Dodaj do ulubionych

Dokwaterowania szukam :)

19.05.13, 19:28
Może jakaś forumowiczka byłaby chętna na Solymara Abu Dabbab (czyli Al Malikia Swiss Inn) do wspólnego pokoju w terminie od 27 lipca do 10 sierpnia (2 tyg.) - Itaka, przelot z Wwy, koszt ok. 3500 od osoby (za jedynkę wychodzi mi horrendum, grrr...)??? W planie nurki, nurki, i jeszcze raz nurki plus free diving. Służę jako partnur, guide, współpalacz sziszy :) (no dobra, miejscowe wynalazki też ewentualnie mogę pić, byle z umiarem). Cel główny: polowanie na dugonga, bo jeszcze nie mam fotek własnych :)
Obserwuj wątek
    • olianaa Re: Dokwaterowania szukam :) 19.05.13, 20:11
      No dokwaterować bym się nie mogła, bo rodzinnie lecę, ale ponurkować bym ponurkowała, tyle, że koncertowo się mijamy, bo będę jak raz wracać samolotem, którym przylecisz :-/
      A wcześniej nie dasz rady?
      • miriam_73 Re: Dokwaterowania szukam :) 19.05.13, 21:20
        Niestety, nie :( Mogę dopiero, gdy wrócą z Alzacji i Burgundii moi rodzice, bo musi się ktoś moimi tygrysami domowymi zaopiekować.
        • olianaa Re: Dokwaterowania szukam :) 19.05.13, 21:56
          Aaaa, tygrysy ważna sprawa, sama swojego jednego pod opieką teściowej zostawiam i wszelkie wyjazdy muszą nam się mijać :-)
    • dymitrowska Re: Dokwaterowania szukam :) 04.06.13, 23:32
      Witam,
      mimo, że to chyba mocno nieaktualne, to jednak proszę o kontakt : dymitrowska@tlen.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka