Gość: iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:57 lece z 2 malych dzieci przylot jest w nocy czy od razu nas zakwateruja czy czekamy do rana na rozpoczecie doby hotelowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abirka Re: nocny przylot 19.05.05, 18:09 Kwaterowanie odbywa sie w nocy. Absolutnie nie czeka sie do rozpoczęcia nowej doby hotelowej. Ale nestety, formalności celno-graniczne i rozwóz do hoteli jednak zajmuje trochę czasu. Mniej więcej ok 3 godzin. Mam jednak nadzieję, że dzieci jakos przetrzymaja to. Może prześpią się w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
djerba Re: nocny przylot 19.05.05, 18:49 transport do hotelu i zakwaterowanie od ręki Odpowiedz Link Zgłoś
djerba Re: nocny przylot 19.05.05, 22:40 Dośc duzo latam,ale niestety nie są to moje ulubione chwile. Właśnie wróciłam z Intercontinental-Hurghada( TUI),przelot w obie strony egipskimi liniami Air Memphis. Nowy airbus,czysty,miła załoga,zero zastrzeżeń ,choć nadal nie lubie latać niestety. Aha jedna szokujaca sytuacja- Polscy turyści pijący alkohol na lotnisku w Hurghadzie,przeklinający,coraz bardziej rozbawieni soba i szokujący innych. Zdecydowanie spokojniej zachowywali sie Ukraińcy, Rosjanie i oczywiście pozostałe nacje.Tak więc problem raczej nie w transporcie do hotelu lecz w pasażerach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zushka Re: nocny przylot IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.05, 21:15 ..tak a potem pretensje do całego swiata, ze postrzegają nas jednakowo. Zrobilismy już sobie wstyd w europie, teraz czas na afrykę Odpowiedz Link Zgłoś