rusham 14.06.06, 10:55 jedyne wyjście to pozwać dyrekcję szpitala do sądu i niech będzie to zbiorowy pozew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Henio Re: Co dalej z pacjentami, których nie przyjęto z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:47 a dyrektor szpitala Jarzabek pojechal do USA wypoczywac po strajku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba niech se chłop odpocznie przed zniwami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:04 pewnie też nakupił hektarów jak inni lekarze. Nie wiem czy wszystkim wiadomo ale lekarze z Lublina wykupuja ziemie , nieurzytki i lasy na pojezierzu łeczynsko- włodawskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: niech se chłop odpocznie przed zniwami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:36 Babo do szkoły, a później pisz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: niech se chłop odpocznie przed zniwami IP: *.it-net.pl 14.06.06, 20:48 zc, to moja rola :).A odszkodowania niech płaci ministerstwo. Skoro teraz pieniądze się znalazły, to znaczy, że strajki nie musialy mieć tak dotkliwej formy, a właściwie mogłoby ich nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chart Re: Co dalej z pacjentami, których nie przyjęto z IP: *.resetnet.pl 15.06.06, 20:14 Dyrektor Jarząbek już: po pierwsze nie jest dyrektorem, po drugie jest ścigany przez prokuratora m.in. za aferę tomografu i układy z firmami dostarczającymi sprzęt medyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Co dalej z pacjentami, których nie przyjęto z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:17 i dlatego jest w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Co dalej z pacjentami, których nie przyjęto z 19.06.06, 16:40 słuchałem gościa który jest RPO i pomyślałem tak instytucja ta właśnie straciła sens ponieważ obecnie nad prawami człowieka i obywatelskimi są prawa PiS, co dalej z pacjentami? nic bo wszyscy mają ichw d...e natomiast teraz za bunt zapłacą lekarze i jak sądzicie pacjenci na tym zyskają? moim zdaniem nie - lekarze nie będą przecież jak chce RPO pracować dla ideii ponieważ tak chciałoby PiS, może nie będą strajkować tylko odchodzić z publicznej SZ, tam gdzie im po prostu zapłacą... ciekaw jestem gdzie ten du.ek widzi w tym ochronę praw pacjentów? I choć to nie z tego wątku mówił on ci jeszcze o tym jak to bardzo jest potrzebna lustracja i jak ważne jest prawo do prawdy i powiem wam myślę że dla niego o wiele ważniejsze jest to od pacjentów... Odpowiedz Link Zgłoś
paskudnick Re: Co dalej z pacjentami, których nie przyjęto z 19.06.06, 16:48 spokojnie, spokojnie na kazdego lekarza przyjdzie pora i na tych z krasnickiej i na tych z jaczewskiego i na innych. pomalutku , malymi kroczkami zrobi sie porzadek w tym polskim burdelu jakim jest szpital. Odpowiedz Link Zgłoś