Dodaj do ulubionych

Czy BOSMAN jest zdrowy?

28.03.07, 00:12
Trudno określić bez przeprowadzenia kwarantanny. Nie da się ukryć, że jest
wulgarny i nie ma nic do powiedzenia, a jak coś uda mu się napisać to nie
wygląda to za mądrze. Może wspólnie zdołamy go jeszcze wychować. Czekam na
opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: lbn Obiektywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 00:18
      Ideologicznie się z nim nie zgadzam, ale w obnażaniu głupot wypisywanych przez kościółkowo-rydzykowy folwark jest niezrównany. A język, którym się posługuje - cóż, mówić i pisać z adwersarzem trzeba takim językiem, by on go zrozumiał. I tak Bosman czyni.
      • Gość: bosman do lbn IP: *.lublin.mm.pl 28.03.07, 00:24
        wiem że czasem przeginam ale jak czytam te ich ........ , to mnie ciut ponosi.
        Dzięki lbn za zrozumienie.
      • joannabarska Re: Obiektywnie 28.03.07, 18:30
        Język,jak język, ale bosman zapewne wie, do kogo mowi. Zdrowy,zdrowy..Zeby inni
        tacy byli...
    • Gość: bosman Re: Czy BOSMAN jest zdrowy? IP: *.lublin.mm.pl 28.03.07, 00:23
      i jak ci opiekunie w dzióbku?
    • Gość: dolores Re: Czy BOSMAN jest zdrowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 00:26
      Jestem za wychowaniem bosmana, jeżeli się jeszcze da.
      • Gość: bosman Re: Czy BOSMAN jest zdrowy? IP: *.lublin.mm.pl 28.03.07, 00:33
        a ile masz lat dziecinko?
        • Gość: dolores Re: Czy BOSMAN jest zdrowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 00:40
          Nie dzielę ludzi ze względu na wiek, płeć, przekonania religijne i polityczne,
          stosunek do odmienności seksualnej itd., tylko na kulturalnych i chamskich, na
          mądrych i głupich. Pa!
          • Gość: bosman Re: Czy BOSMAN jest zdrowy? IP: *.lublin.mm.pl 28.03.07, 00:43
            je jeszcze dzielę na zdrowych i chorych na umyśle, nawiedzonych i trzeźwo
            myślacych - nie bierz tego do siebie. Za stary juz jestem abyś dała radę mnie
            wychować.Pa!
    • kokolores Re: Czy BOSMAN jest zdrowy? 28.03.07, 00:40
      Tak ,jest zdrowy , a tobie chyba sie nudzi .

:o)
      Koko
    • opiekunbosmana Bosman się zmienia? 28.03.07, 10:11
      Zauważyłem, że dałem do myślenia bosmanowi i jego język robi się przyzwoitszy,
      tak trzymaj kolego, będę się tobą opiekował.
      • folkatka Re: Bosman się zmienia? 28.03.07, 10:14
        Cóż, nie ukrywam, że posty Bosmana wielokrotnie sprawiały mi przykrość, mimo że
        nie były do mnie adresowane. Muszę jednak przyznać, że bezposrednio w stosunku
        do mnie nie był nigdy taki.
      • Gość: bosman Re: Bosman się zmienia? IP: *.centertel.pl 28.03.07, 11:28
        żebyś koleś się nie naciął.
        Powtarzam jeszcze raz: mogę z każdym dyskutować kto szanuje moje poglądy -
        nieważne, czy odmienne od jego czy nie. Ja ludzi nie potepiam za poglądy tylko
        za formę w jakiej je wyraża. Jeśli nie zgadzając się z moimi zaczyna mnie
        opluwać - walę w mordę. Ale nie walę pierwszy i bez powodu. Niejednokrotnie
        zaznaczałem na tym forum że mam poglądy lewicowe i antyklerykalne - mam do tego
        prawo i nie czuje sie gorszy z tego powodu. I nie pozwolę sobie żeby
        jakiś ,pożal sie boże, moralista z tego powodu pouczał mnie i mi ubliżał w imię
        jego "wyższych" racji i "licencji na jedyną prawdę objawioną". Dlatego reaguję
        tak jak reaguję. Mswoje lata,pracuję na mój chlebek z szyneczką i setę(lubie
        zassać, tez nie ukrywam), nie żyję na CUDZY KOSZT, i nie bedzie mnie jakiś
        tradycyjny czy inny bmw pouczał co jest moralne a co nie. Chce pogadać - spoko,
        jest nachalny i niegrzeczny, kłamie - reakcja jak wyżej.Wiem zresztą, że
        niejednokrotnie wyrażam to co myśli wielu na tym forum.A że w bardziej
        brzydkich słowach? No cóż, jestem impulsywny i wale prosto z mostu to co myślę.
        Jeśli nobilituje cię "opieka nade mną" to - baw sie dobrze. Byleś nie
        przedobrzył.
        • Gość: wiejska baba nie zmieniaj sie Bosman , wal co masz na sercu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:16
          a ja nie musze sie z Toba zgadzac dlatego co jakis czas łapiemy sie za
          zęby .Nie lubie jak ktos mi przytakuje i nie lubie Kowalskiej z piątego
          • Gość: bosman nie mam zamiaru.......... IP: *.centertel.pl 28.03.07, 14:51
            zmieniać się, bom za stary, a u Kowalskiej na piatym bywam czasem :-).
            To jak z tym zsiadłym mlekiem i kartofelkami?
        • opiekunbosmana Re: Bosman się zmienia? 28.03.07, 15:29
          Pozbywasz się już brzydkich słów, czyli się uczysz, zjawisko pozytywne.
          Wracając do twoich poglądów masz do nich prawo (wg mnie to lata zaniedbań i
          brak pracy nad sobą), ja się ich nie czepiam, możemy dyskutować, ale bez
          epitetów. A straszyć to kolego możesz koleżankę z IIIb, jak ci na to pozwoli,
          bo ja nawet w realu zapewniam, bym się ciebie nie bał. Pozdr.
          • Gość: bosman Re: Bosman się zmienia? IP: *.centertel.pl 28.03.07, 15:40
            żebyś nie miał złudzeń: wymądrzasz sie i drażnisz. Po kiego wała? Prowokujesz?
            Straszyć nie mam w zwyczaju, ja tylko ostrzegam.A zaniedbane i zacofane poglady
            masz ty. I lata mi to, nie mam zamiaru przekonywać cię.
            • Gość: supernianiabosmana Re: Bosman się zmienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 15:54
              Nie wymądrzam się i nie drażnię. Próbuję ci wytłumaczyć, że można rozmawiać bez
              używania brzydkich słów i obelg, jeżeli chcesz być szanowany, szanuj innych
              choćby mieli odmienne poglądy (oczywiście są wyjątki, ale nie dotyczy to ludzi
              na forum). Zanim zaczniemy czepiać się tych na górze, rozpocznijmy od pracy nad
              samym sobą (tym razem nie dotyczy poglądów ale norm zachowania). A ostrzeżenie
              odbieram jako znak "uwaga przebiegające dzieci". Pozdr.

• Gość: bosman Poważnie?????? IP: *.centertel.pl 28.03.07, 15:59
                Napisz coś jeszcze :-)
                • Gość: opiekun Re: Poważnie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:03
                  Na marginesie...w wielu sprawach się zgadzamy.
                  • Gość: opiekun Re: Poważnie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:13
                    Może nie w większości, ale w wielu. Pozdr.
                • Gość: eksopiekunbosmana Re: Poważnie?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:27
                  A może są to takie standardy obowiązujące na forum, aby jak najbardziej dokopać
                  innym (jest więcej wulgarnych wypowiedzi także innych forumowiczów), tzw.
                  odwaga internetowa i dochodzę powoli do wniosku, że może niepotrzebnie się
                  czepiam, prosząc o grzeczniejsze wypowiedzi. Jednak wypowiedzi bosmana, a w
                  szczególności język, którym się posługuje najbardziej mnie raziły. Tematy w
                  które on się angażuje interesują również mnie, ale nie mogę przetrawić
                  wulgaryzmów, więc chyba dam sobie spokój. Mam nadzieję, że trochę dałem jemu (i
                  innym z podobnymi występkami) do myślenia i choć nie liczę na poprawę
                  pozdrawiam - bezrobotny opiekun.
                  • Gość: bosman supernianiu! IP: *.centertel.pl 29.03.07, 15:50
                    ujęła mnie za serce Twoja boleść i niemoc. Jako człek gołębiego serca postaram
                    się wpłynąć na siebie i nie robić Ci więcej przykrości, umożliwiając
                    jednocześnie możliwość podyskutowania na forum (mam nadzieję że i ze mną) na
                    interesujęce Cię (nas) tematy. Jednak zastrzegam sobie prawo ostrej reakcji w
                    wypadku obrazy lub prowokacji obiecując że nie zacznę bluzgów pierwszy. Gdybyś
                    jednak zatęskniła to mego "kwiecistego języka" to, trawestując Pismo: rzeknij
                    tylko słowo a uraczone będa uszy (w tym wypadku raczej oczy) Twoje.Miłego dnia
                    nianiu.
                    ---------------------------------
                    Chyba zrobi się ku..................rza twarz nudno na tym forum.:-(
                    • Gość: jazalogowana do Bosmana IP: *.it-net.pl 30.03.07, 21:16
                      Co z Ciebie bedzie za bosman, jak zaczniesz mówić, ważąc słowa? Grubiaństwo ( w
                      słowach) to marynarska cecha (naczytałam się książek :)). Bosmanie, do Ciebie
                      pasuje sposob, w jaki się wypowiadasz, wiec za bardzo się nie zmieniaj.Nawet
                      dla superniani :).
    • Gość: lsm Re: Czy BOSMAN jest zdrowy? IP: *.lublin.mm.pl 30.03.07, 01:48
      To ze uzywa wulgarnego jezyka to jego sprawa ale najzabawniejsze ze uzywanie
      takiego jezyka zarzuca innym:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka