Gość: alka333 IP: 213.17.178.* 16.06.09, 10:51 Czy ktoś może cos powiedzieć na temat tego lekarza? On przyjmuje na Staszica. Mam sie do niego zgłosic na komisję lekarską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żurek Re: dr Sompor Jacek -chirurg IP: *.nplay.net.pl 19.04.13, 10:36 Wygrzebuję watek - może ktoś ma jakieś opinie o tym lekarzu??? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpasja Re: dr Sompor Jacek -chirurg 02.08.16, 13:33 Cześć jak tam po komisji jaki jest doktor w piątek ja mam. Odpowiedz Link Zgłoś
tpioro1 Re: dr Sompor Jacek -chirurg 25.04.20, 07:02 Nie polecam.Mściwy, krętacz, nadęty bufon, PRL-owski kacyk. Nie potrafi czytać zdjęć na dyskietkach.Relikt słusznie minionej epok. Proponuję młodych wykształconych i bardzo zdolnych lekarzy. A ten próchniak niech zajmie się swoim sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mm Re: dr Sompor Jacek -chirurg IP: *.centertel.pl 19.05.22, 05:45 Nie polecam , byłam jego pacjentka wieloodłamowe złamanie , ręką jest strasznie zniekształcona krzywa ,brzydka nie do operowania . 😥😥 A byłam młoda dziewczyna, teraz jestem kobietą. Przykre to bo miałam 17 lat jak miałam zabieg strasznie mnie skrzywdził ten lekarz i student który , się na mnie uczył. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpasja Re: dr Sompor Jacek -chirurg 02.08.16, 13:34 Jak tam na komisji ja mam w piątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: dr Sompor Jacek -chirurg IP: 31.135.30.* 15.02.18, 11:21 Drań jakich mało. Manipuluje słownictwem uwazajcie np jak mówicie ze dretwieje ręka?) od nadgarstka jest to konczyna górna. Na komisji czy jako biegły bardzo tendencyjny i przebiegły. często próbuje przypisywac choroby fizjologiczne lub zmieniac lub "przesuwac miejsce urazu" Trzeba uwazac na kazde jego pytanie jest wyjątkowo podstepny i nieszczery. Odpowiedz Link Zgłoś