Dodaj do ulubionych

Hotel przy piękniej rafie co polecicie?

10.02.12, 21:53
Chcę jechać po raz pierwszy do Egiptu. Nie zależy mi na wypasionym holelu z All ale na tym aby był przy plaży, miał długi pomost w morze i przepiękną rafę i fajny basen - najlepiej prostątny bo dużo pływam a nie cierpię tych zakęcanych gdzie muszę myśleć gdzie jest brzeg. Tydzień chcę poświęcić tylko na nurkowanie i pływanie, tak aby mi się pływanie zbrzydło... Czy znacie taki hotel, bo ja kilka znalaznam ale są z ALL a nie HP a cena zaczyna się od 2500zł. Poroszę o jakieś info
Obserwuj wątek
    • monia1409 Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 11.02.12, 16:52
      Faraana Reef Resort
      • babeczka65 Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 11.02.12, 18:28
        Ja też myślałam o tej plaży i Hotelu Iberotel Fanara. Nawet nazwa podobna. Jest w pobliżu tego hotelu który poleciłaś ale nie ma pomostu. A ten twój hotel ma? Nie mogę się tej informacji doczytać w opiniach o hotelu.
    • niiktos Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 11.02.12, 18:13
      Dlugi pomost, przepiekna rafa, basen olimpijski i cena ... najlepiej darmo
      • babeczka65 Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 11.02.12, 18:25
        Nie powidziałam, że za darmo... Jak nie wiesz to nie pisz. A takie uwagi to daruj sobie są takie postackie!.
        • kxjp Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 11.02.12, 18:59
          El Faraana Club - jadę tam w czerwcu. Hotel wybrałem ze względu na ładną rafę, jedną z najlepszych, choć "miejscami" podniszczoną. Hotel przy plaży, ma długi pomost i łagodne zejście do morza. Co do opcji All, myślę, że w Egipcie to jedyne rozsądne rozwiązanie, choćby ze względu na napoje, których spożywa się bardzo dużo. Myślę, że nie warto biegać po marketach z butelkami w reklamówkach - w takim klimacie to dość trudne.
    • jackylu Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 12.02.12, 16:33
      Przedmówcy mają rację , przy plaży , z długimi pomostami , z piękną rafą i fajnym basenem są tylko wypasione 5* hotele , przeważnie z all( bez all jest np Baron ;)- sprawdź -fajna oferta. Po feriach niedrogo powinen być Sułtan Gardens w Sharm , tylko z tym basenem prostokątnym to musisz wyluzować ( taki widzałem tylko w Desert Rose w Hurghadzie ale tam nie ma rafy i pobyt wolał bym zapomnieć )
    • optio11 Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 12.02.12, 16:52
      Melia Sharm
      • aska1_cz Re: Hotel przy piękniej rafie co polecicie? 16.02.12, 13:46
        witam,
        ja polecam hotele w Marsa El Alam,
        jesli szukasz pięknej rafy to własnie tam ją znajdziesz,
        w Sharmie jest podniszczona i znacznie uboższa...
        jeżdże 2 razy w roku i mam juz porównanie :)
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka