Dodaj do ulubionych

Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :(

31.10.15, 08:56
Lecacy wczoraj wieczorem samolot z Sharm do Rosji, krotko po starcie znikl z ekranow radarow. Na pokladzie bylo 212 pasazerow. Samolot juz dawno powinien byl wyladowac w Rosji, poki co nie wiadomo co sie stalo i gdzie ewentualnie spadl.

egyptianstreets.com/2015/10/31/airplane-carrying-civilians-crashes-in-egypts-sinai-reports/
Obserwuj wątek
    • kleofas-gabka Re: Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :( 31.10.15, 09:21
      samolot rozbil sie na Synaju, to juz potwierdzone. na miejscu katastrofy jest wojsko i zabezpiecza teren. wg. niektorych zrodel na pokladzie bylo 224 pasazerow.
      • kleofas-gabka Re: Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :( 31.10.15, 09:21
        www.tvn24.pl/katastrofa-rosyjskiego-airbusa-na-synaju-reuters,590676,s.html
        • africa5 Re: Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :( 31.10.15, 09:27
          Czyżby bombka dla turystów w zemście o Syrię dla Putina?
          • ymolah05 Re: Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :( 31.10.15, 16:54
            Uważaj na słowa!
        • niiktos kleos kretyn nie zna sie na zegarku 31.10.15, 10:14
          kleofas-gabka napisał:

> www.tvn24.pl/katastrofa-rosyjskiego-airbusa-na-synaju-reuters,590676,s.html
          no i powiedz durniu jaka godzina startu jest podana w tymze linku?
    • volvo74 Re: Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :( 31.10.15, 09:50
      experci podejrzewają zamach ale ale panowie wysokość przelotowa była ,żaden beduin tego nie zestrzelił raczej do zemsta ISIS za Syrie - ochrona na lotnisku dziurawa sam się o tym przekonałem jak z 1.5 cola wszedłem na pokład nie ukrywając ją tylko zagadany trzymałem cały czas w ręku chcąc ja wywalić przed kontrolą , jade tam przyszłym roku i jakoś mnie to nie rusza ,tylko współczucie dla rodzin
    • niiktos kleos kretyn nie zna sie na zegarku 31.10.15, 10:13
      kleofas-gabka napisał:

> Lecacy wczoraj wieczorem samolot z Sharm do Rosji...
      co za roznica czy wczoraj wieczorem czy dzisiaj rano - co nie?

"Według portalu Flightradar24, który śledzi ruch samolotów pasażerskich, samolot linii Kolavia (funkcjonuje też pod nazwą Metrojet) numer lotu 7K9268 wystartował z Sharm el-Sheik o godzinie 8:48 czasu lokalnego. Jego celem był Sankt Petersburg. (www.tvn24.pl)"
      • damian2323 Re: kleos kretyn nie zna sie na zegarku 31.10.15, 12:09
        ciekawe, ze to zawsze kleofas-gabka wie pierwszy o wszystkich tragediach i inych zlych wydarzenaich zwiazanych z Egiptem!!! moze wartaloby zainteresowac ta osoba odpowiedznie sluzby bezpieczenstwa, nie tylko polskie i egipskie......
        • sandrula33 Re: kleos kretyn nie zna sie na zegarku 01.11.15, 10:41
          damian, trafne stwierdzenie, gabka chyba nie lubi Egiptu, katastrofy lotnicze niestety zdarzają się, bardzo współczujemy Rodzinom osób które zginęły w katastrofie, i takie wpisy i komentarze gąbki to nie na miejscu, czarne skrzynki odpowiedzą na wiele pytań, świat zwariował i ludzie na nim też, pozdrawiam wszystkich z Egiptu
          • niiktos Re: kleos kretyn nie zna sie na zegarku 01.11.15, 10:50
            jak ruskie bandyty zestrzelily samolot z cywilami to byla morda w kubel i ze to nie oni
            ale jak ruski samolot z cywilami sie rozbil to nagle lament, zal i tragedia
            • piasek.mi.zgrzyta Teoria wzglednosci 01.11.15, 16:27
              Przyczyny katastrofy polskiego samolotu badali tylko Rosjanie. Katastrofe swojego samolotu w Egipcie badaja rowniez na miejscu Rosjanie. Czy ktos widzi roznice miedzy katastrofami?
              Nie zalewajcie sie nieszczerymi, krokodylowymi lzami.
              • niiktos Re: Teoria wzglednosci 01.11.15, 23:04
                pisalem o zestrzeleniu samolotu Malaysia Airlines
        • dariusznow Re: kleos kretyn nie zna sie na zegarku 02.11.15, 20:48
          mowa o kleosiu
          moze wartaloby zainteresowac ta osoba odpowiedznie sluzby bezpieczenstwa, nie tylko polskie i egipskie.....

a może on jest tam analitykiem... :)
    • piasek.mi.zgrzyta Katastrofa stylu 31.10.15, 19:17
      janan2 napisał:
      .
      > Co masz przykładowo do mojego wpisu!?<

Twoj wpis razi moj zmysl estetyczny stylu:) Sciskasz bolesnie swoje zdania.
      Prawdopodobnie nigdy nie slyszales o spacji. W wolnej chwili wygoogluj sobie.

• kasia_p45 Re: Katastrofa stylu 01.11.15, 19:34
        O co tu chodzi?
        Gdzie ty widzisz Janana w tym wątku??
        • egiptor Re: Katastrofa stylu 01.11.15, 20:45
          janaana zjadł shark.
          • dariusznow Re: Katastrofa stylu 02.11.15, 10:03
            się pozjadają, poobrażają i pisać nie będzie komu...

nudą wieje

a ludzi szkoda, ciekawe co ze skrzynek ujawnią
            • karuzela100 Re: Katastrofa stylu 03.11.15, 07:21
              Tak już się tutaj porobiło od kilu lat.............;)
    • mygdu Re: Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :( 06.11.15, 10:12
      poniższy artykuł chyba nie wymaga komentarza
      wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,title,Klebowisko-intryg-wokol-katastrofy-rosyjskiego-samolotu-na-Synaju,wid,17956107,wiadomosc.html?ticaid=115e4b
      • glupota.nie.boli Re: Katastrofa samolotu lecacego z Sharm :( 06.11.15, 12:40
        www.bbc.com/news/uk-34743388
        Moze to tylko deszcz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka