olenka_a 05.04.07, 09:00 ...pślubną? Na ślub i wesele z bielizny zakładam tylko stringi, natomiast na noc poślubną...jeszcze nie mam pomysłu Podobają mi się "tradycyjne" pasy do pończoch )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 09:12 Doszłam do wniosku, że nie ma sensu... Wrócimy nad ranem do pokoju, natychmiast zdejmę nieświeżą już bieliznę i suknię i pójdę pod prysznic.. A po kąpieli pewnie zawinę się w ręcznik i padnę na łóżko, już to widzę jak wtedy zakładam pas do pończoch.. Na pewno nie będę miała siły ani ochoty na ubieranie się, żeby za moment znowu się rozebrać Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:26 Pogadamy jak będziecie po! U nas było tak, że wróciliśmy wykończeni o 5 do pokoju i jeszcze mieliśmy siły i chęci! - Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 09:19 Nic nie kupuję dodatkowego poza białą, cudownie wygodną bielizną pod suknię. Nie wyobrażam sobie po powrocie do pokoju jeszcze jakiegoś przebierania Odpowiedz Link Zgłoś
little-jo Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:15 lubna napisała: > Nic nie kupuję dodatkowego poza białą, cudownie wygodną bielizną pod suknię. > Nie wyobrażam sobie po powrocie do pokoju jeszcze jakiegoś przebierania Masz już tą bieliznę? Pytam, bo jestem ciekawa. która jest taka wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 12:26 Mam, już nawet suknia prawie gotowa Moja cudowna bielizna to nie komplet, tylko gładki stanik z triumpha - nie kupuję nigdy tak drogiej bielizny, ale potrzebowałam stanika z silikonowymi cienkimi paskami pod biustem i triumphowy okazał się idealny, i pieknie układa mi piersi Jest też bardzo wygodny, chodziłam w nim wczoraj przed i po przymiarce sukni i jestem bardzo zadowolona. To najlpszy stanik jaki mam Do tego mam gładkie, białe, najprostsze na świecie majtki żadne tam firmowe. Wczoraj się ubrałam w mój nader skromny zestaw i uznałam, że wyglądam ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 09:21 ja dostałam od przyjaciółek fajny komplecik na wieczorze panieńskim. Zrobiłam z niego użytek dopiero podczas podróży poślubnej, bo tuż po ślubie byłam zbyt zmęczona, zeby się w to bawić Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 09:21 bielizna na slub już jest a noc poślubną robimy sobie po weselu w nocy z niedzieli na poniedziałek w apartamencie w hotelu to wtedy bielizna nie jest mi potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl kupilam komplet triumpha ten z bilbordów 05.04.07, 10:07 model "angle curver" ekri(nie byl tani ale piekny jest!!!) stanik, majtki, ponczochy i pas do ponczoch! nie planujemy nocy poslubnej bo wesele skonczy sie o 5 rano pewnie, pozniej do domku, kapiel i pewnie oboje padniemy - drugi raz zaloze ten komplecik napewno - dla mojego meza hehe - pewnie juz w podrozy poslubenj albo na 1 noc w naszym nowym mieszkaniu - zalezy co bedzie pierwsze - czy mieszkanie czy podroz Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: kupilam komplet triumpha ten z bilbordów 05.04.07, 10:13 fajny jest, też się nad nim zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: kupilam komplet triumpha ten z bilbordów 05.04.07, 10:15 to sie nie zastanawiaj tylko kupuj! sama sie przekonasz jakie wrazenie zrobi na Twoim mezu i stwierdzisz ze bylo warto. az iskry pojda)) Odpowiedz Link Zgłoś
miwonka81 Re: kupilam komplet triumpha ten z bilbordów 05.04.07, 10:16 mnie też bardzo się podoba ta bielizna i pasowałaby mi pod suknię... Tak z ciekawości - ile za nią zapłaciłas? Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: kupilam komplet triumpha ten z bilbordów 05.04.07, 10:24 pas koło 100, majtki 130, stanik 80, ponczochy 50 = kolo 380 jakos tak nie pamietak juz...ale slub ma sie raz i tez idealnie pasuje do mojej sukni kolorystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:13 Nie szaleję za bielizną, ma być wygodna a nie seksowna - na ślub miałam gładki stanik i majtki a la Bridget Jones Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:18 eeee tam ja uwielbiam ładna i dobra bielizne w ciagu roku a juz na slub musi byc wyjatkowa w kazdym calu! masz racje - musi byc przede wszystkim wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:23 W typowej "seksownej" bieliźnie wyglądam jak transwestyta zresztą nienawidzę koronek, po co się zatem katować. Czasem żałuję że nie jestem bardziej kobieca... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:26 A mój przyszły mężulek nie przywiązuje wagi do bielizny ))Jedynie co lubi to zwiewne koszuleczki na ramiączka )) Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:38 a czy Ty lubisz takie koszulki nosic? bo moj tez mnie w takich lubie ale "na chwile" - dlugo nie wytrzymam w tym sliskim materiale i w ogole za chiny nie umiem w tym spac etc Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:37 sexowna bielizna wcale nie musi byc z koronki kwestia jest taka czy ktos do tego przywizuje wage czy jest mu wszystko jedno co ma na pupie itp Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a a czy nasi przyszli mężowie zastanawiają się... 05.04.07, 10:39 NAD JAKIMIŚ SPECJALNYMI GATKAMI dla siebie? )))))))))))) Czy tylko my "tracimy" czas na takie rzeczy? ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: a czy nasi przyszli mężowie zastanawiają się. 05.04.07, 10:41 Hyhy, mój Mąż na co dzień przykłada taką wagę do bielizny jak ja - znaczy żeby była czysta i wygodna - ale ślubne gacie (obcisłe bokserki) wybierał dłużej niż ja swoje Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: a czy nasi przyszli mężowie zastanawiają się. 05.04.07, 10:41 chyba nie przynajmniej moj jak na razie nic na ten temat nie mowil ale znajac zycie bedzie mial na sobie standardowo bokserki - chyba mu kupie jakies wystrzałowe na ta okazje bo znajac jego to on sie nad takimi detalami nie zaglebia)) Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: a czy nasi przyszli mężowie zastanawiają się. 05.04.07, 14:06 olenka_a napisała: > NAD JAKIMIŚ SPECJALNYMI GATKAMI dla siebie? )))))))))))) Czy tylko > my "tracimy" czas na takie rzeczy? ))))))))))))) tak, jakieś obcisłe aby nie było "wpadek" podczas wesela Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:39 Moja świadkowa, która organizuje mi wieczór panieński podsunęła zaproszonym koleżankom strone www.kisskiss.pl/index.php?site=wyswietlanie&what=kategoria&id_inne=2 będą prezenty, więc pewnie i bielizna na noc poślubną będzie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 16:22 Hmm, ja bym chyba nie chciała niczego z tej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 10:40 no proste że kupujemy !!! super sexi i super wygodną - ja mam taki problem że tutaj na górze 75 B a na dole rozmiar L....ale jakos sobie wspomogę może jakies super push up i majteczki - napewno nie stringi tylko taki dobrze wykrojone do mojego sporawego siedzonka - mam cholernie szerokie biodra i dobrze się czuję w takich bokserkowatych -a le do slubu to nie bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 11:37 A dlaczego nie? Takie bokserkowate tez moga być eleganckie i seksowne. Teraz to w sklepach z bielizną cuda można kupić )) Odpowiedz Link Zgłoś
curiosity Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:19 na slubie wystapie bez stanika, ew z wszystym - mam gole plecy wiec inaczej sie nie da na pupie bede miec jakies wygodne koronkowe majteczki... a na noc poslubna kupuje cos ekstra... jeszcze nie wybralam dokladnie, ale mam kilka kompletow na oku... na pewno bedzie to jasny gorset, pas do ponczoch, stringi, ponczochy i oczywiscie szpileczki mam ciemna karnacje wiec najladniej bede wygladac w kolorze ecru... poniewaz my z narzeczonym zamierzamy sie zmyc z imprezy ok 1 i pojdziemy sie soba nacieszyc, a goscie niech sie dalej wesela Odpowiedz Link Zgłoś
agajp7 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:21 model "angle curver" ekri- piękna, delikatna, poprostu cudowana Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:23 ja na noc poślubną dostałam od rodziców na urodziny (mam je w sobote) super sexowna piżamkę! Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:28 angle curver jakiej jest marki?triumph? Odpowiedz Link Zgłoś
agajp7 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:34 tak-najnowsza kolekcja Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:25 U mnie, niestety, wchodziła raczej jakość i krój bielizny w grę niż jej wyjątkowa uroda. Miałam suknię bez ramiączek, więc kupiłam biustonosz Triumpha z silikonowymi paskami wszytymi dookoła. Nie założyłam stringów, bo miałam halkę, która strasznie drapała. A noc poslubna? Hmm, wesele skończyło się o 4.30, połozyliśmy się spać bardzo zmęczeni o 7.00, wstaliśmy o 10.00 Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:44 My w pokoju byliśmy po 5 i obudziliśmy się jakoś po 8, a po 9 wstawaliśmy (mój mąż to ranny ptaszek...) i nie uważam by to w czymkolwiek przeszkadzało... nam akurat nie... a noce poślubne można też obchodzić o poranku... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:46 No tak, ale u nas było śniadanie z gośćmi o 11.00 Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 13:51 no a w czym to przeszkadza?! mój po 7 już przechadzał się po hotelu... też o 11 jedliśmy śniadanie, a to w niczym nie przeszkadza. Chyba, że goście spali razem z wami w pokoju, bo to już większy problem... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 14:11 Nieeee, zanim ja wyciągnęłam wsuwki z włosów i je umykał, to się zrobiła 7.00 rano, mąż już spał snem sprawiedliwego. A ja byłam tak zmęczona, że tylko o śnie marzyłam. Przygotowania do ślubu i wesele są baaaardzo wyczerpujące Odsypialiśmy jeszcze po południu w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 14:10 o poranku jest nawet przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: kupujecie jakąś super bieliznę na wesele i no 05.04.07, 15:00 nooo)) Odpowiedz Link Zgłoś