Dodaj do ulubionych

czym jedziecie do slubu?

30.07.07, 13:45
dziewczyny, czym jedziecie do slubu? ja chcialam jakis stylowy srodek transportu, slub we Wroclawiu, ale znalazlam tylko LondonTaxi (no nie wiem, czy to dobry pomysl...) i biala stara Warszawe... ale czy 200 zl za godzine wynajmu Warszawy to nie za duzo??? jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • andziotka Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 13:57
      też mieliśmy wynająć jakieś stylowe autko, ale chyba nam się żal pieniędzy zrobiło sad no bo w sumie mamy dość blisko z kościoła na salę więc nie wiem czy się opłaca... my jeszcze nie zdecydowalismy czy pożyczyć samochód od wuja (jakiś podobno odjechany mercedes) czy przystroić nasze pierwsze autko wiekowe ale klimat ma smile zobaczymy...
      • panikarola Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 14:35
        my mamy daleko, wiec wynajecie takiego auta mialoby sens, ale martwi mnie to, ze jest tak maly wybor firm, ktore oferuja podobne usugi. Jak jest maly wybor, to i ceny wysokie... w ostatecznosci tez pojedziemy jakim wujowym autemsmile
        • wrobelek0403 Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 19:57
          warto popytac w restauracji, gdzie macie wesele, fotografa lub zespolu.Oni znaja
          sie w branzy, czesto polecaja miedzy soba. U mnie orkiestre polecil fotograf, a
          potem okazalo sie ze wlasciciel zespolu wynajmuje tez auta smile

no i jak dobrze pojdzie, bede jechac takim cudem: www.auto-slub.pl smile

pozdrawiam
    • kobietka22 Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 14:48
      My jechalismy pozyczonym od kolegi bialym mercedesemsmile Przez cala droge od
      kosciola na sale wygladalam przez szyber dachsmile hehe fryzura mi sie troszke
      zmienila ale bylo to niezapomniane przezycie smilePolecam smile
    • butterfly80 Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 15:14
      Myślałam o dorożce. Pasuje do charakteru naszego wesela. Poza tym sąsiad ma
      stadninę koni... no i dorożkę wink
      • memphis90 Re: czym jedziecie do slubu? 31.07.07, 10:11
        Dorożka to jedyny pojazd, który rurę wydechową skierowaną ma na pasażerówsmile)
    • magdalinska Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 15:21
      my jedziemy czyms zwyczajnym-dwuletnia zielona vectrąsmile) tak szczerze to szkoda
      nam kasy na jakies wydziwiaste auto, chociaz takie stare, zabytkowe bardzo nam
      sie podobaja
      • panikarola Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 16:19
        no wlasnie nam sie tez podobaja, tylko w sumie nie ma za bardzo wyboru, a to co jest jest dosc drogie. dorozka tez fajny pomysl, ale musimy przejechac cale miasto do restauracji weselnej, to bysmy sie nieco zakurzyli, hehesmile natomiast chyba do mnie nie przemawia pomysl wynajmowania takich wspolczesnych ekskluzywnych aut, lexusow itp., to juz wole wujkowe audismile
        • gosiaq83 Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 16:55
          na poczatku chcielismy jakiegos Oldsmobila, ale po przymierzeniu sie do kilku
          okazalo sie, ze moja suknia za bardzo by sie nie zmiescila i ostatecznie
          zdecydowalismy sie na Jaguarka.
    • ishka82 Re: czym jedziecie do slubu? 30.07.07, 19:35
      A my jedziemy naszym Oplem Astrą, tylko ładnie przystrojonym kwiatami smile
      • maraxela a my tym 30.07.07, 20:08
        auto.gazeta.pl/auto/51,71385,2885149.html?i=0
        ja jestem z olesnicy chcialam cos niekonwencjonalnego samochod bedzie neico
        inny nie bedzie mial dachu wogole tylko taki odkryty ozdobiony moze 2 balonami
        i napis na tablicach rejestracyjnych mamy 2 opcje "ryzykanci" albo "koniec
        wolności"
        • panikarola Re: a my tym 30.07.07, 22:11
          boskie!!!!!!!
        • memphis90 Re: a my tym 31.07.07, 10:12
          Eee, tam, ja chcę zobaczyć te fotki już z teściową na pacesmile)
          • maraxela Re: a my tym 01.08.07, 00:15
            hahaha no moze byc ciezko z tymsmile
    • malutenka5 Samochodem;)))) 30.07.07, 20:23
      Kolega pożycza nam volvowink Ja bym najchętniej wygrzebała spod ziemi moje ukochane auto, czyli zaporożca, ale brak czasu nie pozwala...
    • maraxela sorry ale to ejst watek na forum motoryzacja hahah 30.07.07, 21:08

• biedroneczqa ...... terenówką ;) 30.07.07, 22:52
        Ford Maverick czarny smile nasz, więc kase oszczędzamy chociaż. Jak jeszcze bym
        musiała szukać samochodu, to bym chyba zwariowała wink pa
        • agava00 Re: ...... terenówką ;) 30.07.07, 23:01
          samochodem widmo - to na forum o kredytach raczej....
          ---------
          • ashton Re: ...... terenówką ;) 31.07.07, 08:34
            Szliśmy pieszo - znaczy się forum Fitness? wink Ale jako wariant awaryjny były
            taksówki.
    • memphis90 Re: czym jedziecie do slubu? 31.07.07, 10:14
      Alfa Romeo z '37r. Niewiele było rzeczy, na których by nam zależało (typu kolor
      serwetek, wystrój sali, nawet rodzaj bukietu ślubnego), ale chcielismy bardzo
      mieć coś retrosmile
      • panikarola Re: czym jedziecie do slubu? 31.07.07, 10:56
        no, a ktora by chciala takim niebieskim autkiem z poprzedniej epoki???

www.dowynajecia.com/index.html
        albo zolta syrenka... podobniez w komplecie do auta oferuja program artystyczny, np. wylegitymowanie gosci, wyobrazacie sobie podniosla atmosfere tuz po blogoslawienstwie, a tu wjezdza ekipa poprzebierana za MO i legitymuje ojca "Obywatelu, a swinie na wesele to pan zabijal czy nie?"

memphis, a gdzie wynajeliscie te Alfe?
        • wrzesia2 Re: czym jedziecie do slubu? 31.07.07, 11:09
          My takim www.lincolnkalisz.webpark.pl/
    • kocica27 Re: czym jedziecie do slubu? 31.07.07, 11:03
      Białym Lincolnem n/t
    • aga07 Re: czym jedziecie do slubu? 01.08.07, 00:12
      My jechaliśmy Nissanem Navarą.To pickap więc wykorzystaliśmy "pake" z tyłu i po ślubie wypuściliśmy z niej balony smile
    • szlemka Re: czym jedziecie do slubu? 01.08.07, 00:38
      Austinem Princess z 1960 r.- wynajęcie go to prezent od mojego brata smile)).
      To przepiękny, stylowy samochód.
    • iosellin Re: czym jedziecie do slubu? 01.08.07, 02:05
      a mnie korci straszliwie zeby podjechac pod USC wynajetym, miejskim autobusem suspicious
    • kasiunia62 Re: czym jedziecie do slubu? 01.08.07, 05:52
      my jedziemy białym lub moze kremowym mercem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka