Dodaj do ulubionych

Chaos rządzi policją

01.02.06, 23:43
dyżurny chaos...
Obserwuj wątek
    • Gość: PiSdu Re: Chaos rządzi policją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:33
      od 16 lat rządzi chaos policją i co z tego?;-))i kolejne 16 lat porządzi...
    • Gość: Aberlin Re: Chaos rządzi policją TO NORMALNE ! IP: 87.206.228.* 02.02.06, 13:30
      Zawsze twierdziłem że "nasza" bo z naszych podatków i krwawicy utrzymywana
      policja najlepiej się sprawdza tam gdzie jej nie ma! Najlepsi to są w
      odworzeniu swoich rodzin, żon, dzieci do pracy i do szkół no i oczywiście w
      nekaniu obywateli zwłaszcza tych spokojnych których kultura nie zezwala na
      odpowiedzenie im "spierd....." a zwłaszcza dzieci którym można założyć kajdanki
      i w mordę nie dostać!
      • Gość: kinia Re: Chaos rządzi policją TO NORMALNE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:39
        mocne słowa
    • Gość: zarowa Re: Chaos rządzi policją IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 02.02.06, 15:31
      Oczywiscie, do kradzieży rynny z koscioła powinni natychmiast skierowac
      antyterrorystów. Chaos, chaos, chaos!!!!
    • Gość: Wściekły pies. Re: Chaos rządzi policją IP: 82.160.98.* 02.02.06, 19:49
      Telegram- do mieszkańców dzielnicy dworcowej. Proszę o wystosowanie zaproszenia
      na spotkanie dla Pana Janusza Wójtowicza.Spotkanie proszę zorganizować w
      miejscowości Krasnobród bo tam w knajpce na Pszczelińcu ten Pan będzie czuł
      się swojsko.Gościa podieło chyba od tego co nie może udzwignąć na pagonach -
      czy to mieszkańcy rozwiązali komisariat czy nieudacznicy.Widać jaki wizerunek
      ma lubelska policja choćby prz4ez takiego gościa jak hipermarketowiec - Hebda
      nie mylić z generałem.
      • Gość: nm Re: Chaos rządzi policją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:55
        nudny już jesteś
      • Gość: kinia Re: Chaos rządzi policją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:32
        chłopie zlituj się...masz coś do Wójtowicza to czemu mu tego nie powiesz,tylko jakieś popierdułki na forum tworzysz. Zakompleksiony jesteś czy jak, że Cię z tej policji wywalili????
      • Gość: gość Re: Chaos rządzi policją IP: *.chello.pl 02.02.06, 22:50
        A już się wydawało, że wściekły pies się zdrzemnął...Ale nie, on czuwa ! No to
        niech się wreszcie zajmie, ale tym tzw. brzuszkiewiczowym chaosem, niech
        dokopuje Pietroniowi i rzecznikowi KWP i tzw.aferze w KMP z panią Marią D.
        (aż się dziwię, że tyle lat ją trzymali - chyba z pobłażania i litości).
        O Hebdzie nic nie powiem, bo nie wiem jak było, ale smród zrobił swoje. O to Ci
        chodzi, wściekły psie,żeby śmierdziało ? Lubisz ten zapach ? (czyt. smród)
        Frustratom Pan Bóg rozum odbiera.
    • Gość: ormo Re: Chaos rządzi policją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:46
      Coś mi się tu nie podoba.Zerwanie rynny ksiądz nazywa przestęostwem,a to po prostu zwykła wykroczenie.
      Ponadto ksiądz absorbuje policję,WZYWA do siebie,a później nie chce wpuścić do pomieszczeń.A policjanci przybylidużo przed 22-gą.
      Nadmienić należy,że przeciętny obywatel zgłaszając policji występek (np.kradzież kołpaków,zobowiązany jest do osobistego stawienia się w komisariaciecelem złożenia wyjaśnień.A tymczasem ksiądz ma pretensje do policjantów,że przybyli na wezwanie.
      To prawda,że nie przyjechali radiowozem i na sygnale,więc nie było sensacji.I to nie podobało się księdzu.Nie podobało się również,że policjanci przyszli bez rynny i kołpaków.
      • Gość: pierr Re: Chaos rządzi policją IP: *.chello.pl 02.02.06, 22:34
        ormo az mi sie plakac chce jak czytam twoje wypociny dotyczace tego ze to
        wykroczenie..
        Czy wiesz od czego uzalezniona jest roznica miedzy przestepstwem a wykroczeniem
        w rozumieniu kradziezy ???
        Ano od wartosci skradzionego mienia , zorientuj sie wiec jaka jest wartosc
        szkody a dopiero wtedy zabieraj glos we wspomnianej sprawie !!
    • mirrorsun Re: Chaos rządzi policją 03.02.06, 01:05
      Drodzy normalni. Zauważcie, proszę, że 60% komentarzy to dzieło tzw. policjantów.
      Jestem zdania, że bydło trzeba trzymać z dala od społeczeństwa. Jest mi wstyd za
      to bydło w uniformach " policja ", nie jestem anonimowy, ale płacąc podatki na
      takie reakcje, lub ich ignorancję, nie mogę powiedzieć" O.K".
      Panie Redaktorze, tak dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka