zia86
05.09.09, 16:39
Po dość burzliwej dyskusji porozmawiajmy o czymś milszym.

Wybraliśmy wstępne menu.

Co myślicie?
Wybraliśmy wstępne menu.

Co myślicie?
Zakąski serwowane z tacy(przed przyjazdem PM):
- Szaszłyki z krewetek i sera gorgonzola
- Melon z szynką parmeńską
- Mini szaszłyki caperese
- Sajgonki wegetariańskie
Obiad:
Przystawka zimna:
- Marynowany filet z bażanta w rozmarynie w sosie z czarnej porzeczki
lub
- Pate z drobiowych wątróbek w sosie z kandyzowanej pomarańczy
Przystawka ciepła:
- Strudel z łososia ze szpinakiem w sosie szafranowo-kremowym
lub
- Ragu jagnięce podawane w vol-au-vents w aromacie szafranu
Zupa
- Krem borowikowy w aromacie oliwy truflowej
lub
- Krem brokułowy z grzankami czosnkowymi
Danie główne:
- Polędwiczki schabowe w boczku wędzonym podawane na selerowym puree z sosem serowym
lub
- Filet z kurczaka podawany ze słodkimi ziemniakami w sosie rozmarynowym
Deser
- Suflet czekoladowy z lodami miętowymi oraz colius malinowym
Bufet wieczorny:
Zimne zakąski
- Rolada schabowa w boczku z marynowanymi grzybami
- Rostbeef pieczony w gorczycy
- Sałatka grecka z serem feta
- Filet z kurczaka marynowany w sosie balsamicznym
- Terrina warzywna z sosem z czerwonej papryki
- Terrina z łososia i miętusa
- Filet z kurczaka marynowany w sosie balsamicznym
- Wybór mięs i wędlin pieczystych
- Mix sałat z dresingami
Zupa
- Krem ziemniaczany z kurkami
Dania główne
- Schab nadziewany morelą w sosie śliwkowym
- Duszona wołowina w sosie chrzanowym
- Steki z rekina w sosie z pieprzu seczuańskiego
* Kluski śląskie
* Warzywa gotowane z pary
Desery
- Torcik truskawkowy
- Panna cotta waniliowa
- Krem malinowy
- Torcik kawowy
Co myślicie? Ciężko było wybrać.