Dodaj do ulubionych

"Solidarność" broni rektora UMCS

04.04.07, 22:31
droga gazeto. nie meczcie juz tego biednego rektora. on wie ze glubstow zrobil
na podstawie klamstwa ktore ktos tam mu doniosl. niestety jest osoba ktora
nigdy w zyciu do bledu sie nie przyzna wiec... litosci. swieta ida.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: "Solidarność" broni rektora UMCS IP: *.pronet.lublin.pl 04.04.07, 22:53
      Obrona rektora przez związek zawodowy jest godna pochwały. Może Solidarność
      zechce też obronić pracowników przed pomysłami rektora?
      • Gość: Katoland Atakuje Re: "Solidarność" broni rektora UMCS... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.04.07, 05:28
        Coz, kiedys obecny rektor UMCS (podobnie jak i cala "Solidarnosc")
        walczyl o Polske bez takich rzeczy jak cenzura, a teraz - i on
        i "Solidarnosc" cenzure popieraja! Czyzby wladza niektorym
        uderzala do glowy jak przyslowiowa woda sodowa?

P.S. A juz najsmieszniejsze jest tlumaczenie, iz "wolnosc slowa"
        w USA ma inne znaczenie niz w Polsce!
    • akademiaobywatelska1 Re: "Solidarność" broni rektora UMCS 05.04.07, 00:55
      A ja uwazam, ze warto informowac o tym ludzi, bo wciaz gdzies mozna uslyszec
      nieprawdziwa wersje wydarzen.
      Rektor bez zadnej proby skontaktowania sie z organizatorami, na podstawie
      nieprawdziwych informacji, kazal zdemontowac wystawe, ktora byla czescia
      festiwalu. Wiec organizatorzy w protescie odwolali cale wydarzenie.
      A wystarczylo zapytac kogos z HFPCz czy sa plany sprzedazy czegokolwiek. Okazalo
      by sie, ze nie i nie bylo by miedzynarodowego zamieszania.
      Tym bardziej, ze sama wystawa byla juz pokazywana w wielu miastach, publikowana
      w Gazecie Wyborczej, i sama w sobie nie budzila juz emocji. A jednak...
    • Gość: Jasko "Solidarność" broni rektora UMCS IP: *.top.net.pl 05.04.07, 05:37
      USA robi większe głupoty. Niech zajma sie soba. Rektor to zacna osoba. Tak
      trzymaj Ekscelencjo.
    • Gość: ZygZag Zajmijcie się zadaniami statutowymi związku IP: 212.2.101.* 05.04.07, 06:56
      Ja także jestem członkiem Solidarności na UMCS i po papieżu nie płakałem.
      Staram się być człowiekiem tolerancyjnym. Taka opinia, jaką wyraził Departament
      Stanu, stawia w moim odczuciu UMCS pomiędzy Łukaszenką a KRLD. Ale wstyd!!!
    • Gość: firma cukiernicza Re: "Solidarność" broni rektora UMCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 07:09
      To na tak nowoczesnej uczelni uchował się taki zabytek jak solidarność?Przecież to pogrobowcy.
    • george231 "Solidarność" broni rektora UMCS 05.04.07, 09:02
      Wielki bojownik o niepodległość i wolność słowa okazał się zwykłym tyranem. I do
      tego ten jego kapelusik kowbojski. Boże, broń Lublin przed takimi ludźmi.

A, tak, żeby dolać oliwy do ognia. Ja też nie płakałem po papieżu i nie uważam,
      że jest to jakiś wyznacznik odnośnie mojej moralności. Nie wam to oceniać.
      Dodatkowo to porównanie z holocaustem... Żenada. Jak się ta komisja dowie o tej
      rozmowie to pewnie doda jeszcze jakiś paragraf. Świetna reklama dla Naszego miasta.
    • leniak "Solidarność" broni rektora UMCS 05.04.07, 13:24
      "solidarność" przeszła na pozycję obrony głupoty... cóz przykre patrzeć jak się
      dawne "ikony" staczają na bruk... Kaczor (nomen omen) ech aparatczyk sie zrobił
      i "bija naszych" pokrzykuje, hmm a "syjoniści do syjamu" kiedy zakrzynie?
      vanitas vanitatum
      • leniak Re: "Solidarność" broni rektora UMCS 05.04.07, 13:25
        a swoja drogą zauważcie że Kamiński innymi słowami wyraza tu że nastapiło
        semantyczne nieporozumienie - ale sobie rektor wzorce znalazł - wstyd...
        • Gość: Bajki z kaczolandu Re: "Solidarność" broni rektora UMCS... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 05.04.07, 15:53
          Ta sprawa to wstyd dla Rektora, wstyd dla uczelnianej
          "Solidarnosci" i - w koncu - wstyd dla calej uczelni!
    • Gość: bezsenny23 Wstyd mi za moja uczelnię. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:41
      I oto Oxford Wschodu :/
    • Gość: jas "Solidarność" broni rektora UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:05
      Stara sprawa, juz pisalem na ten temat: jesli organizatorzy wystawy to ludzie
      niedouczeni, bez poczucia estetyki, bez moralnosci to Rektor MIAL OBOWIAZEK
      pouczyc niedouczonych i ciesze sie, ze wykazal sie ODWAGA: Mnie osobiscie te
      napisy obrazaly, nie zycze sobie , by ludzie dopiero dorastajacy do
      inteligencji (studenci przeciez), pod pozorem wolnosci pisali i pokazywali
      BREDNIE niemoralne. Pokazywac mozecie U SIEBIE w domu a nie na mojej uczelni,
      na ktorej pracuje. Jak sie nie podoba to jedzcie z wystawa i tymi glupotami
      do... Holandii. Jeszcze raz: WYRAZY UZNANIA I WYRAZY SZACUNKU DLA REKTORA.
      • Gość: Bajdy z kaczolandu Re: "Solidarność" - czyli wladza uderza do glowy? IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 06.04.07, 16:37
        Rozumiem "jasiu", ze dobrze czules sie za czasow komuny!
        Wtedy tez rozni "niedouczeni ludzie" chcieli miec mozliwosc
        wypisywania roznych rzeczy ale... cenzura MIALA OBOWIAZEK by
        do tego nie dopuscic i "pouczyc niedouczonych"!!! Prawda?
        • Gość: Jas Re: "Solidarność" popiera Rektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:51
          Do "bajdy z Kaczolandu". No-czlowieku - hombre: bez sensu piszesz. To, co te
          glupki przedstawialy i demonstrowali na koszulkach to BYLO NIEMORALNE. I tyle.
          A co to moralnosc? Popatrz na 10-przykazan i na nauke JP II. I tylko tyle i az
          tyle.Jas.
      • leniak Re: "Solidarność" broni rektora UMCS 07.04.07, 11:40
        jeszcze sie podpisz to zmienisz wymowę postu bo tak to anonimowy z Ciebie
        bohaterski KRZYKACZ jedynie... małe takie toto
    • Gość: Jas. Re: "Solidarność" broni rektora UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:58
      Jestem tu na tym forum wlasciwie przez chec pogadania bo GW juz nie kupuje 5
      lat. Mam dosc "michnikowszczyzny". Przepraszam Was-postowicze-forumowicze: to
      taka moja slabosc: pouczac. A powodem tej mej slabosci jest fakt , ze "glupcow
      sieja" wokolo, ze az strach. Robi to GW, Trybuna, NIe itd. Ciekawe towarzystwo!
      Jeszcze raz pisze: Rektor to gospodarz, wladny jest NA TERENIE UNIWERSYTETU
      wygonic, przegonic glupcow. I tyle.
      • Gość: lance Re: "Solidarność" broni rektora UMCS IP: *.blue-net.com.pl 07.04.07, 21:20
        Gość portalu: Jas. napisał(a):

> Jestem tu na tym forum wlasciwie przez chec pogadania bo GW juz nie kupuje 5
        > lat. Mam dosc "michnikowszczyzny". Przepraszam Was-postowicze-forumowicze: to
        > taka moja slabosc: pouczac. A powodem tej mej slabosci jest fakt ,
        ze "glupcow
        > sieja" wokolo, ze az strach. Robi to GW, Trybuna, NIe itd. Ciekawe
        towarzystwo!
        > Jeszcze raz pisze: Rektor to gospodarz, wladny jest NA TERENIE UNIWERSYTETU
        > wygonic, przegonic glupcow. I tyle.

Słusznie prawi.
        • Gość: leniak Re: "Solidarność" broni rektora UMCS IP: *.lublin.mm.pl 07.04.07, 21:32
          e tam słusznie...
          usprawiedliwiać można próbować wszystko, jeno po co?
          wychodzi z tego jeszcze gorsze g...., więc może lepiej nie robić takich rzeczy?
          zbłądzić kazdy może, trwa w błędzie jedynie głupiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka