Dodaj do ulubionych

Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR przed s...

12.08.10, 17:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: maxx Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR ... IP: *.seg10.ucf.edu 12.08.10, 18:05
      Ten "lider" to wstyd, prawdziwy wstyd dla Lublina!!!
      • tajnos.agentos Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR ... 13.08.10, 07:50
        Gość portalu: maxx napisał(a):

> Ten "lider" to wstyd, prawdziwy wstyd dla Lublina!!!

Naprawdę??? ...A ja myślałem, że jedynym prawdziwym wstydem dla Lublina jest
        Palikot.:)))
    • Gość: j2 Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR przed IP: *.lublin.mm.pl 12.08.10, 19:16
      to on zgwałcił żydówkę? dlatego ta sprawa? Powinien być skazany za gwałt a nie
      za gwałt na żydówce bo tak to się robi rasistowsko
    • sothink Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR przed 12.08.10, 19:19
      norma, dla Polaka Katolika, każdy kto posiada nawet drobinę krwi
      żydowskiej, będzie śmiertelnym wrogiem.
      • Gość: j2 Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR przed IP: *.lublin.mm.pl 12.08.10, 19:21
        nie przejmuj się, juz rząd ma listy tych co się nie zgadzają z unia ani z
        oddaniem szantażystom kasy i powoli ich się wykończy
      • Gość: folkatka Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:17
        Znowu bredzisz Sothink.
        • sothink Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR przed 13.08.10, 19:37
          www.youtube.com/watch?v=St2IudOEeeg
          "Żydzi likwidują krzyże"
          kto zabrał krzyż? "Żydzi, Żydzi!!!!"

www.smog.pl/wideo/37651/ty_suko_zydowska_protestujaca_do_filmujacej/
          "Ty suko żydowska!"

to są Folcia Ci Twoi miłujący pokój katolicy. Wstydź się.
    • przemek.leniak no w tej sprawie jest istotnie skandal 12.08.10, 20:17
      wspominany i znany już chyba na forum
      ale przypomnijmy
      powołany w charakterze biegłego wykładowca politologii UMCS Konrad
      Zieliński
      twierdził iz oskarzony Grzegorz Wysok neguje holokaust poniewaz nie
      porównuje do niego rzeźi wołynskiej
      na podstawie opinii tego biegłego prokuratura skierowała akt
      oskarżenia...
      Gazeta dziwi się decyzji sędziego ale zapomina wspomieć że
      prokuratura podjęła działania przeciwko Grzegorzowi Wysokowi na
      żądanie red. Karola Adamaszka
      skądinnąd dość znanego autora niepradziwych informacji...
      ...
      mnie nie dziwi że sędzia chce rozważyć sprawę
      pzdr.
    • Gość: bro-ni-slaw !! Re: Znieważał polaków ? IP: 89.195.138.* 12.08.10, 22:31
      a kiedy bedzie w koncu jakis proces o zniewazenie POLAKÓW
      np. "POLSKIE obozy zagłady"
      • tajnos.agentos Re: Znieważał polaków ? 13.08.10, 07:53
        > a kiedy bedzie w koncu jakis proces o zniewazenie POLAKÓW
        > np. "POLSKIE obozy zagłady"

Jak tylko ci, którzy samozwańczo przywłaszczają sobie monopol na bycie polakami
        i odmawiają prawa bycia nimi wszystkim, których nie lubią przeproszą normalnych
        ludzi.:DDD
    • Gość: chart Re: Znieważał Żydów? Lidera lubelskiego LPR przed IP: 77.223.210.* 12.08.10, 22:31
      ""Gazeta" zwróciła uwagę, że Wysok przedstawiał Żydów jako chciwców chcących z
      Polski wykroić własne państwo". Red. Skomra, czy podobnie jak red. Adamaszek nie
      zauważa Pan, że chodzi o przytoczony przez "Biuletyn" artykuł z...
      "Rzeczypospolitej", autorstwa Piotra Zychowicza (nb. również tropiciela
      antysemityzmu) na temat działalności niejakiego Ronona Eidelmana? Trzeba było
      donieść na "Rzepę", nie na Wysoka, tylko, że trzeba by jeszcze umieć czytać. I
      rozumieć co się czyta.
      • przemek.leniak Jak zatem myślisz Charcie 12.08.10, 22:43
        czy sedzia ma prawo sie zastanawiać
        czy powinien po prostu realizowac zalecenia Karola Adamaszka?
        • Gość: chart Wiesz, Przemku, IP: 77.223.210.* 13.08.10, 10:50
          że zdaniem GW przestępstwem jest nielubienie Żydów i z tego założenia
          wyprowadzono całą nagonkę na Wysoka. Tymczasem niezależnie od tego, czy jego
          poglądy akceptujemy, czy nie - ma on je prawo głosić, bowiem w żaden sposób nie
          naruszają one nawet zapisów obowiązującego, nader niedoskonałego kk. Jak jednak
          wiesz GW uważa, że ma misję - może zastępować sądy, władze samorządowe i w
          sposób ostateczny rozstrzygać o poprawności wszechrzeczy.
          • tajnos.agentos Re: Wiesz, Przemku, 13.08.10, 11:27
            Tak jest! ...I proszę się odwalić od tych, którym przeszkadzają tak zwani
            "obrońcy krzyża", bo oni mają prawo wyrażać swe poglądy - jak wszyscy.:P
            Ja natomiast uważam, że obaj jesteście zakłamanymi hipokrytami i możecie mój
            pogląd, który także mam prawo głosić publicznie zaakceptować, albo nie. To Wasza
            prywatna sprawa. Trochę kultury, proszę ja Was.:PPP
            • przemek.leniak troche kultury czyli "I proszę się odwalić" 13.08.10, 21:56
              jak w temacie tajnos
              palikot
          • przemek.leniak charcie mniejsza o cyryla te metody 13.08.10, 21:59
            sa niedopuszczalne...
    • tadeusz-1d Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed sądem 12.08.10, 22:49
      Znieważenie Żydów to sąd i kara, znieważenia krzyża to zaszczyt?
      • tajnos.agentos Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed 13.08.10, 07:54
        tadeusz-1d napisał:

> Znieważenie Żydów to sąd i kara, znieważenia krzyża to zaszczyt?

Otóż to!!! Kiedy wreszcie dobiorą się do dupsk tak zwanym "obrońcom krzyża",
        między innymi sprzed Pałacu Prezydenckiego w Warszawie???
    • a_psikapsik Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed sądem 13.08.10, 07:39
      Kolejne bicie piany przez dziennikarzy . Tu bardziej niz sądy
      potrzebny jest dobry psychiatra . Wystarczy pobieżny rzut oka by
      swierdzić ,że ten człowiek jest nienormalny ,prawdopodobnie już ma
      żółte papiery i w poczuciu bezkarności głosi te głupoty ,które mu
      inni podsuwają.LPR mógłby staranniej dobierac swoich liderów.
      • tajnos.agentos Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed 13.08.10, 07:55
        Ten człowiek jest politykiem, a polscy politycy "z urzędu" nie mogą być
        nienormalni...:)))
      • Gość: j2 Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 10:56
        świetny pomysł, trzeba korzystać z doświadczenia kgb. Każdy kto wskaże na masowe
        przestępstwa finansowe które zrobili żydzi, powinien zostać uznany za wariata i
        wsadzony do psychiatryka lub do więzienia. Podobnie trzeba zrobić z tymi którzy
        uważają że izrael to zbrodnicze i rasistowskie państwo oraz z takimi co nie
        lubia unii bolszewickiej oraz ofermy obywatelskiej. sld czy pisu
        • Gość: folkatka Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:25
          Chciałabym zwrócic uwagę, ze w poście otwierającym niniejszy wątek jest zawarta
          informacja o dokonaniu przez p. Wysoka bardzo powaznego przestępstwa.
          Ja wiem, ze wielu ludziom sie wydaje ze moga w sieci chlapać co popadnie, w tym
          złudnym poczuciu anonimowości.
          TYmczasem prawda jest taka, ze kazdego łatwo mozna namierzyć - sama kiedys bylam
          swiadkiem takiej operacji, to wiem.
          NIe o to wszakże mi chodzi, nie chce też szukać sensacji. Jestem tylko ciekawa
          czy istnieja jakiekolwiek podstawy do napisania czegos takiego, i do przypisania
          p. Wysokowi czynu tak obrzydliwego.
          • Gość: j2 Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 12:39
            w niemczech i austrii idzie się do więzienia za kłamstwo oświęcimskie. Coż, za
            komuny wsadzano do więzienia za sprzedaż książek miłosza - teraz ci co wsadzali
            do więzienia są bohaterami i wprowadzają inne prawa, równie głupie i
            niesprawiedliwe.
            W niemczech siedzi w więzieniu pastor co przyrównał aborcję do holokaustu,
            dlaczego więc nie wsadzić u nas kogoś co przyrównał do niego mordy na wołyniu?
            Jesteśmy przecież w unii która realizuje ideały faszystowskie.
            Polityka ta doprowadzi do jednego,zaczną się pogromy żydów, takie jak robili
            nasi poprzednicy. Mogę mieć nadzieję że będę potrafił zachować się wtedy jak mój
            ojciec i im pomagać.
            • Gość: gość tylko pozazdrościć Żydom... IP: *.chello.pl 13.08.10, 14:19
              pozazdrościć, że za ich zniewagę można dostac prokuratora. Za zniewagę katolika
              można dostać oklaski na lubelskim forum.
              • tajnos.agentos Re: tylko pozazdrościć Żydom... 13.08.10, 14:53
                Donieś do prokuratora. Może coś z tego będzie.:DDD
          • Gość: fortcapone Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: 89.100.200.* 13.08.10, 15:02
            niestety,to prawda.w razie potrzeby osbie upowaznionej udostepnione
            zostana dokumenty.
            • Gość: folkatka Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 15:15
              Byłam ciekawa, czy jesteś swiadom tego, ze moga Cie spotkac określone konsekwencje.
              Jeżeli jesteś - to dobrze.
              • Gość: fortcapone Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: 89.100.200.* 13.08.10, 18:46
                skontaktowalem sie telefonicznie w dniu wczorajszym z redakcja
                gazety w lublinie i udostepnilem moje dane aby w razie potrzeby
                mogli sie ze mna skontaktowac.wydarzenie mialo miejsce w 2001 roku i
                napewno pozostal po nim jakis slad w aktach prokuratury w lublinie
                lub zakladzie medycyny sadowej w lublinie,takze osoba upowazniona
                nie bedzie miala trudnosci z dotarciem do odpowiednich dokumentow.
                • Gość: j2 Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 18:50
                  rozumiem, że dopóki facet nie pokazał że nie lubi żydów to mógł być dla ciebie
                  gwałcicielem? to jakaś gw.ana gradacja pojęć rodem z salonu michnikowszyzny czy
                  izraela
                • Gość: folkatka Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 18:54
                  Jeśli to rzeczywiscie prawda, to Wysok będzie skończony.
                  Mysle ze lepszego prazentu dla redakcji GwL nie mogles sprawić.
                  • Gość: j2 Re: Znieważał Żydów? Lider lubelskiego LPR przed IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 19:09
                    no właśnie, bo przecież nie chodzi o gwałt, tylko żeby ktoś przeciwny żydom był
                    skończony
    • leonoss Wysocki popiera cie internauta z poznania 13.08.10, 21:26
      Opluwanie krzyza okej ale gosc z izraela to jest Bog Wybiorczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka