agaaa78 21.07.08, 13:38 witam, czy ktoś wie jakie są lokalne biura podróży w Hurghadzie,żeby taniej sobie wykupić wycieczkę ( głównie chodzi mi o Luxor-najlepiej 2 dni)?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: lokalne biuro podróży- hurghada 21.07.08, 15:09 Temat wałkowany od zawsze. Wejdź na forum Egipt - porady Egiptomaniaków. Tam znajdziesz wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: lokalne biuro podróży- hurghada 17.03.14, 15:37 no i się zacznie reklamowanie aga czy tak trudno poszukać? :O jeśli po raz pierwszy sie wybierasz do Egiptu radzę skorzystać z oferty biura, troszke drożej, ale poczucie komfortu i bezpieczeństwa warte tych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
geobart7 Re: lokalne biuro podróży- hurghada 17.03.14, 16:03 tez sie tym ineresuję przyłączam sie do pytania autora wątku będąc w Turcji w ubiegłym roku 1-szy raz - korzystaliśmy z lokalnego biura i było ok a w Tunezji od rezydenta i tez było ok tylko drożej:) a po co przepłacać za kasę u rezydenta można mieć dwie wycieczki z lokalnego biura Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: lokalne biuro podróży- hurghada 17.03.14, 17:39 forum.gazeta.pl/forum/w,622,144972230,144972230,Wycieczki_fakultatywne_Hurghada_.html Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: lokalne biuro podróży- hurghada 24.09.14, 19:09 W tych lokalnych biurach drogo nie jest, ale lepiej dokładnie wypytać o konkretne biuro np w recepcji w hotelu. Już nie raz było tak, że turysta coś wykupił, a później wycieczka nie była taka jak trzeba. Ja np na fakultatywne wycieczki zawsze jeździłam tylko z BP, które organizowało mi wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
volvo74 Re: lokalne biuro podróży- hurghada 28.09.14, 08:48 nie warto z BP chyba że nie ma sie czasu- ale będąc na wczasach w hotelu to biura ciebie znajdą , zaraz pewnie odezwie się do ciebie ta co ma post mieszkam w Egipcie pomogę (zapomniała dodać pomogę sprzedać wycieczkę) Odpowiedz Link Zgłoś