Dodaj do ulubionych

KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI

03.11.05, 10:45
6 listopada w godz. 10-17 w Osiedlowym Domu Kultury ul. Kochanowskiego 1 a
("czerwoniak") w Krasniku odbędzie się pokaz kotów rasowych.
Bilety: 6 zł (normalny) i 3 zł (ulgowy). dzieci do 7 lat- gratis.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: 195.205.71.* 03.11.05, 10:57
      Hurra!
    • Gość: Kraśnik Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: 195.205.71.* 04.11.05, 13:04
      Fajnie! Trzeba pójść!
      • kadrel Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI 05.11.05, 00:01
        Rozreklamuj wsród znajomych bo plakaty juz zaklejone innymi :/
    • Gość: H Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 00:06
      Wzy mogę przywieźć mojego wolnego polnego czarnego Drapcia? Ale moze lepiej nie
      , bo jak rozgoni to rasowe towarzystwo, to potem będziecie mnie ciągać po
      sądach:-) - wiecie, to taki typowy wiejski twardziel - od którego uciekają co
      mniejsze psy:-)
      Drapcio jest w całosci czarny Europejczyk o złocistych oczach. Podobno od
      pewnego czassu to też rasa wystawowa? Czy to prawda?
      Pozdrawiam kotomaniaków!
      • Gość: Do H Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:24
        Do H! Wypowiedź średnio na poziomie....najpierw pisanie z pogardą o kotach
        rasowych, a zaraz potem się okazuje,że właściciel ma aspracje,aby i jego kotek
        był zakwalifikowany jako rasowy.Albo sie kocha zwierzęta, albo nie- bez względu
        na to,czy zwierze jest rasowe,czy też nie!
        • Gość: H Re: KRAŚNIK- Pokaz Kotów Rasowych 6.XI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:59
          Nie wiem, jak mogłes(as) coś takiego tu odczytac? Ani aspiracji - po prostu
          pytanie - jakbym miał "aspiracje", to bym Drapcia nie przygarnął jak łazil po
          polach zaglądając znacząco na moje podwórko - ani naigrawania sie z "rasowych" -
          raczej z pewnego snobizmu, który się z tym wiąże:-) A że jestem dumny z mojego
          Drapichrusta, ze nie każdy pies mu dostoi - to inna sprawa:-)
          Ja uwielbiam koty - a same koty są jak najbardziej normalne - rasowe jak są w
          towarzystwie "normalnych" zachowują sie zupelnie normalnie - nie to co ludzie -
          to właśnie ludzie mnie smieszą - a na pewno nie koty. I niestety Twoja obrażona
          wypowiedź jest swoistym dowodem na to ze mam rację...
          No to jak z tą rasą europejską - moze chociaz informacji mi udzielisz?
          Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka