Dodaj do ulubionych

gdzie wybielanie zebów?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 15:14
gdzie w lubinie mozna wybielic zeby, jaka metoda, jaki efekt i cena?
Obserwuj wątek
    • x.armide Re: gdzie wybielanie zebów? 06.04.10, 21:59
      zwykle wybiela sie albo nakladkami z zelem albo lampa. nakladkowe jest skuteczniejsze kosztuje ok 600-800 zl za calosc. ja ci radze idz do protetyka zrob nakladki a zele kup w hurtowni stomatologicznej mnie wynislo to 200 zl ale bol przeokropny na ten bol najlepszy stomatolog ci nie pomoze co najwyzej moze leki przepisac w co watpie
      • Gość: claudiax Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 10:57
        az taki ból dlaczego? no a a lampą? gdzie to robią w lbn?
        • Gość: q Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.walecznych.net 09.04.10, 15:05
          bol poniewaz zele te wnikaja w szkliwo i to poprostu boli, podraznia czasem tez mozna dziasla sobie poparzyc. lampa sie nie interesowalam bo jest droga i nieskuteczna
    • pardoszka80 Re: gdzie wybielanie zebów? 15.04.10, 10:49
      polecam dr Cięszczyk z Luxmedu, wybielała mi zęby ok. pół roku temu i jestem
      bardzo zadowolona z efektów.
    • magdalenka966 Re: gdzie wybielanie zebów? 22.04.10, 10:35
      ja wybielałam zęby w Luxmedzie na Radziwiłłowskiej, jestem zadowolona z efektów
      i polecam bardzo.
    • lacosta_19 Re: gdzie wybielanie zebów? 23.04.10, 08:44
      wybielałam żeby na wizycie u dr Dębskiej, polecam
      • Gość: natalia Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 21:33
        a ile kosztuje taka przyjemnosc jesli chodzi o wybielenie ich w
        gabinecie stomatologicznym?
      • Gość: ktoś Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 12:25
        Polecam lekarzy stomatologów na Radziwiłlowskiej - dr Cięszczyk badź dr Ostrowską
    • pliszczynka Re: gdzie wybielanie zebów? 28.04.10, 14:52
      wybielałam u dr Dębskiej, teraz mam ładny biały uśmiech i do tego niedrogo za
      niego zapłaciłam:)polecam
    • bemko80 Re: gdzie wybielanie zebów? 14.01.11, 12:54
      w Luxmedzie mają nowa metodę leczenia i wybielania zębów, trochę droga ale efekty są rewelacyjne-polecam!!
      • Gość: anula Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 01:35
        a ile ta nowa metoda kosztuje w luxmedzie?
        • Gość: Gość Re: gdzie wybielanie zebów? IP: 87.246.214.* 27.01.11, 09:41
          Przecież to pracownicy Lux-medu swoją firmę reklamują. Z pewnością na takim zabiegu nie byli, bo nawet ceny nie potrafią podać.
          Każdy watek potrafią zaśmiecić.
          • Gość: micha Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.11, 13:37
            To forum dotyczy wymiany na temat zdrowia, ale jak zwykle znajdzie się ktoś taki jak ty i będzie się doszukiwał spisku. Wstąp do PISu hehehe. wybielanie ma robiłem metodą chałupniczą w domu, niestety wyszło jak wyszło, pewnie następnym razem zrobię ci na złość i pójdę do L-U-X-M-E-D-U!!! A tak na marginesie kolezanka żony pracuje w tak lubianej przez ciebie firmie i wyobraź sobie, że szefostwo zabrało im dostęp do neta. Może to robią charytatywnie po pracy z domu?
          • Gość: do Gość Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 09:21
            jakie lansowanie? ludzie? mają 3 placówki... dodzwonić się do nich to katorga, wystarczy "spróbować" zaparkować auto przy którymkolwiek z oddziałów (o ile to się uda), a przecież nie wszyscy przyjeżdżają samochodami.
            Naprawdę Cieciu myślisz że nie stać ich na reklamę? Ja uważam, że konkurencja nie śpi i na każdy wątek gdzie widzi Luxmed, trzeba pocisnąć bo jednym wpisem zabierze Ci wszystkich pacjentów ojej
            hahahaha ciota
        • lansereczka89 Re: gdzie wybielanie zebów? 27.01.11, 15:13
          ta nowa metoda kosztuje ok.750zł i efekty sa bardzo fajne:) a tak wogule to zaśmiecają wątki takie osoby które oczerniają jakieś placówki a promowanie przez samych pacjentów to nic złego. pozdrawiam
    • magda.grzelewska Re: gdzie wybielanie zebów? 12.04.13, 08:38
      Ja też wybielałam sobie zęby w New Dent, tylko że na Nowowiejskiego. Minęło już sporo czasu, a efekt wciąż się utrzymuje, zęby nie stały się nadwrażliwe, więc ogólnie jestem bardzo zadowolona i rzeczywiście mogę ich polecić :)
    • Gość: Marek Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.play-internet.pl 27.06.13, 06:51
      Ja wybielałem w salonie White&Beauty przy ul. Wieniawskiej 6. Super efekty, bez bólu żelem organicznym i akceleratorem halogenowym marki Beyond. Trafiłem na promocje i wybielanie kosztowało mnie 169zł,metoda kosmetyczna. Polecam
    • Gość: Ewelina Wybielanie zębów IP: *.centertel.pl 18.10.13, 12:27
      Witam.
      Ja wybielam zęby na Jana Sawy 10/11 "Oaza Urody" cena to 99 zł, a efekty są super, nawet o 6-7 odcieni. Polecam :)
      Pozdrawiam.
      • Gość: Gość Re: Wybielanie zębów IP: *.nplay.net.pl 20.10.13, 20:11
        O 6-7 odcieni??? Prawdziwe cuda.
    • Gość: zapytanka Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.vlan49.architor.lubman.net.pl 22.01.14, 08:37
      a jak z nadważliwością zębów? zaobserwowała coś takiego? bo ja się waham właśnie nad wybielaniem u nich i tego się najbardziej obawiam.

dzięki za info
    • Gość: maghdaa Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.net.cybernetwmw.com 09.02.14, 22:21
      Nie polecam wybielania zębów akceleratorem halogenowym. Miałam 3 dni temu. Efekt widoczny był przez pierwsze pół godziny. Teraz efekt jest niewidoczny. 100zł z gruponem wyrzucone w błoto.
      • Gość: Ewa Re: gdzie wybielanie zebów? IP: 87.246.214.* 10.02.14, 07:47
        Ten akcelerator to taki pic na wodę jak wcześniej lansowany IPL do trwałej depilacji. Efekty podobne czyli żadne:).
        Zęby wybiela się u lekarza stomatologa a nie w gabinetach kosmetycznych. Inaczej można uszkodzić szkliwo, ponadto plomby się nie wybielają. Trzeba je wymienić.
        • zanetka32 Re: gdzie wybielanie zebów? 02.04.14, 15:57
          w Lublinie wybielałam u ryszarda Kukuły, w prywatnym gabinecie. Cenowo troche taniej niż wszędzie. Ladnie wyszło, bo to nie jest taka sztuczna biel jak z mody na sukces :D
        • Gość: Peshay Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 22:03
          Pełna zgoda, zęby należy wybielać wyłącznie u lekarza-dentysty, a nie u kosmetyczki, bo kosmetyczka to może zęby jedynie zniszczyć. Z tego co wiem to smilespa.pl w Lublinie prowadzona jest przez stolatologów i tylko oni przeprowadzają tam zabiegi wybielania laserem.
      • Gość: VICKY2 Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.14, 14:37
        @maghdaa - nie warto kupować na grouponie takich usług, to zawsze kończy sie źle...
        @zanetka - taniej czyli ile Kukuła bierze? i jaką metodą wybielałas?
      • Gość: Sol Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 09:31
        Może wystarczyło zadbać o białą dietę, a nie demonizować wybielanie laserowe tylko dlatego, że się nie zastosowało do zaleceń lekarza? No chyba, że to była kosmetyczka to wiesz już kogo winić - siebie ;)
    • Gość: pogodna Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.14, 15:27
      z cenami bywa różnie - ja tez byłam tutaj www.przychodniadental.pl i w moim przypadku był to dobry wybór, efekt woow no i nie zdarli.
    • Gość: julia wybielanie zębów IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.14, 13:57
      Polecam Smiling bar w Lublinie przy ul. Rzemieślniczej 10. Wybielanie zębów żelem bez peroksydu (nadtlenek wodorodu, który działa żrąco na zęby nawet jeśli jego stężenie jest małe). Nic nie boli, Wybielanie jest całkowicie bezpieczne i bezbolesne. Efekt widoczny już po jednym zabiegu i utrzymuje się dosyć długo. Inwazyjne metody są bardzo bolesne i kosztowne,i nie ma wcale gwarancji ze zęby będą o wiele bielsze. Ktoś tu napisał ze zęby się wybiela tylko u lekarza, co jest absolutną bzdurą. Zabieg kosmetyczny wybielania zębów jest bardzo skuteczny nie psuje zębów tak jak te wszystkie wykonane w gabinetach i kosztuje tylko 350 zł :)
      Polecam
    • Gość: Peshay Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 22:01
      Poznałem na weselu przed kilkoma dniami dziewczynę, która miała przepiękne, białe ząbki. Pytałem ją gdzie wybieliła i mówiła, że w SmileSPA w Lublinie. Ponoć nowa firma, ale mają laser LED, a do tego zrobili jej pełen przegląd z piaskowaniem i coś tam jej doradzili nt. białej diety. Sam nie byłem więc nie wiem jak jest, ale efekt widziałem na własne oczy i się zakochałem :)
      • Gość: Gość Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.nplay.net.pl 18.07.14, 19:40
        Dobrej reklamy raczej gabinetowi nie robisz. Powiało spamem.
    • malwi303 Re: gdzie wybielanie zebów? 12.11.17, 19:40

Polecam wybielanie laserowe w Dental Studio bis na ul.Smyczkowej u dr.Klijer. To chyba teraz najnowsza metoda wybielania a efekt wręcz zaskakujący.Jestem bardzo zadowolona
    • Gość: Weronika Re: gdzie wybielanie zebów? IP: *.vtelecom.pl 21.09.23, 18:56
      Ja polecam z całego serca consiliumdent.pl/ . Wybielałam zęby dwa razy i jestem bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka