Dodaj do ulubionych

WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":)

19.09.04, 19:40
Dziewczyny
W nawiązaniu do wątku (zawrotnie juz długiego:) o największych hitach, mam propozycję. Te, które jeszcze z Was nie mają, załóżcie sobie skrzynki na o2 (Tlen- www.o2.pl). Mają one po 250 MB w wersji darmowej ! :) Nie będzie częstego problemu z wracającymi mailami z powodu zapchanej skrzynki a żadna z nas nie będzie pominięta przy jakims kawałku.
Może w tym wątku stwórzmy nową listę z adresami na o2 i odtąd wysyłajmy sobie hiciorki właśnie na nie. Co o tym sądzicie ?
Jakby co, to mój : corrina77@o2.pl

Dzięki
Kasia
Obserwuj wątek
    • riliana Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 19:48
      riliana@o2.pl
      tak dla przypomnienia;p
      pozdrowienia,dziewczyny :*
      • Gość: Geko Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.remak.com.pl / *.remak.com.pl 20.09.04, 08:42
        Witam Podaje swoj adres i czekam na maila: bartosz.mazurkiewicz@remak.com.pl
        Sam tez mam jedna plytke tegoroczna.
        Prosze o Hity !!!
    • aleksandra.nowakowska Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 19:51
      Witam serdecznie!

Wpisuję się od razu- wcześniej nie mogłam:(

Jesli zbiorowo będziecie rozsyłać muzyczne niespodzianki, to proszę nie
      zapomnieć o mnie:)

Mój adres: egyptian_dreams@o2.pl
      • corrina_f1 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 20:00
        Na pewno nie zapomnimy o wszystkich, którzy sie wpiszą w tym wątku.
        Nasza "poczta pantoflowa" działa spontanicznie od kilku(-nastu?) dni, dzięki czemu nasze kolekcje arabskie znacznie się już powiększyły. Już sama nie wiem, skąd wziął sie pomysł, ale kontynuacja jest na pewno wskazana ;)
        Pozdrawiam serdecznie
        Kasia
        • Gość: juss Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 20:16
          to byl pomysl Karolki- jak widac bardzo trafiony;
          dziekuje Kasiu za wszystkie hiciory- wlasnie slucham przeboju stulecia z
          Sheeshy- faktycznie nogi przy nim same chodza- musze sie chyba do tego klubu
          wybrac, chociaz nie jestem z Warszawy.
          pozdrawiam
          • corrina_f1 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 20:28
            Wczoraj spotkałam w Sheeshy koleżankę, z którą kiedyś chodziłam na niemiecki. Jej siostra przyjeżdża do Sheeshy (uwaga!)... z Łodzi !!
            A mi się wydawało że to pół Warszawy jeździ do Łodzi na Piotrkowską.... ;))
            Jak widać, choć w jednym jesteśmy lepsi - mamy Sheeshę !! :)

pzdr
            Kasia
        • Gość: Nefretete Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: 62.148.84.* 20.09.04, 10:37
          Dzięki za muze. Miło, że o mnie pamiętałyście mimo że się wczoraj nie wpisałam
          się, to piosenki dostałam. Za to macie dużą buźke ode mnie :***
          zwariowana1980@o2.pl
        • Gość: madzik1980 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:58
          jeszcze moj madzik1980@poczta.fm
    • Gość: juss Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:55
      dobry pomysl, Kasiu :)
      juuss3@o2.pl
      • Gość: madie Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 20:26
        dzieki za wszystkie przesylki i podaje adres na 02:

mad-791@o2.pl

pozdrawiaki
        • Gość: BOZENA Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 18:16
          Błagam o jakieś dobre kawałki. Nie mam nic!!!!!
          bozena0809@gazeta.pl
      • Gość: ola Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 06:50
        i jeszcze ja poprosze
        olatravel@o2.pl

pozdrawiam egiptomaniakow
    • aicha_fr MUZYKA - "poczta pantoflowa":) - świetny pomysł! 19.09.04, 20:30
      Dopisuję się na listę: aicha_fr@o2.pl
    • poganka_m Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 20:38
      Oczywiście, ja też się dopisuję:)
      Pozdrawiam wszystkich
      poganka_ms@o2.pl
    • anuulka Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 20:44
      hehe to ja jeszcze raz podaje email ;) anuulka@hot.pl
      dzieki za wszystkie hiciory zameczam nimi rodzine znajomych i kogo sie da ze
      soba wlacznie :)
      no i do zobaczenia w sheeshy w najblizszym czasie :)
      • corrina_f1 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 20:59
        Anuulka, rozumiem, że na hot.pl też masz dużo miejsca i nie będzie problemów z zapchaniem skrzynki ?
        Oczywiście pomysł z o2 był wyłącznie pomysłem, jako że oferują tak duże skrzynki. Jeśli ktoś dysponuje inną, równie pojemną, naturalnie niech doda swój adres do listy w tym wątku.
        Ja sobie już w outlooku utworzyłam grupę "egipsko-muzyczną" :) Chętnie dodam następne adresy :)
        Kasia

PS Jestem na etapie ściągania kilku fajnych płyt (m.in) ze 3 Amr Diaba i Mustafy Sandal, więc jak się tylko dociągną (czyli pewnie jutro), podeślę coś ciekawego :)
        • anuulka Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 21:25
          na hot mam 200 mb miejsca wiec moge szalec ;))
    • riliana Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 21:04
      no i zrobila nam sie taka spolecznosc;) fani (chyba glownie jednak fanki...)
      arabskiej muzyki laczcie sie!!! to sie polaczylismy lancuszkiem mailowym;) ale
      fajnie:D
    • pawelb78 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 21:23
      Dołączam się do listy mailingowej

Mój adres pawelb78@tlen.pl :-)

Mam duże zbiory - również mogę się nimi podzielić..
      • anuulka Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 21:26
        jest tez i mezczyzna ;)
      • juuss Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 21:31
        Pawelku, czekamy
      • Gość: krzysiu PROSBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:59
        witam, bylbym bardzo wdzieczny jezeli ktos przesle mi pare fajnych kawaleczkow
        (chetnie tez same instrumentalne) pozdrawiam i dziekuje
        moj mail:
        krzysztofbachorz@o2.pl
    • riliana Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 21:33
      odwoluje-nie tylko FANKI, teraz juz FANI ;D
      • Gość: baida Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.com / 62.233.250.* 19.09.04, 21:37
        ja też się oczywiście dopisuje magnoona@o2.pl :)))
        • Gość: BERNADETA Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:53
          Kasiu , mam nowe konto to: bepi_-1@o2.pl, możesz mi przesłać ten hit o którym
          już wspominałaś, oraz A. Diaba "El Alem Alah".
          Z góry bardzo Ci dziekuję.
    • Gość: Agata Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.04, 22:26
      Wlasnie zalozylam konto na o2!
      amigala@o2.pl
      Pozdrawiam serdecznie!
      Agata
      • magja2003 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 19.09.04, 22:37
        Jesli moge sie rowniez podlaczyc to swietnie villandra2003@yahoo.com Mam tez "pare" kawalkow wiec moge sie podzielic. A moze ktos mi przysle piosenke ktora leciala podczas mojego "splywu" po Nilu - niestety nie znam ani tytulu ani wykonawcy - moze bede miala szczescie?
        Pozdrawiam i uwazam poczte pantoflowa za swietny pomysl.
      • Gość: aga76 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.byd.elnet.pl 20.09.04, 01:32
        a_kaminska76@o2.pl

rowniez prosze o egipskie przeboje - szczegolnie po sobotnim wieczorze
        spedzonym w Sheeshy ;-))))))))))
        potwierdzam: do tego klubu warto przyjechac nawet z Bydgoszczy

pozdrawiam
        aga
        • pawelb78 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 07:55
          Witam

Proponuję umieszczać w tytule nazwę wykonawcy i tytuł utworu. Pozwoli to nie
          ściągać hitów, które już mamy (o ile program pocztowy - jak np. The Bat -
          umożliwia taką wstępną selekcję). Mam nadzieję, że moja sugestia spotka się z
          jednomyślną akceptacją wszystkich forumowiczów :-)
    • Gość: ira36 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:04
      witam! świetny pomysł. dziękuję za wszystko co już dostałam. irumina@onet.pl
    • Gość: BAJA Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:16
      świetny pomysł!!!! Fajnie byłoby znowu posłuchac egipskiej muzyki. Mój adres to
      baja-andi@tlen.pl. Baaaardzo proszę !!!!!
      Serdecznie pozdrawiam
      Baja
    • Gość: aneczka i ja też!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:33
      astojeczek@go2.pl
      • Gość: Beata Re: i ja też!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:30
        Ja też poproszę jeśli można. W przyszłym tygodniu jade do Sharm i chętnie
        posłucham czegoś wcześniej. Mój adres: Beata-j@wp.pl
    • Gość: SHAHIMA Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:13
      Witam!!!
      W zasadzie to jeszcze nie wiem o co chodzi :) ale bardzo proszę o przesłanie
      największych hitów i nie tylko :)Z góry dziękuję i pozdrawiam.
      madziulek_33@o2.pl
      • Gość: funia Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:43
        funia75@tlen.pl
        • kasiek_1 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 10:00
          ksamsel@02.pl
          :)
    • Gość: Karolka Mam już całą płyte:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:10
      Kochani, dzięki Waszej pomocy mam już całą płyte!!!!! Słucham jej tak czesto i
      tak głośno że w najbliższym czasie spodziewam się wizyty ABW nasłanych przez
      sąsiadów:) oczywiście nadal chętnie wszystko biore - mahtab@o2.pl. Jestem
      zachwycona ze pomysł chwycił:)))))) Sciskam
      Karola
      • jdutkowski I ja, i ja!!!!!! 20.09.04, 10:48
        Kasiu, zaraz tylko dziewczyny, wstydz się, może w mniejszości, ale też jesteśmy.
        Proszę wszystkich o szybciutkie dorzucenie i mojego nowego adresu
        jdutkowski@o2.pl
        Pozdrawiam
        Jacek
    • Gość: Magda Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: 195.82.94.* 20.09.04, 10:40
      witam, może i ja się załapię na akcję hitową;) madee@tlen.pl
      POzdrowienia
      M.
      • izzaa Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 11:19
        no to może i ja się załapię ;)

kahnim@o2.pl
        • corrina_f1 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 11:36
          Wow, ale się uzbierało :)
          Przepraszam wszystkich Panów !! ;))
          Wieczorem podeslę Wam małą paczuszkę, mam nadzieję, że w ciągu dnia ściągnie
          się trochę Amra

pzdr
          Kasia
          • Gość: anna Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:23
            troszkę już dostałam ale wpisuję swój nowy adres annak28@o2.pl
            z góry dziękuję za muzyczkę i pozdrawiam
    • Gość: ann222 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: 217.17.44.* 20.09.04, 12:50
      Witam

moj adres ann222@tlen.pl

z góry dziekuje
      pozdrawiam wszystkich
    • Gość: WojtekG Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: 212.244.77.* 20.09.04, 13:36
      I jeszcze jeden facet:

wojglu@o2.pl

Już mam jedną płytkę od Ciebie, pamiętasz Kasiu?

Pozdrawiam gorąco
    • Gość: sara Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:06
      Proszę !!! o tą muzykę
      miriam28@o2.pl
      • Gość: PawelZ Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.piwnica.krakow.pl / 195.136.33.* 20.09.04, 16:43
        Dopisuje siię do listy
        Mój adres pawelzus@o2.pl
    • Gość: Pyza Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: 134.146.212.* 20.09.04, 16:46
      ..i ja, i ja...pliz;-)

pyza_1978@tlen.pl

Szukran;-)
      • Gość: Buba Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 17:09
        to może i dla mnie sie znajdzie małe conieco......Dzięki, będe czekała z
        niecierpliwością...Całuski for all.
        • Gość: baida Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.com / 62.233.250.* 20.09.04, 17:26
          proszę Was dajcie mi jakiś sposób żebym też mogła dołaczać mp3 do maili...chcę
          się z Wami podzielić tym co mam ale po prostu się nie da...nie wiem czy to wina
          mojego komputera? może z systemem coś nie tak? albo to jakieś blokady mojej
          lokalnej sieci? może jakiś informatyk mi cokolwiek poradzi?bo ja się kompletnie
          nie znam:((((

od razu dziękuję wszystkim za nową porcję songów arabskich :))) pozdrawiam:)
        • Gość: Buba Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 17:26
          O kurde zapomniałam wpisac adres:sjkot@poczta.onet.pl
          • corrina_f1 do Buby 20.09.04, 19:19
            Buba, z miłą chęcią Cię dodam do listy, ale pomyśl, czy nie warto założyć skrzynkę na tlenie/o2, bo czasem przesyłki są naprawdę spore, a tam masz pojemnośc skrzynki 250 MB, a jednego maila 20 MB, z tego co pamiętam, to cała skrzynka na onecie ma tyle ::)
            Zeby nie było, ja NIE PRACUJĘ w tlenie, żeby wszystkich namawiać na te konta ;))

pzdr
            Kasia

PS Juz szykuję nową paczuszkę :)
          • nefretete_sl zapchaną masz skrzynkę, załóż proszę na tlenie 20.09.04, 21:21
    • Gość: aneczka king africa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:03
      przeslijcie mi prosze piosenke La bomba astojeczek@go2.pl- ale tylko dzis
    • Gość: ania zle robicie!adresy wpiszcie w temat astojeczek@go2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:06
    • riliana Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 19:20
      ojejku jej, ale sie porobilo... rosniemy w sile i w liczbe, pzrede wszystkim:)
      • Gość: jarek Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.torun.mm.pl 20.09.04, 19:41
        Proszę o dopisanie także mojego adresu :
        jaarekl@o2.pl
        Pozdrowienia
        Jarek
      • madzia112 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 19:41
        I ja dorzucam swój adres :

madzia112@gazeta.pl
        • nefretete_sl wracają emaile z oneta i innych małych skrzynek 20.09.04, 21:16
          Uprzejmnie informuję, że będę wysyłać muzykę na duże skrzynki, bo 20 MB są za
          małe i wszystko wraca ;((
          Pozdrawiam !
          • Gość: buba Re: wracają emaile z oneta i innych małych skrzyn IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 22:03
            Już mam-sjkot@tlen.pl.Dzięki .
            • Gość: buba Re: wracają emaile z oneta i innych małych skrzyn IP: *.plichowice.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 22:30
              Jeszcze chciałabym prosić-w to lato czesto przewijał sie taki wolny utworek.Nie
              bardzo wiem kto go śpiewał, jakiś sławny podobno koleś-ale wymiękałam słysac go
              wkoło-ratujecie........na pewno wiecie o co chodzi...Pozdrówka.
              • corrina_f1 JESZCZE PROŚBA 20.09.04, 22:50
                Wszystkie mp3 proszę WYŁACZNIE na o2.
                Dziś (tylko dziś !!) dostałam w sumie ponad 100 MB muzy !! :)
                Właśnie wypalam sobie płytkę.
              • ananda18 Re: wracają emaile z oneta i innych małych skrzyn 23.12.04, 03:26
                Ten koleś to prawdopodobnie Chami Jusuf /fonet./
            • nefretete_sl Re: wracają emaile z oneta i innych małych skrzyn 21.09.04, 11:43
              to fajnie, dziś muzę do Ciebie wyślę :)
    • riliana Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 23:06
      dzieki wszystkim! poprostu mnie zawalilo mailami! ofkoz, spodziewajcie sie
      czegos ode mnie w najbliszym czasie - glownie nancy ajram :)
      • Gość: juss Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:12
        ja rowniez wszystkim dziekuje :)) hicikow teraz full
        • madzia112 Re: WAŻNE(!!) - MUZYKA - "poczta pantoflowa":) 20.09.04, 23:32
          Miałam przejściowe problemy z pocztą, ale już jest ok - proszę narazie o
          przesyłanie na madzia112@gazeta.pl
          Pozdrawiam i dziękuję bo już dzis coś przyszło :-)))
          • marieia do Corriny 21.09.04, 11:18
            pamietaj o mnie pozdrawiam
            M
            • corrina_f1 Re: do Corriny 21.09.04, 11:53
              marieia napisała:

> pamietaj o mnie pozdrawiam
              > M

Pamiętam, choć sama mam niestety znacznie poważniejsze problemy...

pzdr
              Kasia
              • marieia Re: do Corriny 21.09.04, 17:14
                jezeli moge Ci jakos pomoc daj mi znac
                mam b dobre znajmosci w sluzbie zdrowia
                pozdrawiam
                zycze spokojnego wieczorka
                M
          • Gość: annak28 Dziękuję za muzyczkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:14
            Bardzo dziękuję za muzyczkę, którą od was otrzymuję. W tym roku nie mogłam
            jechać do Egiptu to chociaż muzyka mi to zrekompensowała.
            Pozdrawiam Ania
            • Gość: Baja Re: Dziękuję za muzyczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:38
              Bardzo dziękuję za muzyczkę !!! Jest super !!!
              Pozdrawiam
              Baja
              • aleksandra.nowakowska Re: Dziękuję za muzyczkę 21.09.04, 22:46
                No Kochani......

i co ja mam powiedzieć? Bo DZIĘKUJĘ to mało.....

Skrzynka mi sie grzeje, nie wyrabiam z zapisywaniem załączników:D

Ale cieszę się bardzo, że do mnie to wsyztsko dochodzi....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka