GoĹÄ: Mkanska IP: *.icpnet.pl 04.05.03, 14:22 PILNIE poszukuję rzeczoznawcy majątkowego z Lublina, który rzetelnie wykona prosty operat szacunkowy mienia zaburzańskiego. Czekam na zgłoszenia. Ważne! Pilne! Mkanska /Poznań/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: opel Re: mienie zabużańskie IP: *.icpnet.pl 04.05.03, 14:25 Z tym mieniem zabużanskim to moja niełatwa sprawa .moja familia o mało nie zwariowała załatwiajac to przez kilka lat i do dzisiaj nie zalatwili.powodzenia.opel Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jad Re: mienie zabużańskie IP: *.play-internet.pl 13.08.23, 09:04 Ojciec mojego syna za latwiał to 30 lat to sobie można wyobrazić .Zmarł i to odziedziczył syn i dalej załatwiał dokumenty.Decyzje wydano pozytywnie ale tej decyzji nie chca przysłac żeby zrobic operat szacunkowy.Trwa to już półtora roku i nie można sie doprosic.Do kogo sie zwrócic....? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: mienie zabużańskie 04.05.03, 18:51 Podobno, jeżeli dysponuje się dokumentami ale bez geodezyjnych, albo podobnych map, czy szkiców, to można sobie... Tak odpowiedziano matce, gdy się dowiadywała o moje uprawnienia. Natomiast, jestem przekonany, że koszt wykonania niniejszych planów wyłącznie w oparciu o posiadane przeze mnie archiwalia, testamenty i wyroki spadkowe oraz zapewne jakaś wizja lokalna, tam na miejscu... chyba by mnie zarżnął? Nie znam się na tym, ale sądzę, że moja rodzina nie jest w stanie, nawet zbiorowo przeskoczyć tego progu organizacyjno- finansowego. Cóż, upadła i zbankrutowana klasa mocy żadnej już niestety nie posiada. Odpowiedz Link Zgłoś