jeramar 21.03.07, 08:03 Czesc dziewczyny, Czy myslalyscie moze o jakims malym upominku dla osob ktore beda skladaly wam zyczenia pod kosciolem? Jesli tak to co to jest? Co w ogole myslicie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka05052007 Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 08:10 Tak. Będą to cukiereczki (prawdopodobnie wiśnia w czekoladzie) zawinięte w biały tiul i przewiązane wstążeczką. Do tego dołaczona będzie karteczka z podziękowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
jeramar Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 08:24 Fajny pomysl my bedziemy miec Rafaello z doczepionym bilecikiem z podziekowaniami ale na sali, to bedzie lezec przy talerzu goscia weselnego, ale wlasnie nie wiem czy zrobic to samo dla osob skladajacych zyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 08:29 Ja robię upominki sama - kupiłam belkę organzy w kolorze śmietankowym, do tego wsadzę migdały, zawiążę zieloną rafią (farbowana trawa) i na środku jeszcze będzie śmietankowa różyczka. Podobne będą przypinki dla Panów i ozdoba alkoholu (na zdjęciach) img410.imageshack.us/my.php?image=dsc01431qs2.jpg img410.imageshack.us/my.php?image=dsc01432gc5.jpg img85.imageshack.us/my.php?image=dsc01433qj6.jpg img407.imageshack.us/my.php?image=dsc01434ty8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alicjawu Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 08:50 aga -> a gdzie kupujesz migdały??? tech chciałam zrobić takie niespodzianki samodzielnie, ale nie wiem , gdzie można dostać migdały ??? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 09:09 Często jeździmy na Słowację i na granicy są pakowane w wielkich (tzn.ok.0,5 kg) paczkach Odpowiedz Link Zgłoś
msmarta Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 09:24 A my dajemy malutkie pudełeczka z czekoladowymi cukiereczkami w kształcie serduszek z karteczką z podziękowaniami za przybycie i życzenia.....Będziemy dawać po złozeniu nam życzeń, czyli po mszy, bo część osób przybędzie tylko na ślub... Załączam zdjęcie... www.hitched.co.uk/nshop/erol.html#948X985 Odpowiedz Link Zgłoś
msmarta Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 09:26 ....Ostatnie w trzecim rzędzie....tzn: Pearl purse card Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 09:32 a właśnie! byłaś na giełdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: to było do aga_kr3 ;-) 21.03.07, 09:44 byłam, byłam..... sklep nazywa się CAMEA nr 24 a Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 10:00 Ja też zastanawiam się nad upominkami z podziękowaniem dla tych gości, którzy będą na weselu. Tak się tylko zastanawiam jak napisać te podziękowania. Podzielcie się proszę informacją jaki tekst dołączacie; czy samo "Dziękujemy" czy jakiś inny, dłuższy tekst? Z góry dziękuję za podpowiedź. E. - Odpowiedz Link Zgłoś
zurek77 Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 11:34 My podziękowaliśmy gościom za przybycie, prezenty i zyczenia wręczając każdemu na odchodne nasze zdjecie, a właściwie formatu 15x21 kartę, która zawierała 2 ładne nasze ujecia (1 z kościoła, 1 z domu). Na dole wydrukowane były nasze imiona, data no i słowa podziękowania. Nasz fotograf miał to w ofercie. Zdjecia z podziękowaniami były już gotowe o godz. 9 w dniu wesela. Myślę, że pomysł był super.Goście byli zadowoleni, bo dostali fajną, trwałą pamiątkę.(Ozdobnie zapakowana czekoladka jest symaptycznym pomysłem, ale się ją zje i tyle dobrego a zdjecie z osobistym podziękowaniem jest na pewno bardziej trwalsze). Odpowiedz Link Zgłoś
madi1 Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 14:22 My też dawaliśmy wszystkim zdjęcia na koniec wesela i naprawdę wszyscy byli-po pierwsze zaskoczeni, po drugie-bardzo zadowoleni, bo taka pamiątka zostaje na długo. Osobiście uważam to za bardzo dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 14:27 My nie będziemy dziękowali gościom w dniu ślubu (no może jakimś toastem), tylko wyślemy im potem listownie podziękowania za przymycie wraz z naszym ślubnym zdjęciem. Będzie to trwała pamiątka i za razem wyraz naszej wdzięczności za przybycie, bo większośc gości będzie dojezdna (a nie zapewniamy noclegów i goście będą musieli w 1 dniu przebyć w obie strony 500km- więc coś trwałego im się za ten wyczyn należy). Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 16:38 my sami zrobiliśmy podziękowania; na kartonie ecru wydrukowaliśmy tekst z podziękowaniem, podpisami i datą, u góry przytwierdziliśmy kokardy z rafii w tym samym kolorze. Gościom się spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: Upominek dla skladajacych zyczenia... 21.03.07, 16:39 dodam, że dostał to każdy, kto składał nam życzenia przd kościołem Odpowiedz Link Zgłoś