kadrel 03.11.05, 10:45 6 listopada w godz. 10-17 w Osiedlowym Domu Kultury ul. Kochanowskiego 1 a ("czerwoniak") w Krasniku odbędzie się pokaz kotów rasowych. Bilety: 6 zł (normalny) i 3 zł (ulgowy). dzieci do 7 lat- gratis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Kasia Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: 195.205.71.* 03.11.05, 10:57 Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kraśnik Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: 195.205.71.* 04.11.05, 13:04 Fajnie! Trzeba pójść! Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI 05.11.05, 00:01 Rozreklamuj wsród znajomych bo plakaty juz zaklejone innymi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: H Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 00:06 Wzy mogę przywieźć mojego wolnego polnego czarnego Drapcia? Ale moze lepiej nie , bo jak rozgoni to rasowe towarzystwo, to potem będziecie mnie ciągać po sądach:-) - wiecie, to taki typowy wiejski twardziel - od którego uciekają co mniejsze psy:-) Drapcio jest w całosci czarny Europejczyk o złocistych oczach. Podobno od pewnego czassu to też rasa wystawowa? Czy to prawda? Pozdrawiam kotomaniaków! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Do H Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:24 Do H! Wypowiedź średnio na poziomie....najpierw pisanie z pogardą o kotach rasowych, a zaraz potem się okazuje,że właściciel ma aspracje,aby i jego kotek był zakwalifikowany jako rasowy.Albo sie kocha zwierzęta, albo nie- bez względu na to,czy zwierze jest rasowe,czy też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: H Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:59 Nie wiem, jak mogłes(as) coś takiego tu odczytac? Ani aspiracji - po prostu pytanie - jakbym miał "aspiracje", to bym Drapcia nie przygarnął jak łazil po polach zaglądając znacząco na moje podwórko - ani naigrawania sie z "rasowych" - raczej z pewnego snobizmu, który się z tym wiąże:-) A że jestem dumny z mojego Drapichrusta, ze nie każdy pies mu dostoi - to inna sprawa:-) Ja uwielbiam koty - a same koty są jak najbardziej normalne - rasowe jak są w towarzystwie "normalnych" zachowują sie zupelnie normalnie - nie to co ludzie - to właśnie ludzie mnie smieszą - a na pewno nie koty. I niestety Twoja obrażona wypowiedź jest swoistym dowodem na to ze mam rację... No to jak z tą rasą europejską - moze chociaz informacji mi udzielisz? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś