Dodaj do ulubionych

Jestem w ciąży z Arabem.

14.06.10, 22:38
Błagam pomóżcie mi ,co mam zrobić ? Powiedzieć mu o tym ? Poznalismy
sie pół roku temu, pracuje jako barman, miesiac temu bylam u niego i
stało się... gdy bylismy razem wszystko bylo okej... jednak teraz
jak wróciłam mało pisze... nigdy nie dzwoni. Błagam pomóżcie mi.
Obserwuj wątek
    • gosia0409 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 14.06.10, 23:04
      oczywiscie ze mu powiedz,przynajmniej bedziesz wiedziala jaka jest jego
      reakcja,niech wie ze gdzies tam jest jego dziecko,i pod zadnym pozorem nie jedz
      juz do niego,jezeli ma zone egipcjanke,i tak ona jest wazniejsza,a dziecko
      urodzone tam bedzie nalezec do mezczyzny,pozatym lepiej jest wychowywac dziecko
      w spokoju,niz stres jaki moze dac mu tato-arab i problemy z tym zwiazane,sama
      tez sobie dasz rade z dzieckiem ,teraz wiele kobiet samotnych decyduje sie na
      dziecko ,ja wychowywalam syna sama i jakos sobie poradzilam
      • monikastocka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 15.06.10, 14:02
        Trzymaj się!
        • annmagmar Re: Jestem w ciąży z Arabem. 15.06.10, 15:55
          Porozmawiaj, dowiedz się reakcji i wtedy podejmij odpowiednie kroki. Przede
          wszystkim - głowa do góry:-)
          Pozdrawiam!
          • cccotka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 15.06.10, 17:31
            zamiast habisiowi pochwal sie najpierw rodzicom ze zostana dziadkami:) wszak
            kazdy rodzic pragnie byc dziadkiem i jest z tego dumny :) a jak beda krecic
            nosami ze wnuczek jest ,,bezowy,, to powiedz ze i tak niech sie ciesza bo jakby
            wakacje w Kenii kosztowaly troche taniej to bylby czarny :)
            • gosia0409 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 15.06.10, 17:45
              wiesz co piszesz tak zlosliwie,to bez znaczenia jakie to dziecko,bo i z polakami
              dziewczyny wpadaja,teraz rozumiem jej sytulacje,i niewarto plakac nad czyms co
              sie juz stalo,trzeba w pierwszej kolejnosci myslec o dziecku,bo obojetnie jaki
              ma kolor skory dziecko wymaga milosci i opieki,a ona jako europejka moze temu
              dziecku wiecej zapewnic,chodzi o edukacje,rozrywke,pieniadze,ja tez
              wychowywalam dziecko sama i wyroslo na normalnego ,porzadnego faceta,i gdy jemu
              taka historia sie przydarzy bede stala przy nim slozac pomoca nie potepiajac,poz
              • alyl Re: Jestem w ciąży z Arabem. 15.06.10, 21:33

Masz na pewno wielki orzech do zgryzienia, przede wszystkim Twoja sytuacja
                zależy teraz od tego ile masz lat. Czy jesteś uczennicą, czy osobą już na siebie
                pracującą. Na pewno ja bym go o tym fakcie powiadomiła , w końcu razem
                poczęliście to dziecko, tylko proszę nie szantażem,i nie bierz go na litość,
                powiedz mu to tak jak byście razem tego pragnęli. życzę Ci powodzenia
                • maja1888 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 01:37
                  Nie jestem nastolatką, mam już swoje lata i nie jestem też na
                  utrzymaniu rodziców. Dzisiaj odważyłam się powiadomić go o tym i
                  jego reakcja byla dla mnie zaskakująca, ucieszył się i planował
                  naszą przyszłość, powiedzial że może przyjechać do Polski,
                  gdziekolwiek ,że razem wychowamy to dziecko... Jednak ja patrzę na
                  tą sytuacje bardziej trzeźwo i wiem że poradzę sobie jakoś... To co
                  zrobiłam było wielkim błędem ale to dziecko nie jest niczemu wienne.
                  Bardziej bałabym się tego że to z nim miałabym tutaj wiekszy kłopot
                  niż z dzieckiem. Jakoś nie potrafie sobie wyobrazic tego że on
                  znajdzie tutaj prace i bedzie taki szczęsliwy ze mną w Warszawie.
                  Ale z drugiej strony to będzie bardzo przygnebiające gdy znajomi
                  zauważą mój brzuszek i będą pytać gdzie jest ojciec dziecka... co
                  gorsza nie wiem co powiem moim pracownikom w firmie, wiedzą że nie
                  mam jeszcze męża, nawet nigdy mnie nie widzieli z facetem... eh no i
                  moi rodzice... też nie będą zachwyceni :/ skonczylam studia,
                  zalozylam firme, kupilam samochod i mieszkanie, teraz wypadalo na
                  znalezienie partnera życiowego i przedstawienie go rodzica... jednak
                  w zyciu nie wszystko uklada sie tak jak to zaplanujemy :/ ehhh
                  dziekuje wszystkim pocieszycielą, kochane jestescie :* Gosiu
                  dziekuje za obrone :*
                  • gosia0409 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 11:58
                    tak napewno bylabys jego przepustka do lepszego zycia,z tego co piszesz sama
                    swietnie dbasz o swoje interesy i jestes twarda kobieta,pracownikom nie mosisz
                    nic tlumaczyc,to sa twoje prywatne sprawy ,za twoimi plecami i tak beda mowic co
                    chca,poprostu ignoruj to powiedz krotko ze nie dyskutujesz o twoich prywatnych
                    sprawach,rodzice troche pomarudza potem zaakcepzuja i pokochaja,daj im czas,i
                    tylko wszystko rob spokojnie,znajomym powiec ze to twoja decyzja bo jestes
                    dorosla kobieta i robisz co chcesz a swoje rachunki placisz sama,z arabem radze
                    nie kontaktowac sie gdyz moze to wykorzystywac albo brac cie na litosc ze jest
                    ojcem i chce odwiedzic dziecko ,lepiej niech siedzi w tym egipcie bo mialabys
                    dwoje dzieci na utrzymaniu,teraz dbaj o siebie i ciesz ze bedziesz
                    mamusia,dzieci mieszane sa bardzo inteligentne i utalentowane,moja przyjaciolka
                    ma z arabem dziecko,jest strasznie madre,w wieku 6 lat mowi dwoma jezykami,i
                    ladne o ladnych loczkach,glowa do gory ,pozdrawiam
                    • annmagmar Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 16:38
                      gosia0409 napisała:

> ciesz ze bedziesz
                      > mamusia,dzieci mieszane sa bardzo inteligentne i utalentowane,moja przyjaciolka
                      > ma z arabem dziecko,jest strasznie madre,w wieku 6 lat mowi dwoma jezykami,i
                      > ladne o ladnych loczkach,glowa do gory ,pozdrawiam

dokładnie, ciesz się, bo dziecko będzie na pewno śliczne, mądre i będzie mieć
                      kochającą i zaradną Mamusię:-)reszta ułoży się sama! Ci, którzy nie będą chcieli
                      Cie zrozumieć i tak nie zrozumieją, ale chyba nie będziesz się nimi przejmować?
                      pozdrawiam!
                      • green-chmurka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 14.08.10, 16:02
                        Napewno dziecko bedzie sliczne, polskie dzieci tez sa sliczne i madre. Ale arab
                        przyjedzie i bedzie walil po pysku.
                        • ryszard_mis_ochodzki NIE USUWAJ! zabraniam! 25.08.10, 14:34
                          każdy polak ma prawo znać twoja przeszlosc i wiedziec z kims sie puszczałaś zdziro!
                          • cromio Błagam ! Powiedz, że jaja sobie robisz ! 25.08.10, 16:19
                            Przecież aż tak głupich kobiet nie ma !
                    • ma_dre Re: Jestem w ciąży z Arabem. 19.08.10, 14:04
                      "dzieci mieszane sa bardzo inteligentne i utalentowane"?? co za
                      pier...lenie! Juz bardziej uogolnic sie nie da! Na podstawie
                      przykladu dziecka przyjaciolki to wywnioskowalas? Znasz jakies
                      inne "mieszane dziecko"? Ja tez mam dziecko "mieszane"... jest
                      opoznione w rozwoju. Jak to sie ma do twojej teorii?
                      • szerszen0 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 20:26
                        > "dzieci mieszane sa bardzo inteligentne i utalentowane"?? co za
                        > pier...lenie! Juz bardziej uogolnic sie nie da! Na podstawie
                        > przykladu dziecka przyjaciolki to wywnioskowalas? Znasz jakies
                        > inne "mieszane dziecko"?<
                        ja znam kilka - o inteligencji nie napiszę, bo rozwijają się
                        normalnie, ale WSZYSTKIE (pięć) mają niebanalną urodę.
                        pzdr
                        • ma_dre Re: Jestem w ciąży z Arabem. 08.09.10, 15:28
                          znasz ich piec a ja znam ich... nawet nie wiem ile i powiem ci ze gdybys zyla w srodowisku tak pomieszanym jak ja, to wmig zrozumialabys ze dzieci z mieszanych zwiazkow niczym nie roznia sie od innych...
                          No ale jak wiele osob, podniecasz sie tym, co niecodzienne
                    • samson.miodek Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 18:00
                      dzieci mieszane sa bardzo inteligentne i utalentowane,moja
                      przyjaciolka
                      > ma z arabem dziecko,jest strasznie madre,w wieku 6 lat mowi dwoma
                      jezykami

Inteligencja i utalentowanie dzieci uzalezniona jest od inteligencji
                      rodzicow i ich dziadkow.Nie ma nic wspolnego z tym czy sa mieszane
                      czy nie.Moje dzieci w wieku 3 lat mowily dwoma jezykami i Arab
                      niemial nic wspolnego przy ich poczynaniu.Znam tez mieszane dziewcko
                      i inteligencja nie grzeszy.
                      To ze dziecko w wieku ilus tam lat mowi dwoma jezykami swiadczy o tym
                      ze w domu te dwa jezyki dominuja.Nic wielkiego.
                      • ma_dre Re: Jestem w ciąży z Arabem. 08.09.10, 15:32
                        "Inteligencja i utalentowanie dzieci uzalezniona jest od inteligencji rodzicow i ich dziadkow." Upraszczasz do bolu!
                  • green-chmurka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 14.08.10, 16:00
                    Inteligentna z ciebie dziewczyna, dorosla. Jak moze taka osoba z arabem do lozka
                    isc.?
                  • leppard01 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 21.08.10, 02:20
                    Patrząc na Twoją ortografię, nie dziwię się że napytałas sobie
                    biedy. "Rodzicą"? I Ty załozyłaś firmę, w jakiej branży? Współcuję
                    rodzicom (tak się pisze to trudne słowo) i przyszłemu dziecku, będa
                    cierpieć za nie swoją głupotę.
                    • plysy Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 19:32
                      "sie swoją";] piszemy łącznie! Nie ucz innych tego co sam nie potrafisz!
                      • szala-wila Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 21:17
                        Tak, tak. Bo słowo "nieswój" to zupełnie to samo co "nie swój". To wie każde
                        dziecko. Oczywiście te mieszane, inteligentne, wiedzą wcześniej.
                      • leppard01 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 26.08.10, 02:02
                        plysy napisał:

> "sie swoją";] piszemy łącznie! Nie ucz innych tego co sam nie
                        potrafisz!

Potrafię potrafię...Lepiej wróć się do podstawówki douczyć się
                        języka ojczystego,co i autorce tematu oraz wielu innym zakochanym w
                        arabach (jakby ktos chciał poprawiać...mała literka z braku szacunku
                        do brudasów) polecam, bo jak zauważyłem większość z nich ma kłopoty
                        z polskim
                  • stokrotkax26 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 23.08.10, 15:38
                    "Masz juz swoje lata, skonczylas studia, zlozylas firme, kupilas
                    samochod i meszkanie"... Hmmm... Troche mi sie to wszystko nie
                    sklada do kupy... I na wakacjach bez myslenia o antykoncepcji
                    zaliczasz wpadke z barmanem...
                    • nubian_queen Re: Jestem w ciąży z Arabem. 23.08.10, 20:53

• lia.13 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:37
                        to nie jest kopanie leżącego. To jest stwierdzenie faktu, że ktoś tutaj trolluje
                        ;) Przed paroma dniami pojawił się temat o wyjeździe dziewczyny do jej chłopaka
                        do Egiptu i o obawie przed poznaniem jego rodziny, a teraz to. Po prostu,
                        aktualnym tematem jest kwestia budowy Centrum Kultury Islamu na terenie Ground
                        Zero w Nowym Jorku i ktoś sobie robi badania socjologiczno-antropologiczne ;)
                        Pozdrawiam wszystkich naiwnych.
                      • stokrotkax26 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:49
                        "Dla mnie to jest kopanie leżącego."

Sorki. Nie bylo moim zamiarem kopanie nikogo a tym bardziej
                        lezacego. Moze sie tutaj naraze co poniektorym ale... jakos mam
                        watpliwosci czy dziewczyna troche nie sciemnia. To wszystko.

"Maja, gdyby ktoś nieżyczliwy się pytał czemu to dziecko takie inne
                        to możesz powiedzieć, że sztuczne zapłodnienie a chciałaś kolorowe."

Dla scislosci: W moim poprzednim poscie nie pisalam nic o kolorze
                        skory bo to akurat najmniej w calej kwestii istotne.

W skrocie nubian_queen chodzilo mi o to, ze namietna noc z barmanem
                        z kurortu + bonus w postaci niechcianej ciazy to w stylu naiwnej
                        nastolatki bez wiekszego doswiadczenia w sprawach damsko- meskich.
                        Natomiast autorka watku twierdzi, ze jest niezalezna finansowo,
                        wyksztalcona kobieta, w dodatku z wlasna firma... Hmmm... Nie wiem
                        jaka to firma, ale z reguly aby otworzyc wlasna firme i potem dobrze
                        prosperowac to trzeba wykazywac jakies cechy typu: zdolnosc
                        przewidywania, kalkulacji, logiczne myslenie itp. Podsumowujac: moze
                        sie myle, ale uwazam, ze ktos tu sobie robi jaja, nuda w wakacje
                        itp a na forum GW mozna puscic wodze fantazji :-)
                  • ludwigvanbeethoven Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:52
                    maja1888 napisała:

> jego reakcja byla dla mnie zaskakująca, ucieszył się i planował
                    naszą przyszłość <

Bardzo to pozytywne w Pani przypadku ale prosze trzezwo na to
                    patrzec i raczej nie wychodzic za niego.Ojcem moze byc zawsze jesli
                    bedzie chcial - nie ma rzeczy niemozliwych

> Ale z drugiej strony to będzie bardzo przygnebiające gdy znajomi

zauważą mój brzuszek i będą pytać gdzie jest ojciec dziecka...<

Droga Pani - zyjemy w XXI wieku na szczescie i kobieta nie musi miec
                    faceta do szczescia.Bardziej dziecko potrzebuje ojca,a z tym nie
                    wiaze sie obowiazek bycia razem

> gorsza nie wiem co powiem moim pracownikom w firmie, wiedzą że nie
                    mam jeszcze męża <

A co pracownikom do tego,ze zapytam?Pani zamierza zyc z pracownikami
                    czy jest Pani inteligentna kobieta z wyzszym wyksztalceniem ktora
                    umie wziac swoj i dziecka los w swoje rece...Zakomunikowac mozna
                    szefowi,a pracownicy i tak sie dowiedza.Kazdy ma prawo do tzw zycia
                    prywatnego i wcale nie musiala sie Pani obnosic ze swoim partnerem...

> w zyciu nie wszystko uklada sie tak jak to zaplanujemy <

Nie wszystko,ale mozemy byc kowalem naszego losu i wykuc go tak jak
                    chcemy i aby jak najwiecej radosci nam przynioslo.Najwazniejsze to
                    zdrowie i dziecko - facetow mozna miec wielu ale to dzieci sa naszym
                    celem.Pozdrawiam i zycze wszystkiego Naj....

• xezaq Re: Jestem w ciąży z Arabem. 26.08.10, 07:55
                    > znalezienie partnera życiowego i przedstawienie go rodzica...

> dziekuje wszystkim pocieszycielą,

STUDIA skończyłaś?? Nie żartuj, dziewczyno, i nie obrażaj tych, co to często
                    nawet matury nie mają a lepiej piszą niż Ty.
                  • zdzisiek66 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 26.08.10, 09:43
                    Jakoś nie potrafie sobie wyobrazic tego że on
                    > znajdzie tutaj prace i bedzie taki szczęsliwy ze mną w Warszawie.

Pracę to niekoniecznie, ale szczęśliwy będzie na pewno. Polskie obywatelstwo to
                    dla niego jak 6 w lotto. A do tego biała kobieta do łóżka :) Dlaczego nie chcesz
                    go uszczęśliwić?
              • leppard01 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 21.08.10, 02:22
                Wpadka z Polakiem to coś zupełnie innego...To i to niedobre...Ale to
                tak jaby porównywanć dżumę z grypą.
              • affera123 Bzykanie się z cudzoziemcami to bezmyślność 26.08.10, 10:23
                Przede wszystkim to autorka wątku powinna się zbadać pod kątem
                chorób wenerycznych i Aids, żeby w razie czego mogła uchronić przed
                nieszczęściem przynajmniej to nienarodzone dziecko, skoro nie
                zdołała sama uniknąć katastrofy. Osobiście bałabym się podejmować
                kontakty seksualne z Arabami albo Murzynami, bo to jest inna
                mentalność i podejście do własnego zdrowia, a tym bardziej troska o
                bezpieczeństwo innych są im całkowicie obce. Już prędzej taki
                Chińczyk czy Wietnamczyk okaże się rozsądnym i dobrym partnerem, bo
                to już jest inny poziom rozumowania, więcej empatii. Odnośnie Arabów
                zapamiętałam opowieść, którą mi przytoczyła moja matka, absolwentka
                liceum Władysława IV na warszawskiej Pradze. Otóż miała ona
                koleżankę, która strasznie się napaliła na Araba, którego
                przyprowadziła na bal maturalny, żeby się pochwalić przed
                koleżankami tą wiadomością. Wiadomo, bal jak to bal, alkohol, zabawa
                itp. Dziewczyna wylądowała w nocy na ostrym dyżurze w szpitalu
                praskim z rozerwanymi narządami rodnymi, tak się ten wspaniały
                Arabus z nią obszedł. Córka znajomych też poznała takiego
                Libijczyka, ona wysoka blondyna, on przystojny brunet. Wielka
                miłość. Ale rodzice panienki nie ufali mu, więc sprawdzili, co to za
                element i okazało się, że chłop ma w ojczyźnie żonę i dzieci, a tu
                palił się do ślubu z ich córką, która robiła wszystko, żeby załatwić
                sobie paszport i wyjechać z narzeczonym w siną dal. Skończyło się
                wielką awanturą i próbą samobójczą panienki, która przez tę całą
                sytuację straciła rok w liceum i długo dochodziła do siebie
                obarczając winą za cały ten cyrk matkę i ojca, a nie pieprzonego
                Arabusa, który, gdyby nie wczesna interwencja jej rodziny,
                sprowadziłby sobie kolejną niewolnicę do domu. Takich historii jest
                wiele, ale głupie Europejki dają się nabrać na urok tego typu
                facetów, bo są egzotyczni i ładniejsi od polskich kochanków.
            • stereoclub Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:48
              dobrze, ze jestes tylko wirualnym trollem. Z toba byc w ciazy lub miec
              dziecko to bylby koszmar.
        • racetam Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:01
          nie da rady, już się puściła.
        • johnny_english Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:24
          monikastocka napisała:

> Trzymaj się!

za późno na takie rady, przecież się już puściła...
          • saper_vodiczka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:45
            Błędy lubią się powtarzać.
            • rubio.3 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 17:05
              saper_vodiczka napisał:

> Błędy lubią się powtarzać.

jak czytam niektórych piszących w tym wątku, to mam wrażenie , że są wytworem
              całej serii jakiegoś błędu. Nie wiem czy to dawny wpływ Czarnobyla, czy upadku
              komunizmu , bo to zależy od ich wieku. To czy laska jest trollem a temat wyssany
              z palca, nie ma żadnego znaczenia. ważne jest to jak się do niego
              ustosunkowaliście. Wychodzi cała zgryzota, złośliwość , chamstwo oraz jakaś
              krótkowzroczność. Nie sądzę , żeby wszyscy tutaj byli jedynakami, macie
              rodzeństwa obojgu płci. Czy któryś z facetów mówi do swojej siostry , którą
              bzyknął Polak "ty zdziro jak Ty się zachowujesz, opiszę Cię na forum , niech
              cała Polska wie jaką jesteś qurwą" . Nie sądzę . Ale nie powinno mnie to dziwić
              , bo przecież to co się dzieje w naszych , polskich domach chowa się pod dywan.
              Najważniejsze, żeby się sąsiedzi nie dowiedzieli, a jak się przypadkiem wpadnie
              takiej grzecznej siostrzyczce to w te pędy ślub, wesele na 200 osób. A potem...
              a potem są zmyślone historyjki o wcześniakach itp itd. Pozdrawiam wszystkich: i
              tych, którzy podeszli do tematu normalnie , emocjonalnie i tych , którym kobieta
              kojarzy się tylko ze sprzedaną dupą.
              • saper_vodiczka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 17:35
                O kuźwa! To do mnie ta rozbudowana tyrada kolejnej rozżalonej "polskim, tradycyjnym modelem rodziny"?

Wyluzuj się kobieto i nie zasłaniaj mi słońca.
                • rubio.3 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 26.08.10, 21:47
                  saper_vodiczka napisał:

> O kuźwa! To do mnie ta rozbudowana tyrada kolejnej rozżalonej "polskim, tradycy
                  > jnym modelem rodziny"?
                  >
                  > Wyluzuj się kobieto i nie zasłaniaj mi słońca.

Nie do Ciebie , bo i tak jesteś za tępy żeby zrozumieć. O rozżaleniu mi tu nie nawijaj , bo patrz zdanie poprzednie ni hu hu nie wiesz o co w temacie chodzi. Ze słońcem nie przesadzaj chyba , że chcesz mieć karnację jak beżowy, a jeśli tak to twój plan jest wiadomy. Pobzykać i naciągnąć jak oni. Znane jest przysłowie w stosunku do kobiet : w życiu jak księżniczka w łóżku jak dziwka , ale nie wiem czy akurat Ty umiesz je zastosować. Szkoda bo to się sprawdza. O tej porze doby słońce masz tyyyylko dla siebie. :) korzystaj może rano okaże się , że od tego słońca i przyrodzenie Ci urosło. Zanim następnym razem powiesz o którejś szmata zastanów się z kim sypiasz, przecież każda z nas ma coś z dziwki, chyba , że Ty czystość zachowujesz w postaci marszczenia freda. To pewnie tez pomaga w jakiś sposób stres z krzyża zrzucić. BURAKU miłego spotkania z zosią rączkowską , bo nie sądzę żeby jakaś kobieta koło ciebie choćby się kreciła, o sprawach łóżkowych zapomnij.

• pacificparadise Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 11:49
      może nie zdążyła a on zrobił to umyślnie licząc, że dziecko bedzie
      jego przepustką do Europy no i ma co chiał
      • magda1.1 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 15:12
        maja1888 ja powiedziałabym mu i dodała ,ze teraz bede miała duzo
        problemów (brak pracy , brak pieniędzy itd..) i czekała na jego
        reakcje tzn. jak bedzie sie starał ci pomóc , bo jeśli jedyna pomoc
        dla ciebie z jego strony to przyjazd do polski ,to lepiej daj sobie
        z nim spokój .
    • dinah_35 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 16:49
      maja1888 napisała:

> Błagam pomóżcie mi ,co mam zrobić ? Powiedzieć mu o tym ? Poznalismy
      > sie pół roku temu, pracuje jako barman, miesiac temu bylam u niego i
      > stało się... gdy bylismy razem wszystko bylo okej... jednak teraz
      > jak wróciłam mało pisze... nigdy nie dzwoni. Błagam pomóżcie mi.

cóż...
      to fakt, dziecko nie jest niczemu winne
      ale nie mogę pojąć twojej naiwności i tak łatwego oddania się Arabowi

pomimo wszystko szczerze życzę powodzenia !!!
      • latika101 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 17:26
        Majka , na pocieszenie opowiem Ci inną historie która dotyczyła
        mojej przyjaciółki , młodej lekarki . Wyżej wymieniona wybrała się
        na wakacje z przyjaciółkami na Cypr , tam zauroczył ja pewien
        Grek . Dwu tygodniowa znajomość zakończyła się płomiennie , a jakiś
        czas po powrocie , dość szybko , moja przyjaciółka odkryła ,że jest
        w ciąży. Moje pierwsze pytanie do niej brzmiało , czego cię do
        cholery uczyli na tych studiach ,że nie potrafisz tak podstawowej
        rzeczy jak antykoncepcja. Przyjaciółka uradziła dziewczynkę ,
        śliczną jak marzenie , lekko śniada z ogromnymi czarnymi oczyma , w
        przedszkolu wszyscy się nią zachwycają i nikt nie pyta o tatusia.
        Moja przyjaciółka jeszcze w Ciąży poznała kogoś i jest w stałym
        szczęśliwym związku. Myślę , że jej siłą w tej trudnej sytuacji była
        pewność siebie i w sumie ogromna radość z dziecka , takiej
        promiennej mamie nikt nie miał odwagi cokolwiek powiedzieć. Trzymaj
        się Majka , myśl o sobie i dziecku a kochasiu z Egiptu zapomnij ,
        jesteś dla niego jak kura co znosi złote jajka .
        • gosia0409 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 16.06.10, 17:57
          ja znam wiele kobiet ktore wychowuja same dzieci a po co komu kamien u nogi w
          postaci araba,mozna swietnie robic kariere,byc szczesliwa,wychowywac dziecko bez
          balastu
        • jowjas Re: Jestem w ciąży z Arabem. 17.06.10, 11:09
          W pełni zgadzam się z Latiką. Oni nie nadają się na dobrych mężów. W efekcie
          miałabyś na głowie dwoje dzieci. A jego radość czy opowieści jakim będzie ojcem
          to sobie można między bajki włożyć. Puste słowa. Nic więcej. Ty będziesz miała
          wszystko na głowie plus jego częste złe humory. Po co Ci to ? A fakt dzieci
          robią ładne ! Będziesz miała swoje dziecko, wychowasz je jak chcesz i w jakiej
          religii Ci pasuje. A przede wszystkim nie będziesz się bała, że kiedyś może
          próbować je wywieźć. O nim szybko zapomnij, a z dziecka się ciesz i dbaj o
          siebie !!! Nie przejmuj się co ludzie będą gadać, bo ludzie zawsze gadają.
        • protoplex To ja radzę tak... 25.08.10, 15:24
          Tak jak koleżanka radzi, zgwałć teraz jakiegoś Polaka, wmów mu, że to jego dziecko, a potem jak urodzisz i z pewnością będzie miało śniady odcień skóry, to powiedz, że w ciąży miałaś nieodpartą ochotę na pastę do butów i zjadłas jej z 10 pudełek. I koleżanka ma rację, nie jedź już do Egiptu, Hiszpanie, Grecy, Włosi też są przystojni. A do tego chrześcijanie! :D A jak cie kiedyś synek zapyta gdzie jest mój tatuś to powiedz, że tatuś zginął na wojnie... z niewiernymi. hahahaha :D
          • protoplex Re: To ja radzę tak... 25.08.10, 15:37
            Aha i zanim zgwałcisz tego Polaka, to zrób badania weneryczne. Może sie okazać, że dostałaś "dzieciaczka z bonusikiem".
        • saper_vodiczka Prawidłowe słowo brzmi "frajera" 25.08.10, 15:43
          > Moja przyjaciółka jeszcze w Ciąży poznała kogoś i jest w stałym
          > szczęśliwym związku.

Poznała frajera i jest stałym szczęśliwym związku z frajerem wychowującym ciapaty owoc nie swoich lędźwi.
          • ma_dre Re: Prawidłowe słowo brzmi "frajera" 08.09.10, 15:38
            no bo istnieja jeszcze prawdziwi mezczyzni, a nie takie wypierdusy jak ty
    • 2009wa-wa Re: Jestem w ciąży z Arabem. 19.06.10, 11:07
      maja1888 napisała:

> Błagam pomóżcie mi ,co mam zrobić ? Powiedzieć mu o tym ?
      Ja na Twoim miejscu dalabym sobie z nim spokoj, najlepiej nic nie
      mowic nie pisac bo to do niczego dobrego nie prowadzi , w koncu
      dojdzie do tego ze uprowadzi Twoje ukochane dziecko.
      Poznalismy
      > sie pół roku temu, pracuje jako barman, miesiac temu bylam u niego
      i
      > stało się... gdy bylismy razem wszystko bylo okej... jednak teraz
      > jak wróciłam mało pisze... nigdy nie dzwoni. Błagam pomóżcie mi.
      Nie martw sie nie Ty jedna sama wychowasz dziecko a z arabem tylko
      bedziesz miala problemy nie odzywaj sie do niego lepiej ze nie wie o
      tym ze zostanie ojcem .Zycze Ci duzo wytrwalosci glowa do gory.
    • andesi Re: Jestem w ciąży z Arabem. 20.06.10, 16:10
      maja stało się nie ma co sie załamywać,tylko szkoda dziecka bo
      zawsze lepiej jak ma oboje rodziców,nie załamuj się co do ojca myślę
      że jeśli jest ojcem to jednak ma prawo wiedzieć o dziecku to że się
      ucieszy jest naturalne:) myślę że dasz sobie radę ,musisz myśleć
      pozytywnie.życzę powodzenia.
      • cande-laria Re: Jestem w ciąży z Arabem. 22.06.10, 15:01
        Cieszą się, bo tych dzieci nie rodzą... i nie dokładają na ich utrzymanie. Maja
        poradzisz sobie. Poza tym masz swoje mieszkanie i pracę, więc na pewno będzie Ci
        łatwiej. Nie radziłabym Ci sprowadzać go do Warszawy. Teraz skup się na sobie i
        bejbiku. Piszecie tu o urodzie takich mieszanych dzieci owszem śliczności :]] A
        nóż Ci się takie trafi..:] Do mojej szkoły chodziła taka dziewczyna z mieszanego
        związku. Była śliczna jak to Arabka, po prostu cudo i te jej czarne oczy! Ale
        nie mieszkała ze swoim ojcem długo. Jej mama umarła i tylko trochę mieszkała z
        nim, ale nie mogła wytrzymać długo ze względu na różnicę kultur. Ona została
        wychowana w PL, więc ciężko jej było przyjąć to wszystko, co kazał jej ojciec
        muzułmanin. Zastanów się więc Maju.
    • sllepyhead Good luck :) 10.08.10, 16:18
      Poradzisz sobie sama. Nie sprowadzaj sobie dodatkowego klopotu.Jak
      bedzie chcial przyjechac znajdzie sam sposob bez twojej pomocy.
      jezeli moge cos doradzic to nie wpisuj go na birth certificate
      dziecka. Przy wyrabianiu paszportu i innych documentow potrzebna
      jest zgoda rodzicow a w twoim przypadku to nie wiadomo co bedzie za
      pare miesiecy. zaoszczedzisz sobie zdrowia :)
      • 2009wa-wa Re: Good luck :) 11.08.10, 13:16
        Maja dam Ci jeszcze jedna dobra rade zebys nie miala problemow, po
        urodzeniu dziecka podaj ojciec nieznany, w innym wypadku bedziesz
        musiala miec zawsze i na wszystko jego zezwolenie glowa do gory nie
        Ty sama bedziesz samotnie wychowujaca matka.
        • protoplex Re: Good luck :) 25.08.10, 16:10
          "glowa do gory nie Ty sama bedziesz samotnie wychowujaca matka."

hahahaha... no nie mogę. :D
          Głowa do góry, nie Ty jedna sie zeszmaciłaś. Jest nas cały legion turystycznych ręcznikowych ruchadełek. Dasz radę, wychowasz to dziecko, wierzymy w Ciebie... A komu sie oddasz w następnym sezonie? Teraz podobno idzie moda na Portugalczyków. Pamiętaj że idziesz przetartym szlakiem. Nie płacz dasz radę, jako samotna matka twoje dziecko ma pierwszeństwo w przedszkolu. Same bonusy cie teraz czekają. I może nawet znajdziesz na tym forum przyrodnich braci i siostry swojej pociechy. U nas to jak w rodzinie, pomagamy sobie. :D
    • guliwer1968 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 10.08.10, 16:32
      glupota twoja nie ma granic arab to smierdzacy len a wy wszystkie
      sie za nimi slinicie wiem co mowie poniewaz mieszkam na zachodzie
      europy juz 19 lat i widze co oni tutaj robia , zrozumialem ich
      mentalnosc jezdzac na wakacje do egiptu , turcji , tunezji itd to
      jest dzicz , wyjatki oczywiscie sie zdarzaja , ale sa to wyjatki , a
      Tobie moge powiedziec tylko tyle ze on ma cie tak naprawde gleboko
      w "lesie" i takich naiwny panienek jak ty to puka kilka na miesiac ,
      pozdrawiam i proponuje o powrot na ziemie a nie ogladanie sie za
      czyms co nie bylo i nie bedzie dla bialych dziewczyn
      • anianeczka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 11.08.10, 07:29
        guliwer 1968 chyba Twoja głupota nie ma granic, proponujesz powrót
        na ziemie ? przecież Maja nie wypiuje tu głupot, typu jak to go
        kocha i jaką szczęśliwą rodziną stworzą ... więc co CI przeszkadza ?
        ja na moje to Ona stąpa twardo po ziemi - stało się jest w ciąży i
        powinna urodzić to dziecko, ma firmę mieszkanie to poradzi sobie
        wychować sama dziecko bez ojca Habisia :)
        Maja życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Maleńśtwa - będzie dobrze :)
        trochę więcej wiary w siebie a ludźmi się nie przejmuj
        • yamyam Re: Jestem w ciąży z Arabem. 11.08.10, 11:02
          "jest w ciazy i powinna urodzic to dziecko"... nie ma to jak
          podejmowac decyzje za innych i decydowac o ich losie :/
          MAJA - jak sie czujesz na silach i masz pewnosc ze podolasz polskiej
          rzeczywistosci z "mieszanym dzieckiem" ( bez wzgledu jak piekne i
          urocze ono ma byc)to urodz, jesli masz watpliwosci... to sie lepiej
          zastanow (zgadzam sie z opiniami, ze na faceta nie masz co liczyc)
          rzycze dobrej decyzji jaka by ona nie byla :) ale to musi byc Twoja
          decyzja :)
          pozdrawiam :)
          • anianeczka Re: Jestem w ciąży z Arabem. 11.08.10, 13:40
            nie podejmuje za kogoś decyzji tylko wyraziłam swoją opinię :)
            nie ma to jak napisać "rzycze dobrej decyzji" życzę napisać przez rz
            ha ha ha
            • yamyam Re: Jestem w ciąży z Arabem. 11.08.10, 16:32
              racja - walnal mi sie byk, zwykla literowka, bo dysortografikiem nie
              jestem :)
              anianecza, dalej uwazam, ze nakazujesz, a nie wyrazasz swoja
              opinie :) gdybys napisala: uwazam...moim zdaniem... na twoim miejscu
              ja bym... - to zgoda, to jest wyrazanie opini, ale
              stwierdzenie "powinna" - to wybacz... :P
              no i po drugie... popatrz aneczka jakim "malym czlowiekiem" jestes,
              skoro nie majac logicznych argumentow w dyskusji, wysmiewasz innych
              za jeden blad ortograficzny :)
      • conspicuousfrom Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:56
        Kolega Gulliwer ma niestety stuprocentowa racje. Tez mieszkam na Zachodzie od lat i mam jak najgorsze zdanie o arabach. To lenie dziecioroby i tyrani. W dodatku damscy bokserzy. Siedza na Hartz IV (socjal) i spia do poludnia spiewaja swoje obrzydliwe piosenki i pieka barany.

A spytaj sie cos o Niemcow to zaraz powiedza ze to falszywy narod, gnojki i balwany. A socjal od kogo biora???? Jak widze te wielbladzie twarze to zastanawiam sie kto jest ich ojcem, czy na pewno tatus...

Dobrze ci tak, ze wpadlas z jakims poganiaczem wielbladow.

Jak bedziecie razem zyc i bedzie cie podwozil np do ambasady to na mily Bog nie mow mu "wysadz mnie pod ambasada amerykanska" bo moze cie zle zrozumiec, ha ha ha ha

Kup sobie burke w wielblady. Bedzie ci do twarzy. Na pewno zyskasz uznanie w oczach pracownikow a i ciazy nie bedzie widac, ha ha ha

Kolego Gulliwer pozdrowienia z Hamburga
    • natalcia9999 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 14.08.10, 11:20
      wiesz ja mam podobny problem. tak sie zatraciłam na wakacjach ze
      wrociłam w ciazy.... nie wiem co zrobie...
      • 2009wa-wa Re: Jestem w ciąży z Arabem. 14.08.10, 13:30
        natalcia9999 napisała:

> wiesz ja mam podobny problem. tak sie zatraciłam na wakacjach ze
        > wrociłam w ciazy.... nie wiem co zrobie...
        Co zrobisz musisz sama zdecydowac, jest to zalezne od Twojej sytuacj
        finansowej, jezeli juz sie zdecydujesz urodzic dziecko to dla dobra
        Twojego i dziecka, nie wpisuj ojca w akcie urodzenia unikniesz
        wszelkich problemow a jest ich wiele.
        • natalcia9999 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 14.08.10, 14:55
          domyslam sie po tym co tu przeczytałam to jestem w szoku.. on nic
          nie wie. narazie tylko jedno wiem - nie ufam mu. dam znac co
          postanowiłam.
          • latika101 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 15.08.10, 13:00
            Nati ile masz lat , jeżeli mi wybaczysz to pytanie?
            Widzisz tak to już jest , czasami się człowiek zatraci , bez pamięci
            w czystej namiętności , ale muszisz teraz na spokojnie rozpatrzyć za
            i przeciw ... i kierwać się głównie roządkiem.
            • 2009wa-wa Re: Jestem w ciąży z Arabem. 15.08.10, 13:19
              Co sie stalo to sie stalo i nie mozna tego zmienic!! Jednego nie
              rozumiem jak mozna miec sex z arabem, ktorego sie prawie nie zna bez
              zabezpieczenia, oni maja tyle roznych przygod z turystkami , ktore
              maja rozne choroby narzadow rodnych Ja bym sie zastanowila i nigdy
              bym sie nie zgodzila na sex bez prezerwatywy.
              • gail7 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 21.08.10, 09:50
                2009wa-wa napisała:
                Ja bym sie zastanowila i nigdy
                > bym sie nie zgodzila na sex bez prezerwatywy.

"Światowa Organizacja Zdrowia podaje, że nie jest możliwe większe,
                niż 40% zabezpieczenie przed zakażeniem wirusem HIV u osób
                stosujących prezerwatywę.

Ministerstwo Zdrowia Wielkiej Brytanii szacuje, że ponad 40% osób,
                które zachorowały na AIDS w Wielkiej Brytanii, zaraziło się podczas
                stosunku z prezerwatywą."

Badania niemieckie wykazują, że 100 nosicieli wirusa HIV używających
                prezerwatywy zarazi w ciągu roku ponad 35 kobiet."
                • ledzeppelin3 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 09:46
                  Tak, to jest koronny argument przeciwko prezerwatywie
                  Jeżeli nawet to prawda, pozostaje 60 % szans, że prezerwatywa chroni
                  Poza tym chroni przed, drobiazg, chlamydią trachomatis, rzęsistkiem pochwowym,
                  wirusami HBV, HCV, HEV, krętkiem kiły, dwoinką rzeżączki, wirusem brodawczaka
                  ludzkiego....
                  • ryszard_mis_ochodzki czy to forum dla puszczalskich qrw? 25.08.10, 15:04
                    wynocha z polski zdziry
                    • juri1986 dokładnie wypad szmaty 25.08.10, 16:55
                      nie jesteście kobietami jestescie puszczalskimi szmatami niedobrze
                      nam się robi na wasz widok
                • posrane_babiszony Brednie!!! 25.08.10, 14:38
                  Podaj no kolezanko linka do tych rewelacji ze prezerwatywa nie chroni przed
                  zarazeniem.
                  • ballestrem Re: Brednie!!! 25.08.10, 14:46
                    posrane_babiszony napisał:

> Podaj no kolezanko linka do tych rewelacji ze prezerwatywa nie
                    chroni przed
                    > zarazeniem.

Przeciez napisala, ze chroni w 60%:-)
                  • titta Re: Brednie!!! 25.08.10, 15:11
                    Obniza ryzyko. ale skoro przy stosowaniu prezerwatywy zdazaja sie
                    rozmne "wpadki" trudno aby prezerwatywa chronila w 100%

Tak na marginesie, to nie jest argument "przeciwko prezerwatywie", a
                    przeciwko chodzeniu do lozka z kim popadnie.
                  • saper_vodiczka Re: Brednie!!! 25.08.10, 17:43
                    www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/6056_antykoncepcja_m%C4%99ska_skuteczno%C5%9B%C4%87.html
                    Google nie boli.

Ciekawe jak by wyglądała sprzedaż, gdyby pisali na opakowaniu wielkimi literami "mimo wszystko masz 40% szans, że złapiesz HIV".
    • bei !!! 24.08.10, 23:33
      Mam przyjaciołkę, która jest w związku -SZCZĘŚLIWYM- z egipcjaninem
      (mieszkańcem Aleksandrii)
      Chrześcijanin, cudowny przyjaciel, mąż, bardzo dobry człowiek.

Nie wiem, jaki jest ojciec Twojego dziecka, Ty chyba tez go mało
      znasz..ale nie skazuj go tak od razu na etykietę podłego faceta.

Przyjaciołka wyszła za maż po 8letniej znajomości, jest po ślubie 7 lat.
      Wyszła za mąż w wielkiej miłosci, i pewnosci, ze on jej nie zawiedzie.
      Jej mąż od lat meiszkała w Europie, tak jest do tej pory.
      Gdy odwiedzała jego rodzinę była przyjmowana jak ksieżniczka, jego bracia
      są tak samo dobrzy dla swoich partnerek.
      Powiedz o ciaży, ale dopoki nie poznasz jego ideologii- nie gódź się, by
      zamieszkac w jego kraju. Musisz poznac, jaki ma światopogląd, czy są
      wielkei róznice kulturowe.
      Nie martw sie, ciaza- to nie tragedia, tylko potrafi trochę komplikowac
      życie:).

Życzę szybkiego dobrego, aby po Twojej myśli ułożyło się...
      • zicc1 Re: !!! 25.08.10, 10:25
        bei napisała:

Przyjaciołka wyszła za maż po 8letniej znajomości, jest po ślubie 7
        lat.

Na zle forum trafilas!
        Tutaj wiekszosc zna swoich kurortowych recznikowych tydzien a
        czasem 2 tygodnie:-)
    • barbarella1980 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:24
      no to będziesz miała śliczne mulaciątko , tylko się nie żeń z jego
      ojcem i nie chcij mieszkac w Egipcie co najwyżej ciągnij ojca do
      Polski.
      Polecam film Biała masajka
      • 2009wa-wa Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:36
        barbarella1980 napisała:

> no to będziesz miała śliczne mulaciątko , tylko się nie żeń z jego
        > ojcem i nie chcij mieszkac w Egipcie co najwyżej ciągnij ojca do
        > Polski.
        > Polecam film Biała masajka
        A po co on jej w Polsce, zeby na niego pracowala.
        Dam Ci banalny przyklad moja znajoma wyszla za maz za Egipcjanina
        (nie byla w ciazy na szczescie) on przyjechal do niej siedzial w
        domu trzy razy dziennie bral prysznic bo w Egipcie tego nie mial,
        ogrzewal mieszkanie bo mu bylo zimno, i dzwonil po kilka razy
        dziennie do Egiptu, o pracy nie myslal bo po co ona pracuje to
        wystarczy. Po pol roku pogonila go i juz sa po rozwodzie
        powiedziala " nie bede na lenia pracowac" koszt utrzymania
        mieszkania ze wzgledu na jego potrzeby wzrosly o 200%
      • layzat Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:40
        barbarella1980 napisała:

> no to będziesz miała śliczne mulaciątko

Czy wy w ogole chodziliscie do szkoly?
        Dziecko Polki i Araba bedziej zupelnie biala, bo Arabowie sa RASY
        BIALEJ!!!!

Mulat to osobnik, ktore ma jedno z rodzicow rasy czarnej.

Synem Polki i Araba jest aktor Piotr Borowski. Tak niby wyglada
        mulat???

www.filmpolski.pl/z3/19o/9119_1.jpg
        • ludwigvanbeethoven Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 14:57
          layzat napisał:

> Synem Polki i Araba jest aktor Piotr Borowski.>
          > www.filmpolski.pl/z3/19o/9119_1.jpg

BRZYDKI JAK NOC........Napewno nie zwrocilabym na niego uwagi...
          • conspicuousfrom Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:12
            jak urodzisz to male arabiatko a bedzie to dziewczynka to nie zapomnij o obrzezaniu jej i zaszyciu pochwy. TO PRZECIEZ PIEKNA I WSPANIALA TRADYCJA ARABSKIEJ KULTURY. Zaloz jej na leb jakies szmaty odziej ja w burke i naucz ja ze kobieta ma mniejsza wartosc niz wielblad czy swinia, bo to tez nalezy do tej kultury.

Powodzenia.
            • titta Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:20
              Afrykanskiej, nie arabskiej. Moze warto doczytac, zanim cos sie
              napisze?
              • conspicuousfrom Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 18:22
                pl.wikipedia.org/wiki/Obrzezanie_kobiet
                Moze warto doczytac, zanim cos sie napisze? I spojrzec na egipt na mapce? Tak trudno ci znalezc egipt na mapie? Polnocny wschod, eee, chcialem powiedziec po prawej u gory. Znalazlas? Jak nie to popros kogos na pewno sie ktos zlituje
              • wkkr 95% 26.08.10, 06:27
                egipcjanek jest obrzezanych własnie!
          • ilonka45 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 16:57
            Brzydki strasznie... Przestancie wypisywac bzdury,ze dzieci arabskie
            takie sliczne, jakby to bylo samo w sobie powodem do urodzenia
            dziecka, zreszta ktos sie wyglupia i wypisuje bzdury.
          • ma_dre Re: Jestem w ciąży z Arabem. 08.09.10, 15:45
            ludwigvanbeethoven, dla ciebie brzydki bo ty pewnie wolisz pasztetowa
      • titta Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:18
        Filmu "biala masajka" nie ma co polecac w tym kontekscie. Kobieta
        byla masakrycznie naiwna i za grosz nie rozmiala miejscowych ukladow
        i tradycji (oraz potrzeby stosowania lekow przeciwmalarycznych,
        zaszepienia sie itp.) - przynajmniej to rzuca sie w oczy w ksiazce
        (filmu nie widzialam).
    • extrafresh Enjoy your AIDS! 25.08.10, 15:09
    • irhana Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:13
      Ciaża jak ciąża, nie Ty pierwsza nie ostatnia wpadłaś... zastanawia
      mnie tylko jedno czemu nie prosiłas nikogpo o pomoc zanim
      wylądowałas w łózku z arabem w dodatku nie zabezpieczając się? A
      teraz "błagam pomóżcie" - było błagać wszcześniej, żeby ktoś Ci
      wytłumaczył ewentualne konsekwencje zabawy w sex i wbił do głowy, ze
      antykoncepcja to nic strasznego a czasem chroni przed nie tylko
      nieplanowaną ciążą ale i chorobami ;)
      Zal tylko niczemu niewinnego dzieciątka, że ma nieodpowiedzialną
      mamusię i tatusia- przygodnego barmana, którego moze nigdy nie
      pozna.
    • aeromonas Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 15:40
      Wszystko wskazuje, że sobie poradzisz - pracujesz, masz rozum.
      Dziecko będzie pewnie ładne i zdrowe - takie genetyczne mieszanki
      zwykle bywają bardzo udane. Facet - rzecz nabyta. Daj sobie luz -
      ułoży się z nim - dobrze, bez niego - też dobrze. Nic na siłę. Jeśli
      chce z tobą być - można spróbować - ale na twoich warunkach.
      Opiniami otoczenia się nie przejmuj. Trzymaj się i bądź sobą.
    • gazeta_mi_placi Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 16:08
      Zrób test na HIV i choroby weneryczne.
      Część chorób da się leczyć z powodzeniem w ciąży.
    • antekcwaniak Bo każda Maja to LAFIRYNDA !!! 25.08.10, 16:38

• tow.janwinnicki Bauuahahahahaha :D :D :D :D 25.08.10, 16:41
      Tyle w temacie :D :D Hahahahahahahahaha :D :D :D To powinien być POST ROKU
      jeżeli jest prawdziwy :D :D :D :D :D
      • zicc1 Byly lepsze posty 25.08.10, 16:52
        tow.janwinnicki napisała:

> Tyle w temacie :D :D Hahahahahahahahaha :D :D :D To powinien być
        POST ROKU
        > jeżeli jest prawdziwy :D :D :D :D :D

To jeden z moich ulubionych

forum.gazeta.pl/forum/w,24864,93882191,93916620,A_ja_nie_jestem_w_szoku_.html
    • juri1986 ty głupia lafiryndo 25.08.10, 16:50
      ty głupia lafiryndo takich mi nie żal w ogóle tylko wstyd robią
      puszczalska szmato
    • bronimir Cholera, kazał Ci kto? 25.08.10, 17:05
      Trzeba myśleć przed a nie po. Teraz urodzisz i będziesz miała fajne
      dziecko. Nie Ty pierwsza ani ostatnia. Tylko nie wiem czy ksiądz Cię
      rozgrzeszy jak urodzisz muzułmanina?
    • peppers01 ??? 25.08.10, 17:06
      To jest temat na Forum?
    • xolaptop Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 17:14
      Przecież ten wątek to żart. Przecież kobieta mająca w pochwie penisa, nawet
      jeśli ten penis tylko się poci i nie ma wytrysku, choćby nie wiem jak to sobie
      zaplanowała musi brać pod uwagę, że zajdzie w ciążę, no chyba, że wie o
      bezpłodności swojej lub mężczyzny.
    • brel_grl Do 'obroncow moralnosci'... 25.08.10, 17:19
      Moralizatorzy jak z koziej d_py trabka! Nie wasz zasmarkany interes
      z kim sypia i zachodzi w ciaze. Pewnie gardzicie Arabami (tudziez
      innymi) a sami do kobiet macie stosunek jeszcze gorszy - wyzwac,
      zbic, wyrzucic i decydowac z kim maja spac. Jesli chodzi o
      mentalnosc to czym sie od nich roznicie?

Odstosunkujcie sie od dziewczyny, bo NIE WASZ INTERES z kim sypia.
      Na swoich fiutkach sie skupcie, bo tylko nad tym macie wladze (jak
      to mezczyzni ograniczona).
      • juri1986 Re: Do 'obroncow moralnosci'... 25.08.10, 18:08
        zamknij się zdziro szmato jedna powiedziałem wyraźnie won! gardzimy
        takimi jak ty i autorka wątku szanujemy prawdizwe kobiety nie was
        puszczalskie szmaty
        • black_ops Re: Do 'obroncow moralnosci'... 25.08.10, 18:22
          Wy czyli kto, ty i tata?
      • pgakagi Skoro tak, to po jaką ch**erę 25.08.10, 20:23
        pyta innych o zdanie na forum? Skoro pyta to jej odpowiadają. Masz z tym problem?
      • adiat Re: Do 'obroncow moralnosci'... 26.08.10, 08:56
        No i wreszcie coś konkretnego. Niby mam swoje lata, ale ciągle mnie
        zadziwia, jak ( chyba, niestety) większość facetów łatwo szafuje
        określeniami typu " kurwa" czy " zdzira" , siebie mając
        za "aniołki , co to "kopytami prosto do nieba". I powiem tym
        wszystkim mentorom, że naprawę świata najlepiej zacząć od siebie,
        bo ci co łatwo oceniają innych na ogół sami mają najwięcej na
        sumieniu.
      • bronimir Re: Do 'obroncow moralnosci'... 26.08.10, 11:12
        Nic mnie to nie obchodzi. Mógłbym jej współczuć gdyby została
        zgwałcona. Wiedziała co ryzykuje, stało się z jej współudziałem, będzie
        miała dziecko. Kropka. Co ma do tego moralność? Moralność to ludzki
        wymysł. Ludzie zawsze szli do łóżka bo tego wymaga od nich natura, to
        pierwotny instynkt dzięki któremu istniejemy.
    • ppinc Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 17:36
      No to nieciekawie, ale lepiej wychowaj sama i daj sobie spokój z ojcem
      dziecka.

pobierzprogram.com/
    • bokbok Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 17:56
      Gratuluję ... głupoty.
    • puma70 Re: Jestem w ciąży z Arabem. 25.08.10, 18:18
      Kobieta dojrzała trzeźwo myśląca tak jak wyżej wymieniła autorka
      właścicielka firmy itd nie sądzę aby radziła się na forum w tak
      poważnej sprawie poza tym ,kto by martwił sie zdaniem pracowników
      jeśli stałby nad nimi to wszystko kupy się nie trzyma jak
      kolega/koleżanka black_ops zauważył autorka postu szuka pracy jako