dzwonniec 22.01.11, 13:00 A nie mówiłem, żeby nie protestować? A nie ostrzegałem? A nie zniechęcałem? A nie doradzałem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektorspyke nasz tajny rozmowca 22.01.11, 13:32 Dla mnie jak dziennikarz pisze artykuł i podaje informacje od "nasz rozmówca" to żaden dziennikarz, a jego wypociny to zwykłe rozmowy z magla. Szanowny redaktor albo jest naiwny, albo rozmyślnie sieje jakieś plotki. Lublinianie sami sobie są winni, że nie będzie obwodnicy? A ja się zapytam dlaczego? Dlatego, że rząd się tak prowadzi, że zabrakło kasy na inwestycje? Czy może, że Tusk się obruszył, że Lubelszczyzna upomniała się to co obiecywał, zamiast siedzieć cicho? Teraz nasze lubelskie gwiazdy z parlamentu będą ułaskawiać Tuska. Takich głupot jakie cytuje GW dawno nie czytałem, do luftu z takim dziennikarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: belzebub ojej Tusk rozsierdiłsia duże IP: *.centertel.pl 22.01.11, 19:48 straszne, 300 osób zniszczyło obietnicę tuska i grabarczyka. a fee, łobuzy, a władza tak dobrze dla nas chciała. ale teraz nie da sie drogi zrobić boście protestowali. ten zmijan i ta ministerka myślą że my jestesmy debilami, że nie potrafimy czytać i pisać po polsku, że obce nam tak samo jak im myślenie. to jest naprawdę zgroza. wyborcy peło winni zapamiętać nazwiska tych przedstawiceili którzy będą naprawiać (stawiam 100 zł przeciwko funtowi kłaków, że nieskutecznie) to co społeczeństwo spie..... swoją pikietą. bo się tusk zdenerwował. rwa patrzcie jaki wrażliwy, nieudolność grabarczyka go nierozsierdza, fedak która chce nas okreść wszystkich po to tylko, żeby rolnikom nic nie zieniać też go nie denerwuje. kłamstwa mówione codzień w tv też go nie smucą. rwa, 300 osób go zdenerwowało. jakim trzeba być kretynem, żeby nam ten kit wciskać? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roklop Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 13:38 bardziej niepokojące jest to jeżeli to prawda, że rządzą nami "mali" mściwi dbający tylko o swoje interesy ludzie, a hasło nie róbmy polityki budujmy mosty było niesamowitą hipokryzją Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tjall Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.11, 13:40 Pan Tusk może niech lepiej się nie obrusza i nie obraża jak panienka, bo dobrze wie, że może i PO wygrała na Lubelszczyźnie wybory samorządowe, ale jeśli nie otrzymamy pieniędzy na wkład własny w budowę S17, to w wyborach parlamentarnych malutko głosów tu otrzyma, oj malutko... I bardzo dobrze że była demonstracja, rząd musi wiedzieć że jako mieszkańcy regionu wiemy co się dookoła nas dzieje i gotowi jesteśmy upomnieć się o swoje. Takie wypowiedzi obliczone są na przekonanie mieszkańców że nie warto się upominać, żeby można było z nimi zrobić wszystko i by nawet nie pisnęli. Tylko że akurat na przypadku lubelskiego BARDZO dobitnie widać, jak takie podejście się opłaca - jest to najbiedniejszy region Polski, i prawdopodobnie nadal najbiedniejszy w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorspyke Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc 22.01.11, 13:57 Pan premier nie dba o samorząd PO na Lubelszczyźnie. Pan premier myśli o tym, aby znowu zostać premierem, a tu PO musi wygrać wybory parlamentarne i dlatego dba o te regiony gdzie może liczyć na pewne głosy. Czy prawdziwy mąż stanu to ten co dba o dobro całej ojczyzny, czy wyłącznie o swój byt polityczny? Odpowiedz Link Zgłoś
jurand-lublina Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chcieć 22.01.11, 13:43 Ludzie !! k... w jakim kraju My żyjemy? Chore ambicje "chłoptysiów" mają być decydujące w podejmowaniu kluczowych decyzji dla Polski. Panowie! To nie podwórko czy boisko piłkarskie tutaj na tych stanowiskach trzeba myśleć i mieć na względzie dobro i rozwój każdego regionu Polski. Może chłopcom się marzy "liberum veto". Widać jaki kraj takie i jego elity, koniec świata , .. coś takiego Panowie..żenada i bagno. Życzę więcej zdrowego rozsądku i nie kierowanie się emocjami a zwłaszca polityką ale argumentami ( które są bezdyskusyjne bo ok.45 tyś. aut na dobę jedzie tą S-17 )w podejmowaniu decyzji społeczno ekonomicznych.Mam nadzieję ,że zwycięży zdrowy rozsądek Tych Panów! Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonniec Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc 22.01.11, 13:54 Jurandzie ze Spychowa, z twojej napaści na polityków wynika, że brak ci elemetarnej wiedzy na temat funkcjonowania struktur państwowych , zrozumienia tego co wokół ciebie dzieje i zwykłej "kindersztuby". Decyzję zapadają na szceblach ustawowo-wykonawczych władzy w Polsce i często są polityczne nie mające nic wspólnego z ekonomiką społeczną i w tym przypadku S17 tak jest. Warto czasami o tym pamiętać ! Życzę więcej zdrowego rozsądku i nie kierowanie się emocjami :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurand-lublina Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc 22.01.11, 14:38 Dziękuję " dzwonniec" za uwagę , uwierz , że zdrowego rozsądku i rzeczowej wiedzy na temat funkcjonowania struktur państwowych oraz dlaczego, gdzie i kto powinien podejmować decyzję mi nie brakuje. Wybacz "dzwonniec" ale jestem trochę "przerośniętym chłopcem" z doświadczeniem życiowym i potrafię odróżnić ziarno od plewy , a moje emocje wynikają ze skrótu myślowego i Twojego niezrozumienia , bo ...młody gniewny a stary wk...ny(dlatego kryptonim "jurand z lublina"). Myślę, że sam przyznasz ; decyzja w sprawie S17 musi być merytorycznie uzasadniona a nie polityczna. Dlatego daruj Sobie ironię i jeśli Ciebie to uraziło to przepraszam i pozdrawiam. Zgadzam się z Innymi , że artykułuł jest mierną prowokacją. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zosiasamosia Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 15:14 Ale to wcale nie znaczy, że musimy potulnie zgadzać się na taki stan! Bo wtedy nikt i nigdy nie będzie się z nami liczył. A jeśli dla Tuska rzeczywiście żadnego znaczenia nie mają jakiekolwiek argumenty merytoryczne, a decydujące są gierki polityczne na poziomie piaskownicy, to po prostu ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrew95 Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 16:52 Drogi Dzwońcu, Ty z kolei wykazujesz się zupełnym niezrozumieniem zasad demokracji. Zawsze, ale to zawsze wolno nam upominać się o rozwój swego regionu i protestować przeciw niekorzystnym decyzjom. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonniec Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc 22.01.11, 17:17 Drogi Endriu, ja tylko zrobiłem Jurandowi ze Spychowa tzw. autocytat :) forum.gazeta.pl/forum/w,902,121023607,121031857,Re_Lublin_chce_pokazac_sile_W_Warszawie.html Odpowiedz Link Zgłoś
jurand-lublina Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc 22.01.11, 19:01 Szanowny "dzwonncu" vel ",,,buraku" bo chyba jesteś tą samą osobą i Twoja ironia pod moim adresem oraz złośliwe przekręcanie mojego kryptonimu jest bezmyślna i wykazałeś tylko , że masz problemy emocjonalne i inne, a może chcesz o nich podyskutować na forum. Moje wcześniejsze wypowiedzi do których się odnosisz były słuszne ale widać dotknęły Ciebie i chyba wiem Kim Ty jesteś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dzwonniec Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: 62.244.154.* 22.01.11, 19:55 > złośliwe przekręcanie mojego kryptonimu Złośliwe przekręcanie czego???? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chcieć 22.01.11, 13:44 Dwa słowa wystarczą: idiota pismak, kretyn informator Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc 22.01.11, 14:21 Michnik robi to co umie najlepiej, miesza w kotle czyjąś ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chcieć 22.01.11, 13:55 To, że rząd Platformy nie chce inwestować w S17, to akurat żadne zaskoczenie. Podobnie jak poprzednie rządy, ten również najchętniej widziałby tutaj skansen i "zielona płuca Polski". Ale budowa S17 to nie łaska rządu, tylko jego obowiązek. Donald Tusk to nie monarcha, który okazuje miłosierdzie korzącym się przed nim poddanym, tylko główny administrator kraju, zatrudniony - i rozliczany - przez swojego pracodawcę, czyli nas wszystkich. Mówienie, że powinniśmy siedzieć cicho, bo premier się rozgniewa, jest śmieszne. Sądzę zresztą, że ten tekst Gazety jest taką trochę prowokacją, żeby nas wkurzyć i tym bardziej skłonić do naciskania na rząd. Bo jeżeli nie, to byłoby zwyczajnie żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M to jakiś żart? IP: 83.238.201.* 22.01.11, 14:16 Nie wiem kto wymyśla takie brednie nie wiem skąd jest słynny rozmówca ale nie chce mi się wierzyć w takie coś. A jeśli tak jest to mamy drugą białoruś i nic więcej. To jest chore nienormalne robią z nas debili półgłówków. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J-k Kartoflana republika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 14:31 Masz rację. Jeżeli informacje zamieszczone w tym artykule są prawdziwe to oznacza, że mieszkamy w jakiejś bananowej republice a nie demokratycznym państwie. PS. Może ze względu na klimat to raczej kartoflana republika. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: 83.238.201.* 22.01.11, 14:19 w lublinie wygrał człowiek Tuska więc nie wiem co to za brednie. Co by nie mówić Tusk jets kumaty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: 83.238.201.* 22.01.11, 14:40 mamy czekać i patrzeć jak nas robią w balona i łaskawie czekać aż pan rzuci okruchy na które dlaiśmy kasę z naszych podatków....skończcie tą szopkę. Nie traktujcie lubelszczyzny jak jakiś motłoch Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: folkatka Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 15:11 Przeczytałam ten artykuł i wierzyc mi sie nie chce, że z Tuska jest taki śmieć. Podejrzewam prowokacje, bo to podejrzane, zeby Gazeta Wyborcza pisała coś, co stawia premiera w tak złym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gruby Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.lublin.hypnet.pl 22.01.11, 17:17 Dla mnie Tusk jest tak skompromitowany, że bardziej się nie da. Facet obiecuje, obiecuje, a nic kompletnie z tego co obiecuje nie realizuje. Sam się już pewnie pogubił w tych obietnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz26b141954 Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chcieć 22.01.11, 15:44 To jest sztuczny konflikt skierowany przeciwko PSL.Skoro Grabczuk nie został marszałkiem to nie będzie drogi.A teraz by odbudować dawną pozycję PO w województwie lubelskim działacze PO z lubelskiego załatwiają drogę.Dlatego jest taki szum informacyjny.Po załatwieniu sprawy działacze PO powiedzą ,"że tylko dzięki nim można coś zrobić dla województwa".Te całe PO w województwie lubelskim to nieudacznicy.Przykład z Chełma. Tak działał funkcjonariusz PO w Szpitalu,że ludzie przez kilkanaście dni nie mieli pomocy lekarskiej. Przed wyborami tak pisali wnioski w Szpitalu o dofinansowanie zakupów sprzętu ,że tyko zapomnieli w terminie je przekazać do rozpatrzenia.W lubelskim nie będzie drogi ,nowego teatru i wiele innych inwestycji bo to są nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
luzopo Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chcieć 22.01.11, 15:44 Wielka żenada, miałam nadzieję że premier ma klasę i odebrał demonstrację jako przypomnienie o naszym istnieniu, tymbardziej że była dowcipna. Czyżby taką opinię o premierze przekazała pani Gąsior, która jako protegowana głownodowądzacego w Lublinie Piątka już nie radnego wprost ale który do rady wpakował swoich a i na zastępcę prezydenta pakuje "swoją" niejaką Lipińską Monikę- a propos w Urzędzie jest już doświadczona i kompetentna druga Monika Lipińska - dyr. Wydz. Spraw Mieszkaniowych. To właśnie ten poziom. Osiągnięcia tej Gąsior to walka z przydrożnymi tirówkami i te kwaty dla Grabarczyka i to ma być poseł - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki666 Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 17:46 nic dodać, nic ująć.... zwłaszcza to o Gąsiorowej polecam link do jej bloga: www.magdagasior.pl/blog/853-demonstracja-bez-echa.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: folkatka Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 18:30 Wielce prawdopodobne jednak, że gdyby nie wtorkowe wydarzenia, dziś już cieszylibyśmy się z korzystnej dla nas decyzji rządu. Nie wiem jakie były intencje osób, które do tego typu działań podjudzały, a które niekoniecznie są związane z naszym regionem. Czyżby to gra na zniechęcenie rządu do tej inwestycji? Takiego dupowłaza jak pani poseł to ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: folkatka Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 18:40 Dla wszystkich zniesmaczonych uzyciem przeze mnie brzydkiego słowa. Przepraszam. Ale sa sytuacje kiedy trzeba nazwać rzecz po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc 22.01.11, 23:08 Spoko. Ja nie czuję się zniesmaczony. ;) A apel, by być cicho, chyba powinien raczej być wystosowany do pani poseł, niż do lublinian, którzy walczą o to, by nie traktowano ich jak obywateli drugiej kategorii... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poznaniak Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.icpnet.pl 22.01.11, 23:25 CZy droga do Warszawy Poznania i Gdanska na EURO jest krótsza przez Rzeszów Kraków niz przez Lublin do Warszawy a natępniedo poznania i Gdanska kto takie decyzje pro społeczne podejmuje .Nie róbcie idiotów z Lubelszczyzny oraz ludzi z całej Polski od morza do tatr ludzi ktorzy zostawili domy aby wyjechac na zachod do pracy.Jezeli Lublinianie nie otrzymaja 480 mil zrobimy sajgon w kazdy mozliwy dzien .Młodzi ludzie nie powinni wstę powac do wojska poniewaz to nagroda za traktowanie siost ojcow matek braci lubelszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ken Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 18:45 Faciu, dlaczego swięcie wierzysz we wszystko co ci napiszą pismacy ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki666 Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 18:49 To zobacz co posłanka z Lublina ma napisała na swoim oficjalnym blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny222 Czas zacząć chodzić po przejsciu dla pieszych :) 22.01.11, 18:44 i w cholerę zblokować to gó... między Kurowem a Lublinem!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny222 i tak sie jedzie niekiedy 40 km/h przez 3/4 trasy 22.01.11, 18:50 miedzy Kurowem a Lublinem, a robia korki stawiajac swiatła dla pieszych i nowe zakazy wyprzedzania czy tez lewoskręty na długoski po kilka kilometrów Zblokować chodząc po przejsciach i napisać na karcie głosowania że dziękujemy PO za S-17, a mnie Schetyna nie obchodzi on lobbuje za Wroclawiem, a nasi posłowie PO na czele z Muchą maja lubelsczyznę z głebokim powazaniu!Mucha nie interesuje sie drogami, ma nas gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m to są jakieś bzdury IP: 83.238.201.* 22.01.11, 19:00 Takich manifestacji w wawie rocznie są 10-tki. Łykacie głodne kawałki. Ktoś pisze bzdury a wy wierzycie. Czy myślicie że facet który wygrywa kilka wyborów z rzędu przejmuje się jakimiś 300 osobami???? Nie bądzcie śmieszni. Można mówić o Tusku dobrze czy zle ale nie róbcie z niego idioty bo nim nie jest.Wygląda że przegrana frakcja w lubelskim PO mąci. W lublinie wygrał człowiek Tuska więc po co miałby mu teraz robić na złość????To nie logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek Re: to są jakieś bzdury IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.11, 19:07 "demonstracja nastawiła premiera przeciwko s17" a co ten chłystek ma w ogóle do gadania, co on w ogóle znaczy???!!! Dzisiaj jest premierem a jutro nie. A podatki, min. na sfinansowanie własnego wkładu na s17, jak płaciliśmy tak płacimy i będziemy płacić. To psi obowiązek tego ryżego **** rozpocząć budowę s17. Co to w ogóle ma znaczyc: premier obraził się? Przeciez to jakieś jaja, poziom piaskownicy z trzylatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Re: to są jakieś bzdury IP: 57.66.78.* 04.02.11, 10:42 Zgadzam się w pełni... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorspyke Gąsior-Marek tajny informator gazety 22.01.11, 19:57 hahahahah Na stronie pani poseł, można przeczytać jej wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Str Re: Gąsior-Marek tajny informator gazety IP: *.enterpol.pl 23.01.11, 12:14 i842.photobucket.com/albums/zz349/strctr/MGMfighter.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Droga S17 Znowu mamy pecha. 22.01.11, 20:24 Myślałem że Ukraińcy na EURO 2012 nam tą drogę wybudują, Ale oni chcą Kraków. wiadomosci.onet.pl/swiat/wiec-we-lwowie-odlaczyc-ukrainskie-ziemie-od-polsk,1,4119472,wiadomosc.html To nawet oni nas nie chcą? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beret Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 21:08 "Decyzję podejmie premier Tusk. A on nie bardzo chce inwestować w S17" Bu hu.... to w takim razie ja nie bardzo chcę inwestować w premiera Tuska i całe PO. Zwłaszcza w najbliższych wyborach parlamentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Golibroda z Czubów Nie róbmy POlityki, budujmy drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 21:43 Przypomnę tylko, ze S17 została już obiecana przez Thuskowego ministra Grabarczyka w okresie kampanii wyborczej samorządowej. Jak wygrał Żuk nagle okazało się, ze nie ma pieniędzy.Teraz z kolei okazuje się, że trzeba prosić Jaśnie Pana Thuska aby łaskawie wyraził zgodę na budowę i przeznaczenie kilkuset milionów złotych. Co za bezczelny typ. Platformersi to oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
vystrelene-oko Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chcieć 22.01.11, 21:52 Sprawa jest złożona. Poczekajmy na decyzję. W razie czego, 23 października 2011 Obwodnicę Lublina i S17 pomścimy. ( tylko na kogo tu urna głosować ?! ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielkopolanin Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.icpnet.pl 22.01.11, 22:42 1.Co ma wspolnego Schetyna z manifestacja ktora była planowana grubo wczesniej ,.Dla lublinian nie jest wazna zadna partia tylko drogi panie Zmijan i nie robcie polityki budujcie drogi .Pan Schetyna miał zamiar popszec Karpinskiego i tyle 2 Co ma wspolnego poruznienie polityków w sprawie drogi .nie róbcie prania mózgów mieszkancom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poznaniak Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.icpnet.pl 22.01.11, 23:15 1Pieniadze są tylko gdzoie indziej paruja 1.Co ma wspolnego Terminal w Rzeszowie [rozbudowa 300mil zlotych]zapasowe lotnisko LWOWA Śmiac się chce adlaczego Kraków nie moze byc zapasowy .,czyli Rzeszow z EURO 2012 ma wspolnego co machomet z papiezem juz widze nalot kibiców na Rzeszow przeciez jest w budowie autostrada z ukrainy do RZeszowa 2.Panie Premierze dlaczego juz teraz znalazły się pieniadze 380 mil zlotych na muzeum 2 wojny Swiatowej .Dlaczego w dobie kryzysu na otwarcie stadionu znajdą się pieniazki aż 10 mil zlotych czy 2 mil to za mało?było by .Dlaczego działkowicze POD-nie mogą kupić działek na wlasność kasa była by na drogi itd S17 powinna powstac jak najszybciej . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Golibroda z Czubów Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 23:46 Rzeszów to porządne miasto. Międzynarodowe lotnisko ma już kilka lat, obecnie jest rozbudowywane, autostrada A4 się już buduje, obwodnica w ramach s19 też jest już w budowie(ten kawałek kolo Rzeszowa zostanie zbudowany), drogi w mieście wyremontowane, dziur nie ma, w ogóle czysto. I całe podkarpacie PISem stoi i wszystko działa. A w Lublinie? Głosujcie dalej na żuków, wasilewskich, palikotów, muchy...i innych platformersów i jeszcze kilka lat a trzeba będzie tą okolice zaorać. Nie oszukujcie się. Wojewoda z PSL, prezydent z PO, marszałek województwa też z PSL a drogi ekspresowej jak nie było tak nie ma. I opowiadanie, ze to wina Jarka, PISu, dowodzi, że osoby tak mówiace są kompletnymi przygłupami. POwtórzę raz jeszcze: wojewoda, marszałek, prezydent Lublina, minister infrastruktury, premier, prezydent Polski, większość w sejsmie, w senacie...- na wszystkich tych stanowiskach są PLATFORMERSY, TO OD NICH ZALEŻY CZY S17 I INNE INWESTYCJE POWSTANA CZY NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M Pis wykorzystuje ścianę wschodnią IP: 83.238.201.* 23.01.11, 12:23 Piś miał 8 lat lublini i jakoś żadnych dróg wokół miasta jak nie było tak nie ma...skończmy ta demagogie. Kaczyński gra na ścianę wschodnią bo tu mieszka największy zaścianek i ciemnota a kasa płynie tylko na podkarpacie ich matecznik a reszta ściany wschodniej białystok-olsztyn-kielce-lublin są olewane. Po co on ma dawać na drogi jak jego wyborcy to głównie starsze słabowyszktałcone osoby.Im potrzebny się blisko kościół i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nie poznaniak Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 23:50 to ma wspólnego Rzeszów z euro 2012 że jest blisko Lwowa. Bliżej niż Kraków, a lotnisko juz teraz ma 2 pod względem długosci pas startowy zaraz po Okęciu. Komunikacja też będzie dobra bo Rzeszów ma szybkie połączenie kolejowe z Ukrainą, Autostrada A4 już powstaje, Obwodnica w ramach S19 sie buduje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pamiętający Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.ce3.com.pl 23.01.11, 08:41 Trzeba być wyjątkowym zerem moralnym, by w przeddzień 27 stycznia, dnia wyzwolenia KL Auschwitz, mieszać to największe miejsce katorgi na świecie, największy polski cmentarz, w sprawy polityki w taki sposób. Wiadomo, domorosłym "politykom" wydaje się, że wystarczy wpleść w swoje hasła chwytliwą nazwę. Ale ten brak szacunku dla setek tysięcy ofiar, w tym ok. 200.000 dzieci pokazuje moralną dolinę autorów tych haseł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stilritz Premier paranoik się rozzłościł? IP: *.nplay.net.pl 23.01.11, 09:35 "- Do tego wtorkową manifestację w obronie S17 premier odebrał jako atak na niego. Teraz każdego, czy to ministra, czy to działacza z kraju, który staje za S17, traktuje jako stronnika Schetyny - uważa nasz informator." Czy informator jest idiotą, czy też idiotą jest premier? Najbardziej prawdopodobna wersja: jedno i drugie. Wasze Błagarodie, pokornie dopraszamy się łaski wysłuchania. A zresztą... Spadaj na drzewo ruda małpo, razem z Szetyną. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arcydiabeł Pierwszy nierób RP zawsze znajdzie jakiś IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 12:00 powód, aby pozbyć się problemu zwanego S17. Protest źle. Jakby lublinianie nie protestowali to też źle bo nie dbają o interesy Lublina. Niestety coraz bardziej przekonuję się do twierdzenia, że demokracja to najpaskudniejszy system, w którym zwykła droga ma charakter polityczny i zależy od "widzimisia" byle jakich politykierów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prognoza Re: Pierwszy nierób RP zawsze znajdzie jakiś IP: *.icpnet.pl 23.01.11, 18:17 Jezeli ktoś zechce znaslesc pretekst zawsze znajdzie słabej baletynicy przeszkadza rombek w spudnicy ,alibi zawsze znajdzie się na nie,starczy ze ktoś [internauta] napisze kry tyke i juz ich mamy jesteś spokojny zle bo jesteś [pasywny ]upominaszsie o swoje zle bo draznisz LWA -oj nie wolno zle mowic internauci ,na księzy mozecie ale na WŁADZE nie brztki ten ludek lubelski????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: milosz Re: Droga S17 Lublin - Warszawa. Trzeba tylko chc IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 03:00 Bóg cie chyba opuscil dzwonnik! chcecie nam wmowic (GW i ci smieszni politycy), ze stracilismy droge... przez protestujacych bo sie Tusko obrazil... hahahaha zenada! Odpowiedz Link Zgłoś