Dodaj do ulubionych

All inclusive i Alfa Star 7+7

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:46
Drobna rada dla planujących opcję all inclusive: Sprawdźcie dokładnie plan
podróży i policzcie czy opłaca się wykupowanie all inclusive na cały czas
wyjazdu. Część osób z naszej grupy zdecydowała się na dopłacenie do tej opcji
na miejscu w hotelu i tylko na 4 dni w których nie planowali wycieczek
fakultatywnych. W hotelu 4* dopłata miała być 17,50 USD za dobę, ale udało im
się stargować na 14 USD za dobę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneczka Re: All inclusive i Alfa Star 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 08:25
      Jeśli jedziecie w dwie osoby to lepiej wykupcie jedną all in..... Przecież
      tylko facet chodzi do baru po piwo czy drinki. W ten sposób macie zaoszczędzoną
      kasę. Pozdrawiam
      • derduch Re: All inclusive i Alfa Star 7+7 26.10.04, 09:12
        ...i nie zapomnij ukraść ręcznikow z pokoju, pościeli, pilota od TV itd.
        A w sumie to może lepiej żeby jedna osoba brała ALL, a druga BB, zawsze w
        kieszenie można jedzenia napchać..

Jak Ci nie wstyd takie rady dawać? Przeciez to jawne oszustwo
        • Gość: kama Re: All inclusive i Alfa Star 7+7 IP: *.polkomtel.com.pl 26.10.04, 12:52
          derduch, oszalałeś???? zbiednieją od tych paru drinków??? nie widzę w tym nic
          złego absolutnie,bez sensu dopłacać za dwie osoby za te ich paskudne
          kukurydziane pomyje!
          • Gość: Kasia Polak potrafi IP: 195.117.37.* 26.10.04, 16:25
            Widziałam takich "pomysłowych" Polaczków w Turcji. Kelnerzy tylko czekali aż
            opuszczą bar - podeszli do nich z rachunkiem za drinki wypijane przez tego
            waleta, który chciał oszczędzić.
            Czy kiedyż zmadzrejecie i przestaniecie nam robić obciach za grnicą? po prostu
            gorzej niż Rosjanie.
            • Gość: kama Re: Polak potrafi IP: *.polkomtel.com.pl 26.10.04, 17:52
              oooo,żeby gorzej jak rosjanie to uwierz mi że byłoby ciężko:) nawet pomysłowemu
              Polakowi. ja tam nie mam nic przeciw temu, w moim hotelu widziałam takich
              pomysłowych ani mnie to grzało ani ziębiło, każdy ma jakis pomysł na urlop.
              natomiast rusków to wierz mi wyprosiłabym że tak powiem na czubkach trzewików.
              • Gość: Ed Re: Polak potrafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:29
                Ty chyba jesteś CHAMA a nie KAMA.
                Miło spotkać takie coś na wakacjach.
                • Gość: kama Re: Polak potrafi IP: *.polkomtel.com.pl 27.10.04, 14:42
                  nie rozuniem Twojego postu, dlaczego mnie obrażasz? pzrzecież nie powiedziałam
                  że kradnę drinki w hotelu tylko że widziałam w hotelu dwie osoby na jedno all
                  incl.
                  wydaje mi się ze własnie po to jest to forum żeby wyrażać swoją opinię więc
                  jeśli chcesz kogoś obrazić to przynajmniej uzasadnij bo taki post świadczy
                  jedynie o braku Twojej kultury osobistej.
          • derduch Re: All inclusive i Alfa Star 7+7 27.10.04, 08:40
            Tak, oszalałem, brzydze się kłamstwem i oszukaństwem, wiem że to nienormalne,
            przepraszam.
            • Gość: kama Re: All inclusive i Alfa Star 7+7 IP: *.polkomtel.com.pl 27.10.04, 13:54
              :) ha ha dobre, no przynajmniej jadem nie plujesz a to w porównaniu ze
              zdecydowaną większością forumowiczów już dużym plusem...
              wiesz ja po prostu widzaiłam w E studentów dla których tego typu wyjazd to
              wyprawa wszechczasów, upragniona, wyczekana, za ostatni grosik oszczędzony i
              wypracowany. pewnie powiesz że kto nie ma kasy to nie jeździ, ale ja
              podtrzymuję że nie jest to grzeszek na tyle wielki żeby to zaraz straszliwie
              piętnować...
              • Gość: Fa Re: All inclusive i Alfa Star 7+7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:42
                Siur!.Student biedny to może i czyjś samochód "wypożyczy", czyjąś żonę, itd itp.
                Logika Kalego.
                • Gość: kama Re: All inclusive i Alfa Star 7+7 IP: *.polkomtel.com.pl 27.10.04, 14:51
                  nie, chodzi o to ,że kilka kukurydzianych pomyji zwanych tam szumnie jako piwo
                  stella nie zasługuje na takie piętnowanie. czy może miałam na nich donos
                  zrobić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka