agap24 01.01.06, 23:30 Pytanie kieruję do pań które rodziły na Staszica bądź coś o nim słyszały. Proszę o wszelkie opinie na temet tej placówki bo za 3-4 tygodnie zamierzam tam rodzić. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariuszszym Re: szpital na Staszica w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 08:41 Wprawszie nie jestem Panią ale moja, żona rodziła na Staszica. Byliśmy zadowolenie z opieki personelu, może ta opieka nie była jakaś super-super ale na dobrym pozimie. Szczególnie pozytywne w tym szpitalu jest to że jest to mały i przez to jakiś bardziej przytulny oddział. A jeszcze jedno my z żoną byliśmy tam przed porodem żeby obejżeć sobie oddzial proponuję wybrać się i poznać oddział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes 32 Re: szpital na Staszica w Lublinie IP: *.devs.futuro.pl 07.01.06, 19:00 jamam przykre doswiadczenia,oddzial maly przytulny niby po remoncie a w nocy mozna obserwowac tabuny prusakow nawet w sali porodowej!rodzilam 10 godz -od 22 polozna drzemala na lezance co jakis czas sprawdzala mi rozwarcie niedelikatnie musialam lezec zadnych pozycji zmniejszajacych bol ,urodzilam ok 8 w asysie 13 osob w tym studentow ,nie podano mi dziecka ,krocze zszyl mi dr Robak Jacek byle jak -tak ze do tej pory w sytuacjach intymnych odczuwam dyskomfort,poza tym przy orodziekladl mi sie na brzuch czego sie juz nie praktykuje,do domu po 2dniach bo miejsca potrzebne. za 3 tyg rodze ale na jaczewskiego zaplace ile beda chcieli nigdy wiecej takiego koszmarnego bolu nie chce przezywac. Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: szpital na Staszica w Lublinie 08.01.06, 17:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33035&w=34404076 Odpowiedz Link Zgłoś
agap24 Re: szpital na Staszica w Lublinie 08.01.06, 20:37 Serdeczne dzięki za wszelkie opinie. Widać co osoba to opinia. Rezygnuję ze Staszica definitywnie. Jeśli nie Jaczewskiego to Lubartowska. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma75 Re: szpital na Staszica w Lublinie IP: *.it-net.pl 08.01.06, 21:35 Jeśli zrezygnowała Pani ze Staszica i wybiera między Lubartowską A Jaczewskiego to jednak polecam Lubartowską mnimo wszystko!!! Mam porównanie, rodziłam w jednym i drugim...nie mam teraz czasu na szczegóły ale nigdy więcej porodu na Jaczewskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpk Re: szpital na Staszica w Lublinie IP: *.dziesiata.com / *.dziesiata.com 08.01.06, 21:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=19348645&a=20643292 Odpowiedz Link Zgłoś