Dodaj do ulubionych

RK Niedziałek

28.02.07, 16:43
Co możecie powiedzieć o tej hurtowni? Jaka jest atmosfera w pracy?? Dyrekcja,
przełożeni, współpracownicy, czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: opiniotwórca Re: RK Niedziałek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 16:58
      A co,książkę piszesz czy może jesteś ankieterem?
    • Gość: człowiek Re: RK Niedziałek IP: *.lublin.mm.pl 28.02.07, 17:42
      R.K. NIEDZIAŁEK to jeden z tzw. obozów pracy. Nikomu nie życzę aby tam trafił.
      Pracując tam ze swojej strony będziesz musiał dać wszystko, a niczego nie
      dostaniesz w zamian. Firma ta nagminnie łamie "KODEKS PRACY". Parę przykładów:
      w ciągu roku będziesz mógł wziąć tylko 5 dni urlopu i to ze strony prezesów
      będzie bardzo nie mile widziane. Jezeli zachorujesz, zapomnij o zwolnieniu
      lekarskim. Nawet mając wysoką temperaturę będziesz musiał iść do pracy bo nie
      będzie miał kto Ciebie zastąpić. Jest nieprzestrzegany czas pracy, np kierowcy
      jeżdżący na niektórych trasach pracują po 12 i więcej godzin dziennie.
      Oczywiście nie odbierają wynagrodzenia ani dni wolnych za nadgodziny.
      Wynagrodzenie jest śmieszne. Pracując w bylejakim Markecie zarobisz więcej.
      Pytałeś o atmosferę, jaka panuje? Atmosfera jest straszna. Każdy narzeka,
      słyszysz od każdego, że już ma tego dosyć. Większość szuka innych ofert pracy.
      Prezesi mają Ciebie za nic. Jesteś dla nich zwykłym robolem. Jeśli się nie
      podoba to się możesz zwolnić!!! Kierownictwo jest nielojalne. Myślą tylko jak
      wejść w tyłek prezesom. Są nieuczciwi wobec pracowników. Wszystkie porażki
      zwalają na pracowników mówiąc, że to twoja wina. Czego byś nie zrobił to i tak
      będzie żle!!!!! R.K. NIEDZIAŁEK to moim zdaniem "PIEKŁO NA ZIEMI". Jeśli chcesz
      się tam zatrudnić to daj sobie spokój, poszukaj innej firmy. Pozdro dla Tych,
      którzy tam pracują, bo nie mają innej możliwości. Trzymajcie się i nie dajcie
      się rudym......... (przez małe "r").
    • Gość: wisnia Re: RK Niedziałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:25
      Mam tam pracować.. po przeczytaniu ostatniego postu... hmm nie napawa to
      optymizmem. Czy jest ktoś kto ma przyjemniejsze doświadczenia?
    • Gość: sin Re: RK Niedziałek IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.16, 16:27
      Żeby ktoś jeszcze odebrał telefon na Wojciechowskiej. Dzwonię od południa, cisza... Plaża!
    • Gość: martin Re: RK Niedziałek IP: *.customer.tom-net.pl 03.08.16, 21:48
      A co powiecie na sprzedawane tam części samochodowe a konkretnie tarcze chamulcowe, bo je reklamowałam i dostałam odmowę, i nie tylko ja jest więcej takich klientów sprzedają jakieś badziewie i za toi biorą pieniądze.
      • qqbek Re: RK Niedziałek 03.08.16, 22:33
        Nie wiem, ani tarcz hamulcowych, ani tym bardziej "chamulcowych" w hurtowni z chińszczyzną bym nie kupował.
        RK Niedziałek - dostajesz dokładnie to, za co płacisz. Jakość adekwatna do ceny.
        Z resztą wszystko schodzi na psy. Klocki Boscha wymieniłem po 30 tysiącach... a styl jazdy mam taki, że poprzednie (też Boscha) wymieniłem po 85 tysiącach. Albo ja się stałem furiatem drogowym, albo klocki robią teraz z taniego g.
      • Gość: Nie polecam Re: RK Niedziałek IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.17, 16:38
        Ja również zakupiłem u nich tarcze i klocki TRW na przód za nie małe pieniądze, niestety towar okazał się wielkim bublem a sklep umywa ręce. Aby oddać hamulce do reklamacji muszę je zdemontować i zawieźć do działu reklamacji co unieruchomi auto na ciężki do określenia czas. Mogę oczywiście tego uniknąć i wydać kolejne 1000 zł na drugi komplet hamulców nie mając nawet pewności czy reklamacja zostanie uznana gdyż rozmowa z konsultatnem z góry przewidziała moją porażkę. Zdecydowanie nie polecam, za dużo straconego czasu nerwów i pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka