dtv 14.12.08, 19:47 Czy w Lublinie potrzebna jest telewizja miejska z prawdziwego zdarzenia? Jak wyobrażalibyście sobie taką telewizję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j2 ja mam takie wyobrażenie IP: *.lublin.mm.pl 14.12.08, 22:18 tych co podjęli kiedyś decyzję by wydać dziesiątki milionów na nową siedzibę telewizji publicznej - rozstrzelać publicznie. Całą to telewizję i radio lokalnych towarzyszy wszelkich partii u żłoba sprzedać a tych co tam pracowali za nasze pieniądze i przez lata brali ogromną kasę by dawać d... i nic ciekawego nie nakręcić pokazać nago na placu litewskim a potem wyrzucić z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g osc z wlkp. Re: ja mam takie wyobrażenie IP: *.icpnet.pl 15.12.08, 22:26 J2 wez sie wypchaj radia Lublin slucha bardzo wielu z internetu ja mieszkaniec Poznania slucham codziennie radia Lublin i dzieki niemu mam poglad na rodzinne strony czy mecze Motoru Gornika Avii Wisly Pulawy czy SPR Asseco ,kiedys byly badania radia Lublin slucha ponad 100000tys ludzi ale pan jest tym im gorzej tym lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: ja mam takie wyobrażenie IP: *.lublin.mm.pl 15.12.08, 22:37 jeżeli tego radia słucha tyle ludzi to tym bardziej powinno być prywatne a nie okradać tych co go nie słuchają. Te komuchy z lokalnych mediów mają nawet swoje miejsca parkingowe na miejskim terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpiarnia Perła Lublina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 23:12 a to ja moze bym dostal etat , moge Wiadomosci czytac i obiecuje, ze zadnej dzielnicy nie pomine codzienne informacje zaczalbym od gieldy na targu a potem to juz samo zycie! lubelskie zycie! nie niemieckie, nie francuskie, ale nasze lubelskie zycie jak Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g osc z wlkp Re: Perła Lublina IP: *.icpnet.pl 16.12.08, 19:27 Mieszkam w polsce ale z przyczyn ekonomicznych oposcilem lubelszczyzne chce radia Lublin emigrant z Poznaia a dla tego pana ja2 to gosciu nie chce sluchac bluzgow w tvPalikota i Niwesiolowskiego i wielu klamcow a musze sluchac ,tym sie roznimy ,gosciu ty nie rozumiesz roztania z regionem ,tylko dzieki prasie i radiu wiem co dzieje sie w moim rodzinnym regionie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Perła Lublina IP: *.lublin.mm.pl 16.12.08, 20:24 oczywiście, nie rozumiem rozstania z regionem, tylko 12 lat żyłem za granicą. jeśli cię tak rozłąka męczy to płać za wiadomości a nie sięgaj do mojej kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdt Re: Perła Lublina IP: *.it-net.pl 17.12.08, 09:45 To sobie słuchaj radia eR i oglądaj TV Trwam.Możesz jeszcz sobie oglądać występy artystyczne w jednym z lubelskich kościołów a transmitowane przez iTV. P.S.A jak tam na kresach zachodnich chcesz oglądać lubelską tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vtd Re: Telewizja lokalna w Lublinie IP: *.it-net.pl 16.12.08, 19:45 Owszem.Każde szanujące się miasto powinno mieć własną tv oraz swoje dazetyu lokalne(nie mówiąc już o rozgłośniach radiowych). Jak wiemy,nasze "publiczne" publokatory w większości opanował kościół.W lokalnej tv oprócz badziewiastych programów jest sporo audycji kościółkowych.Równieżjedne z naszych lubelskich dzienników którego nazwa rozpoczyna się na L",również opanowana jest przez urzędników krkat.Albo "słowo na niedzielę" albo sprawozdania z pielgrzymek i różnych uroczystości z pokropkiem w roli głównej i inne wypociny rodemm z kruchty.Lubelska rozgłośnia radiowa-zeszła na manowce.Prawie żadnej audycji nie da się słuchać. A wracając do lubelskiej tv-to aż wstyd,że mamy coś takiego w Lublinie.No ale jakie miasto takie i publikatory.Jak nie ma o czym pisać (czy zrobić program),to sięga się po "główny" temat związany z KULem czy kościołem. Ja aż się boję otworzyć lodówkę czy konserwę,bo a nuż i stamtąd wyskoczy stworek w czarnym habicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Telewizja lokalna w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 16.12.08, 20:26 jasne, a to że w każdej drobinie powietrza jest jakaś czerwona kanalia co zabiera z towarzyszami 20 razy tyle co czarny, to już cię nie obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g osc z wlkp Re: Telewizja lokalna w Lublinie IP: *.icpnet.pl 16.12.08, 20:25 Jak mozna chwalic TV3 lublin bylem na urlopie w rodzinnym Bilgoraju i nie moglem ogladac TVP lublin -Panoramy Lubelskiej 0 zasiegu z Lublina a wciskaja mi Kurier 'Warszawski ktory mnie interesuje co kot naplakal ,podobnie mocniejsze sygnaly radia Rzeszow a nadajnik na Lublin Slaby NIEDOINWESTOWANY .Jak mozna krytykowac media regionalne gdzie na tych terenach mieszkamy -pytam Mowia ludzie ze w swoie gniazdo nie robia kupki . Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Telewizja lokalna w Lublinie 17.12.08, 11:48 Czy ktoś przeczytał, czego dotyczy ten wątek? Przeglądając posty dochodzę do wniosku, że nieliczni. Odpowiedz Link Zgłoś