sarana 02.04.10, 23:24 Lecę do Sharmu 20 lipca z Poznania. Czy wiecie może, jakie linie lotnicze obsługują ten lot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walerka_1914 Re: Jakie linie lotnicze? 03.04.10, 07:06 To zależy z jakiego biura lecisz-np.my z chłopakiem w zeszłym roku lecieliśmy z triady na początku maja i lecieliśmy Egipskimi liniami Lotus,a w tym roku lecimy z Triady pod koniec maja i lecimy Air Memphis Odpowiedz Link Zgłoś
sobol74 Re: Jakie linie lotnicze? 03.04.10, 08:58 ja lecę z Poznania w maju - liniami Koral Blue ważne jest z jakiego biura lecisz - w moim przypadku to scan holiday - który chyba pierwszy rok współpracuje z tymi liniami ps - może ktoś napisze coś na temat Koral - bo słyszałem bardzo różne opinie . Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Jakie linie lotnicze? 03.04.10, 09:08 sobol74 napisał: > ja lecę z Poznania w maju - liniami Koral Blue > ważne jest z jakiego biura lecisz - w moim przypadku to scan holiday - > który chyba pierwszy rok współpracuje z tymi liniami > > ps - może ktoś napisze coś na temat Koral - bo słyszałem bardzo różne opinie . No Tui też. Polece z nimi do Sharmu. A ja wcale nie jestem ciekawa opinii bo gdybym była zaraz pojawiłyby sie same sprzeczne informacje:)) Wole nie wiedzieć jakie :)) A mysle, że to jak każda inna linia. Skoro lata to pewnie doleci... Albo i nie? :)) Wesołych Świat życzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sobol74 Re: Jakie linie lotnicze? 03.04.10, 09:53 kasia_45 - masz rację !! trzeba myśleć o tym gdzie się leci - a nie czym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Jakie linie lotnicze? 03.04.10, 10:37 No dokładnie. Nie ma co sie podniecać. Skoro latają to napewno maja wszystkie pozwolenia... itd Z tego co słyszałam to waga bagażu 20 kg , podręczny 5 kg i jest catering. Siedzenia pewnie ciasne... jak wszędzie w charterach. Normalka.. Zamykasz oczy i myślisz dokąd lecisz... a nie czy dolecisz :)) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś