Dodaj do ulubionych

Waga, która walczy:)!!!!!!!

26.06.07, 15:19
czy macie problem z waga i chcecie ją zredukować do dnia ślubu smile
piszcie jakie sposoby i ile chcecie stracic bo ja potrzebuje wsparciasmile
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Waga, która walczy:)!!!!!!! 26.06.07, 15:20
      Sama leci w dół i to nie proszona...
      • eva_luna2 Re: Waga, która walczy:)!!!!!!! 26.06.07, 15:24
        ja tez bym chciala. u mnie niby tez troche poleciala sama od siebie ale zaczelam
        opychac sie slodkosciami i obawiam sie ze niedlugo znow podskoczy. jakos nie
        moge zmusic sie do uprawiania sportusmile len ze mnie smierdzacy
        • elizapj Re: Waga, która walczy:)!!!!!!! 26.06.07, 15:35
          tu ktos niedawno podal diete zelazna...nie pamietam nazwy watku...ale chyba da
          sie odkopac.
          przyznam nie wytrzymalam, ale nie z glodu ...waga zaczela spadac b szybko i
          zaczelam sie obawiac efektu jojo....(tzn balam sie ze te ostatnie dni bede
          spadac na wadze ale w momencie jak wroce do normalnego jedzenia po 2 tygodnia to
          nagle wszystko mi wroci...wolalam sie zadowolic mniejkszym spadkiem kg, i
          wrocic stopniowo do wiekszych - czyt. b urozmaiconych niz dieta zaleca dan-
          )wiec wolalam zaczac jesc nie wg proponowanego menu, choc dalej tam zerkam dla
          inspiracji, i jem zdrowo, bez slodyczy, ograniczajac alkohol i pieczywo.
          i jest ok
          ponadto Cindy. cwiczy sie z nia naprawde fajnie i widzie sie jak sie cialo
          zmienia. bardzo polecam.
        • alchemia0000 u mnie tak łatwo nie ma:( 26.06.07, 15:35
          • eva_luna2 Re: u mnie tak łatwo nie ma:( 26.06.07, 15:37
            ja jestem za duzym leniuchemsmile mam na to wakacje, moze jakos sie zmobilizuje
            (dzis kupilam marchewke na dobry poczateksmile)
            • alchemia0000 staram sie:) 26.06.07, 15:43
              ja już się staram ćwicze jaem mało i musze zrzucić 8!!!!! kg no masakra ja wiem ale ja wiem, żę muszę dać rade
              • eva_luna2 Re: staram sie:) 26.06.07, 15:48
                ja bez wysilku schudlam ok 5 kg (przez chwile zastanawialam sie czy nie jestem
                chora, bo zadnej diety nie stosowalam), ale zeby to bylo widac to musze zaczac
                cwiczyc bo sam spadek wagi nie daje takiego efektu
                • aga07 Re: staram sie:) 26.06.07, 15:51
                  Ja jeszcze miesiąc temu ważyłam 55-56 kg,a teraz 51 bez diety i odchudzania.Stres robi swoje...
                  • eva_luna2 Re: staram sie:) 26.06.07, 15:52
                    ja tez to zauwazylam, ale nad miesniami i jakoscia skory trzebaby popracowac...smile
                    • alchemia0000 Re: staram sie:) 26.06.07, 15:55
                      ja stresy zajadam wiec sie staram nie stresować i pracować nad soba smile
                      • eva_luna2 Re: staram sie:) 26.06.07, 15:57
                        heheh ja tez zauwazylam ze stres= tabliczka czekolady na rozladowanie napiecia.
                        zgubne to. ale dzis zdalam exam na nauczyciela kontraktowego wiec mam nadzieje,
                        ze koniec stresow
                        • inkageo Re: staram sie:) 26.06.07, 16:18
                          Ja też zastanawiam się, czy nie jestem chora, bo stres jeszcze mnie nie
                          dopadł.. Dzisiaj waga zawahała się między 45,8 a 46 kg.. Moja waga normalna to
                          48-49 kg.
                          • modlisshka Re: staram sie:) 26.06.07, 16:21
                            ja chciałabym ważyć na swoim slubie 53 kg... narazie ćwiczę, biegam... efekty
                            są średnie.. na szczęście mam jeszcze rok ... je zeli ćwiczenia nie zadziałają
                            na latem za rok zacznę dietę na BIO C.L.A
                            • eva_luna2 Re: staram sie:) 26.06.07, 16:25
                              o kurcze... ja wobec siebie az tak rygorystyczna nie jestem. na schudnieciu az
                              tak mi nie zalezy, bardziej na zadbanym tym, co mamwink
    • sziwer Re: Waga, która walczy:)!!!!!!! 26.06.07, 16:48
      Ja dzisiaj zaczełam. Ograniczam słodycze a zamiast pieczywa jem chlebek chrupki. Na razie ciężko choć pierwszy dzień. Zamiast schudnąć przed ślubem przytyłam bo ze zdenerwowania dużo jem. Ale mam 4 tygodnie i intensywny kurs tańca przede mną. Może da rade.
    • gatta26 Re: Waga, która walczy:)!!!!!!! 26.06.07, 16:52
      Ja walczę dzielnie, choc czasami brak mi sił smile. Schudłam 6 kg nie jedząc wogóle
      chleba (od czasu do czasu podjadam jedynie pieczywko wasa) i ćwicząc, przez 2
      miesiące 2 w tygodniu aerobik a od 2 i pół tygodnia aerobiczna 6 Weidera. Efekt
      widać, ale potrzebuję kolejnych 6 kg mniej.......Oj będzie ciężko. Do slubu
      zamierzam zrzucić jeszcze ze 2 - 3 kg, bo sie potem okaże że zamówiona suknia
      jest za duża i tego też bym nie chciała.
    • jarzynka17 Re: Waga, która walczy:)!!!!!!! 26.06.07, 16:57
      nie moge w to uwierzyc ale w ciągu ostatnich 2 miesięcy schudłam 5 kg i waga
      idzie w dół. nie wiem jak to jest, ale wydaje mi sie że jest to związane z tym
      że ciągle gdzies jeżdże. w domu tylko spie. jeżdzę i załatwiam sprawy związane
      ze slubem i autem(rejestr.). nie zawsze jem sniadanie rano a później nie mysle
      o jedzeniu bo nie mam czasu na to. dziisja mierzyłam sukienkę i okazało sie że
      w pasie i biuście jest za duża! ogólnie jest z deczka za duża, ale jakos to
      panie tam poprawia. po za tym czuje sie lepiej.
      pzdr smile
      • a.bc Re: Waga, która walczy:)!!!!!!! 26.06.07, 18:17
        A ja mam stary sposób na moją wagę- chodzę do sauny- na mnie działa piorunem (
        jakies 3 kg na tydzień)
        i ograniczam słodycze...sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka