neli27 06.02.07, 11:48 Dziewczyny czy będziecie zakładały biżuterię do ślubu i czy już coś wybrałyście? Poszperałam trochę w necie i oto co mi się najbardziej spodobało www.impresse.pl/images/products/5236.jpg www.impresse.pl/images/products/3339.jpg A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja7-84 Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:03 ja w necie nieczego nie znalazłam...do sukni będą mi pasowały tylko kryształki Svarowskiego i to połaczone ze złotem, więc nie mam wyboru...musze pojeździć znowu po salonach ślubnych...może coś znajdę---oby Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania do alicja 7-84 06.02.07, 12:19 czy przypadkiem nie masz sukni Demetrios 3049? Pytam z ciekawości bo taką właśnie zamówiłam a na niej są podobno kryształki Svarowskiego. Ja bedę miała w kolorze piaskowym i też zastanawiam się nad biżuterią Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:39 ja sobie sama robię - naszyjnik z klasycznych pereł, bransoletę (sznur pereł) i lekko zwisające kolczyki gdybym miała inną suknię to na pewno zrobiłabym sobie naszyjnik w stylu LINEA RAFFAELLI bo są obłędne Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:42 dla tych które nie wiedzą o co chodzi img441.imageshack.us/my.php?image=lineakj7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:44 Piękna biżuteria, taka nietypowa, a zarazem elegancka, super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe dziabdziąg! nie czytaj wątku :) ZAKAZ 06.02.07, 13:09 [sory za temat - to znak ostrzegawczy dla mojego K ] ozi29 napisała: > Piękna biżuteria, taka nietypowa, a zarazem elegancka, super!!! naszyjniki rewelacja ale ja mam wrażenie, że do mojej sukni bardziej pasuje klasyka sama nie wiem mam agorę ale nie mam zdjęcia bo trochę z katalogowego wzoru powycinałam, trochę dodałam i mam własny design w każdym razie suknia na górze nie ma szeleczek/ramiączek biust z plisy, dekolt w kształcie serduszka potem koronka ze swarovskim aż do samych bioder i na prawym boku lekkie plisy, spod plis wychodzi znowu ta sama koronka jak będę miała przymiarkę zrobię sobie zdjęcie i porobię symulacje z różnymi naszyjnikami a lilea jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:47 ja tez chce Linee najprawdopodobniej bede miala kiecke z tej kolekcji a bizuteria jest super. Wiem, ze nie mozna kupic jej w salonie, zreszta i tak jest dosc droga, biorac pod uwage materialy, z ajkich jest zrobiona. Mam nadzieje, ze uda mi sie znalesc kogos kto bedzie potrafil zrobic cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:11 lifesurfer napisała: > ja tez chce Linee najprawdopodobniej bede miala kiecke z tej kolekcji a > bizuteria jest super. Wiem, ze nie mozna kupic jej w salonie, zreszta i tak > jest dosc droga, biorac pod uwage materialy, z ajkich jest zrobiona. Mam > nadzieje, ze uda mi sie znalesc kogos kto bedzie potrafil zrobic cos takiego. jeśli masz suknię z tej kolekcji to się nawet nie zastanawiaj tylko wybierz linee bo jest rewelacyjna i oryginalna! a z ciekawości - ile kosztuje taki naszyjnik? ja ich nigdzie nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:22 W Polsce chyba nie mozna... Pani w salonie powiedziala mi, ze nie sprowadzaja poniewaz ta bizuteria jest w cenie bizuterii od svarowsiego a zrobiona jest co tu duzo mowic z plastiku. Nie pamietam dokladnie o co wtedy pytalam, ale jak przymierzalam kiecke za granica to powiedziano mi, ze srednio branzoletka kosztuje 100-130euro. Niestety nie widzialam tej bizuterii na zywo. A macie moze sprawdzona osobe, ktora wykonuje takie swiecidelka? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:26 nie wiedziałam, że to plastik byłam przekonana że to kryształy swarovskiego i prawdziwe hodowlane perły o nieregularnych kształtach > A macie moze sprawdzona osobe, ktora wykonuje takie swiecidelka? ja sama wykonuję biżuterię jeśli chodzi o ten naszyjnik można pomyśleć ale z jakich materiałów/kamieni byś coś takiego chciała? jaki masz kolor sukni etc Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:29 acha, i o którym naszyjniku myślisz ? img529.imageshack.us/my.php?image=lineaac6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:36 Masz rację ozi, 3 jest prześliczna Najładniejsza ze wszystkich na tym zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:30 nie mam jeszcze konkretnego modelu sukienki wiec na razie bizuterie tylko ogladam Nie wiem z czego wykonana jest tab bizuteria,a le tak powiedziano mi w salonie, ktory sprowadze Linee do Polski. Bede starala sie znalesc te bizuterie gdies lokalnie w sklepie. Mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic cos podobnego za rozsadna cene Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:41 lifesurfer napisała: > nie mam jeszcze konkretnego modelu sukienki wiec na razie bizuterie tylko > ogladam Nie wiem z czego wykonana jest tab bizuteria,a le tak powiedziano mi > w salonie, ktory sprowadze Linee do Polski. > Bede starala sie znalesc te bizuterie gdies lokalnie w sklepie. Mam nadzieje, > ze uda mi sie zrobic cos podobnego za rozsadna cene jeśli zdecydujesz się zrobić u kogoś to daj znać na priva, może coś wymyślimy ja bym tu dała kryształ górski i perły na tasiemce szyfonowej lub atłasowej Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:43 zerknęłam na tą TRÓJKĘ - da się zrobić, kwestia znalezienia odpowiednich materiałów jeśli jesteś zainteresowana daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Jak u Was z biżuterią? 10.02.07, 11:00 Pozwolę sobie skromnie polecić swoją osobę, szczegóły w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:46 A może wiecie gdzie moge kupić obrożę (2-3 sznurki)z szarych pereł? Ostatecznie mogłaby być z grafitowych lub granatowych. Szukałam w inetrecie, ale trafiłam tylko na prawdziwe perły- taka obroża kosztowała 2300zł! Mnie inetresują oczywiście sztuczne... Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad50 Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:48 Bardzo ładna ta biżuteria Szczególnie spodobała mi się jedna bransoletka Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:09 nie z trzech a jedne długie, owalne nie okrągłe w kolorze srebrno popielatym (śliczne) widziałam na allegro można z nih zrobić obrożę na 3 sznury to nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 12:47 I pamiętajmy, o tym, że jeszcze kilka/kilkanaście lat temu nie było takiego wyboru sukien ślubnych jak teraz, pamiętam jak moje kuzynki,"leciały" za sukniami do USA, a ile zachodu z tym było, masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:07 juz wybralam duze zlote wiszace kolczyki w Kruk.(z kolekcji filigrane) musze tylko je kuic przy najblizszej wizycie do PL Odpowiedz Link Zgłoś
sensiblue Re: Jak u Was z biżuterią? 06.02.07, 13:46 nie myślałam o tym jakoś "specjalnie", ale... na pewno pierścionek od kruka "jedyny" (w białym złocie, jako zaręczynowy), a na szyję - na cienkim łańcuszku z białego złota - zaiweszka wysadzana brylantami, lub krzyżyk (też z białego złota i też od kruka). Białe zresztą bardziej pasuje do mojego odcienia sukni, niż żółte... zresztą - coś tam wybiorę ) obrączki chyba też od kruka, więc pozostanę przy tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś