zimowa.net 28.05.08, 13:24 Nie znamy sie na wodkach, ktora polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mugatu Finlandia 28.05.08, 13:26 Jeśli możesz sobie cenowo pozwolić to na pewno Finlandia. Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Najtańsza, lub Finlandia 28.05.08, 13:30 Jeżeli cena ma dla was znaczenie - weźcie najtańszą z tych trzech, wszystkie są dobre. A i tak goście mogą mieć różne gusta. Jeżeli możecie sobie pozwolić na każdą z nich - to finlandię. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberrka wyborowa 28.05.08, 13:31 Polecam wyborową - mój bart miał na weselu wyborową i ja też na swój zamawiam wyborową. Odpowiedz Link Zgłoś
towel Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 13:31 Jezeli stac cie na Finlandie to polecam. Pierwsza klasa! My jej w ogole nie bralismy pod uwage ze wzgledu na cene. Odpowiedz Link Zgłoś
zimowa.net Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 13:52 dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_lepszy Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 14:24 ABSOLUT absolutnie najlepszy POZDRAWIAM DJ LEPSZY Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola205 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 15:00 Jakie sa ceny tych wodek? Slyszalam,ze absolut jest strasznie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 15:02 Jeśli miałabym wybierać wódkę "dla własnej przyjemności" i nie patrząc na cenę, to absolut. Najchętniej żurawinowy i gruszkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmarta Wyborowa :) 28.05.08, 18:29 Cena średnia ale na kilku weselach na których byłam była ta wódka i jakoś tak też ją zamówiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 18:36 cytrynowa finlandia + zwykły absolut. Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 19:52 A ile butelek? Może pytanie "dziwne"...ale zastanawiam się jak u Was. My wyszliśmy z założenia, że połowa z naszych 55 osób (około) to kierowcy...spora część kobiety ( 2 "ciążówki" ciocie pijące winko)i kilkoro dzieci... więc chcieliśmy kupić głównie wino, może jakieś Martini dla przyjaciółek...I w sumie nie bardzo wiadomo ile w takim układzie butelek wódki...Kiedyś, za czasów moich rodziców - butelka na łepka))) Odpowiedz Link Zgłoś
emrem Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 20:29 Mówią, że Finlandia, ale trochę drogo jak dla mnie. Ja myślałam o Soplicy. Co osoba to opinia. Odradzają Bolsa i Smirnoffa, bo się podobno popsuły. Zgłupiałam już i sama nie wiem co kupić...??? Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 22:27 Az tak się tym nie przejmuj, goście wypiją każdą przyzwoitą wódkę, to wesele, nikt nie powinien oczekiwać niewidomo jakich alkoholi Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Odpowiednio 0,5 l wódki lub butelka wina 28.05.08, 22:23 Po ustaleniu listy gości oszacowaliśmy, kto będzie pił wódkę, a kto wino. Nikt rozsądny nie będzie mieszał obu tych alkoholi. Pół litra wódki na osobę z tej grupy powinno wystarczyć. Wino - butelka wytrawnego na osobę, a trochę więcej, jeżeli wesele będzie długie z obfitym, tłustym jedzeniem. Nam zostało sporo wódki, za to na styk było z winem. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 21:21 Z wymienionych przez Ciebie tylko Finlandia nadaje się do picia Odpowiedz Link Zgłoś
martinez027 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 28.05.08, 22:49 listekklonu napisała: > Z wymienionych przez Ciebie tylko Finlandia nadaje się do picia KIEDYS SIE NADAWALA i to nawet bardzo-od kiedy kupili marke amerykanie prawdziwy Fin(i kazdy znawca wodek)umyje tym czyms felgi wozu!!Jakosc spadla strasznie,ale 2 pozostale tez niewarte tej ceny!!!Lepiej wyborowa-sporo taniej i jakosc lepsza.Finlandia to gowniarze na studniowkach szpanuja i potem w kiblach rzygaja.Pilem rok temu finke i po 2 kieliszku musialem przestawic sie na poczciwa luksusowa-lepsza byla...Tydzien temu pilem BOLSa-pierwszy raz od 2 lat chyba(kiedys byl niedobry)-jestem mile zaskoczony-smak sie b.poprawil i na drugi dzien bylo ok(litr we 2). Odpowiedz Link Zgłoś
julieet Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 29.05.08, 00:27 ja bym wybrala finlandie, ale zgadzam sie ze wyborowa tez daje rade, a jest tansza Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia539 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 29.05.08, 07:32 My juz kupilismy WYBOROWA Odpowiedz Link Zgłoś
aagatuss Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 29.05.08, 12:33 A co myślicie na temat Luksusowej. Ja jakoś nie mam do niej uprzedzeń, ale jak to się ma do innych. I co z Panem Tadeuszem. Widziałam, że cena nie jest najgorsza, a jakość podobno w miarę niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
julieet Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 29.05.08, 12:40 Luksusowej jakos sobie nie przypominam ale Pan Tadeusz calkiem calkiem Odpowiedz Link Zgłoś
justdorota Jaka wódka ??? 14.07.08, 16:48 Proszę o pomoc. Nie pijam wódki, a moi bliscy bardzo rzadko. Przeczytałam kilkanaście opinii i sama nie wiem co wybrać. Piszecie, że ta się popsuła, tamta się popsuła. Kolega kupił wyborową, ja zastanawiam się nad Sobieskim. Proszę piszcie co będzie u Was na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka1198 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 14.07.08, 17:58 U nas były brane pod uwagę dwie opcje, a mianowicie: Biała Dama i Pan Tadeusz. Ale jedna chyba zostaniemy przy Panu Tadeuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
dalilla Re: maximus vodka 14.07.08, 19:02 Maximus jest wstrętny, ja go nie polecam. Nie znam P.Tadeusza, My myślmy o Absolucie Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 14.07.08, 23:32 Cos, czego nie podrabiaja. My bedziemy miec Wodke Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
norunia84 Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 15.07.08, 09:15 Z tych wódek co zostały wymienione to najlepszy jest Absolut. Ale u mnie będzie Wyborowa Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 15.07.08, 11:20 Absolut. Finlandia straciła jakość, Smirnoff też... Z tańszych tylko Wyborowa. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymaj Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 15.07.08, 11:41 zgadzam się - jeśli kogoś stać - zdecydowanie absolut! a z tańszych wyborowa - ceniona na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
b0sy Re: Która wodka? Absolut/Finlandia/Smirnoff ?? 31.01.21, 15:47 trudno ocenić wódkę, musiałbym po prostu spróbować wszystkich trzech butelek (oczywiście po kieliszku :d) najfajniej brzmi absolut, ale czy byłby smaczniejszy od finlandii? Odpowiedz Link Zgłoś