robilka 27.02.07, 17:29 Dziewczyny pytanie : gdzie wybieracie sie do fryzjera w Toruniu na slubne czesanie? Macie kogos sprawdzonego ? Dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma-la Re: Dziewczyny TORUN fryzjer? gdzie? 27.02.07, 21:10 Tez mam taki problem. I tez bede podgladala ten watek I poprosze o namiary na kosmetyczke ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: Dziewczyny TORUN fryzjer? gdzie? 27.02.07, 21:23 co do fryzjera to polecam p.Dorote z salonu na Malych Garbarach(chyba Goreccy)...wiem,ze scina super(chodze do niej juz kilka lat)ale nigdy mnie nie czesala i nie wiem jak jej to wychodzi!!no ale mysle,ze to wlasnie do niej udam sie na czesanie przed slubem)a co do kosmetyczki to z czystym sumieniem polecam p.Agnieszke z salonu Hebe na Dlugiej(kilka razy sie juz u niej malowalam i super)!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Dziewczyny TORUN fryzjer? gdzie? 01.03.07, 09:23 Witajcie Torunianki! Ja na pewno będę się czesać w Kadusie u p.Magdy.Chodzę do niej ładnych parę lat,więc i na tę okazję oddam się w jej ręce.Co do makijażu, polecam salon Viva na wrzosach, najładniejsze makijaże robi p.Iwona-właścicielka salonu. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś