakie menu?
Obserwuj wątek
    • ally-mcbeal Re: ile kasy za przyjęcie? 10.05.06, 16:45
      To pospaceruj trochę po lokalach, restauracjach itp i popytaj.
    • kiwigirl Re: ile kasy za przyjęcie? 10.05.06, 17:01
      zależy od menu i lokalu, trafialiśy na ubowgie a za to bardzo drogie
      (restauracja polska chyba, nad barem bez kantów na krakowskim przedmieściu) oraz
      w sumie niedrogie a bogate, choc typowo polskie (galarety, flaki itp -tego nie
      chcielismy) ale w domach weselnych, czy salach które trzeba serio "podszykować"
      bo sama w sobie...

      my mieliśy serio spore menu bufetowe za 130pln /os płaciliśmy za 65os było
      niecałe chyba 60 - nawet do końca nie wiem, musiałabym policzyć smile więc
      wychodzi około 140 na osobę tak na prawde. jedzenia nie do przejedzenia.

      Restauracja El Corazon
      Oferta menu – w formie bufetu

      1. Przystawki na stoły /od początku/:
      Półmiski wędlin i mięs pieczonych /własny wypiek/
      Miêsa pieczone, podane w galarecie / indyk w maladze, schab z chrzanem, kurczak
      faszerowany serem/
      Pomidorki nadziewane szynką i serem
      Pasztet z dziczyzny - własny wypiek
      Caprese
      Dodatki:
      masło, marynaty, warzywa, dipy do mięs

      2. Szwedzki stół – dania gorące /wystawiony o godz.20:00/
      Paella wegetariañska lub pasta włoska
      Cielęcina z borowikami
      Polędwiczki wieprzowe w sosie koperkowym
      Zupa katalońska
      Ziemniaki pieczone
      Surówki – 2 rodzaje

      3. Stół szwedzki - deserowy /wystawiony po ciepłym bufecie czyli ok
      godz.21:00-21:30/:
      babeczki owocowe
      miniaturki torcików
      szarlotka lub inne ciasta
      + Patery z owocami

      4. Szwedzki stół – przystawki / wystawiony ok. godz. 22:00

      Przystawki zimne:
      sałatki: grecka, czosnkowa z serem, meksykańska, brokułowa z łososiem wedzonym,
      curry z kurczakiem, tuńczykowa (7 sałatek)
      deska serów
      jajka faszerowane pieczarkami, jajka z pastami serowymi, jajka z pastami
      rybnymi, jajka w majonezie
      łosoś faszerowany – podany w całoœci na postumencie z ryżu (ale w porcjach)
      łosoś marynowany z kaparami i zielonym pieprzem
      śledź pod pierzynką

      Dodatki: pieczywo, masło, warzywa, marynaty, dipy do przystawek

      Przystawki gorące:
      o 23:00 empanadillas /hiszpańskie pierożki z tuñczykiem, borowikami, łososiem i
      szpinakiem/
      ok 2 nad ranem: Barszcz czerwony z pasztecikiem

      5.Napoje gorące / kawa, herbata/ - bez ograniczeń
      6.Napoje zimne / pepsi, 7up, mirinda, soki owocowe, woda mineralna/ - bez
      ograniczeń
      7.Wino musujące na powitanie.

      tort dostarczylismy sami, mogło byc z tortem o 10pln/os więcej

      w ofercie początkowej mielismy ten sam bufet plus jeszcze 4 dania gorące plus
      barszczyk serwowany do stołów za 160pln/os.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka