markar72 15.06.09, 19:46 kopernik już zaczął goście z albatros palace już się smakiem obeszli i wylądowali w tytanic beach( ohyda) ci co lecieli 12.07 z karkowa, nie wiem jeszcze jak inni więc kopernik już ma 1 punkt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arabo_o Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 15.06.09, 20:10 No ja tez slyszalem ze ludzie sa "przerzucani" do Titanic Beach... Dzwnoniłem do Kopernika i powiedziano mi ze zdarzylo sie ostatnio ale tylko z hotelem Dana Beach. A takze ze na 90% bede w hotelu Albatros Palace. Kiedy lecisz i skad? Bo my 10 lipca z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
markar72 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 15.06.09, 20:53 03.07.09. z katowic moi znajomi są właśnie w hurghadzie i w piątek ich wyrolowali są w tytanic beach syf jakich mało też dzisiaj dzwoniłem do kopernika dają głowę że będę w palace ale już nie mam za bardzo nadziei jeszcze mam jednego asa w rękawie no może dwa już dzisiaj ich trochę postraszyłem rzecznikiem praw konsumenta z którym rozmawiałem i mam wykładnię kodeksu mogę przesłać, drugi to niezniszczalne $$$$$ mam na ten cel 200$ może na boku załatwię to z rezydentem i tak dałem za ten hotel mało teraz kosztuje 4100 więc i tak będę do przodu w tamtym roku zrobiłem tak samo z aqua blue trafiłem do visty za 40$ Odpowiedz Link Zgłoś
arabo_o Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 15.06.09, 22:00 Hehe moze sie spotkamy. Tylko nie wiemy w ktorym hotelu:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewa123002 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 19.06.09, 19:53 witajcie! moja siostra poleciala dzis ( tj. 19.06.2009) do albatros palace i powiem Wam , ze nie miala zadnych problemow z dostaniem sie do tego hotelu. Ja lece za tydzien i jestem dobrej mysli. wy tez badzcie , pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nene2000 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 19.06.09, 21:29 [b] markar z tym syfem to chyba przesadziłeś - www.tui.pl/strony/53449.php możesz konkretniej???? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.06.09, 09:08 Są dwa Titanic w Hurghadzie i jeden to rzeczywisćie słaby hotel , za nim kogoś zaczniesz pytać , o konkrety musisz to wiedzieć . Ten kiepski to Titanic , drugi nowy Titanic Beach Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
nene2000 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.06.09, 10:23 Obaj poprzednicy wypowiadali się niepochlebnie o Titanic Beach - więc chciałabym znać konkrety.Na stronie Tui i tej też nie wygląda to aż tak tragicznie www.travelzone.pl/hotele/egipt/hurghada/lti-titanic-beach-and-aqua-park.html Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.06.09, 10:35 to nie ten Titanic W linku jest Titanic Aqua Park a ten drugi to Titanic Beach Odpowiedz Link Zgłoś
nene2000 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.06.09, 10:49 To daj linka do tego beznadziejnego Titanica , bo ja sie gubię... Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.06.09, 11:10 też nie wiem co w nim beznadziejnego i syfiastego:-) oba mają niezłe noty u turystów, no może Titanic Aqua Park ciut wyżej stoi: to jest Titanic Beach: www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+LTI+Titanic+Beach-hid_168409.html a to Titanic Aquapark: www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+PrimaSol+Titanic+Resort+Aquapark-hid_83256.html Odpowiedz Link Zgłoś
markar72 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.06.09, 20:01 napisałem wyraźnie titanic beach aktualnie są tam moi znajomi którzy mieli być w palace poczytaj opinie na holidaycheck zobacz fotki lub na wakacje pl. żarcie pod psem plaża do której trzeba dojść molo 800m syf na stołówkach zresztą byłem w tamtym roku u znajomych którzy byli w tym hotelu z wejścia robi wrażenie ale tylko z wejścia Odpowiedz Link Zgłoś
mohan Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 03.07.09, 18:12 Już nie mogę czytać tych głupot! 12.06. leciałam z Kopernikiem do Aqua Blu i rzeczywiście go nie dostałam. W zamian zaproponowano nam właśnie TITANIC BEACH, 5 gwiazdek, ultra all inclusive. Hotel jest cudowny (a widziałam ich już wiele), obsługa przemiła, jedzenie pyszne. Świetne baseny, spory aqua park. Hotel należy do grupy LTI. Nawet ludzie, których cofnięto z Dana Beach byli zadowoleni. Wróciłam 26.06., więc wiadomości jak najbardziej aktualne. Nie wiem, czego ci wiecznie niezadowoleni oczekują? Żeby wam jeszcze to śniadanie do łóżka przynieśli? Odpowiedz Link Zgłoś
pinon76 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 03.07.09, 18:34 Witam! BP Kopernik zawsze miało takie wpadki ze zmianami hoteli, nam np zmienili w zeszłym roku Dreams Vacations na Milenium i chyba dobrze się stało, bo teraz Milenium jest duuużo droższe ;))I niby wszysko fajnie - hotel nowiuśki, ale byli w nim ludzie, którzy np mieli dojechać do rodziny, która była od tygodnia w Dreams V. i nic...żadne dolarki czy euraski nie pomogły. Nasze biura zwalają winę na miejscowych..ale dlaczego Niemcom czy Włochom się nie zdażają zmiany hoteli..Problem istnieje od dawna, wszyscy straszą rzecznikami i jakoś nic się nie zmienia...cóż chyba trzeba szukać hoteli mniej obleganych a czasem zdecydowanie lepszych od tych "popularnych" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.waligora Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 15.07.09, 16:53 najepiej kupwac w tui lub neckermanie-tam sie zamiany nie moga zdarzyc.wystarczy poczytac umowe.np.alfa star ma tak skonstruowana ze hotel moga zmienic zawsze.bez odzskodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nene2000 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 15.07.09, 19:21 Chyba moja poprzedniczka ma cos wspólnego z tui lub neckermanem, że tak wychwala te biura. Większość porządnych polskich biur ma w umowie napisane, zmiana hotelu może być wyłącznie na hotel tej samej klasy, inaczej dostaje się odszkodowanie. Wystarczy czytać warunki umowy. A co do tui i neckermana to uważam że ich ceny sa z księżyca wzięte. Te same hotele z polskich biur kosztują dużo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 15.07.09, 19:37 nene2000 lubisz fantazjować co ?? może znajdziesz mi ofertę w porządnym biurze , co ma w umowie napisane , że mozesz wyladować w innym hotelu niż zapłaciłeś ofertę dla dwojki dorosłych i dwójki dzieci 14 i 10 lat za 8600,- w **** (certyfikacja musi być według TUI) , a nie jakiegoś leszczowego biura , all inkl za 14 dni , dzieci i rodzicę spią w osobnych pokojach wiza wliczona w cenę we terminie trwania wakacji . Zabierz się szybciutko za szukanie , myślę , że Ci trochę czasu to zajmię :-) , ale próbuj , cały czas próbuj , a później jeszcze raz spróbuj :-) . Miłego szukania życzy Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.07.09, 22:49 wojtek37k napisał Zabierz się szybciutko za szukanie , > myślę , że Ci trochę czasu to zajmię :-) , ale próbuj , cały czas > próbuj , a później jeszcze raz spróbuj :-) . No no.Prorocze słowa.Ale nie ma co kontynuować.Nie przystoi.Mnie się nieżle oberwało za naszego astronomicznego super tour operatora i to jeszcze w roku ubiegłym.Lepiej żle nie życzyć nikomu.Może się sprawdzić,co w tym przypadku było całkiem realne.A nene ma i tak niezłą zagwostkę.Tylko współczuć...nie walcować. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.07.09, 22:32 Jak wakacje nene2000 z porządnym biurem Kopernik , jeszcze płaczesz , czy już dochodzisz do siebie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.07.09, 22:46 Znowu dziewczynka zachwala germańskie biura bodróży dla snobów Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 20.07.09, 22:53 BODRÓŻY - ..... czujesz to kolinie (błąd zamierzony) Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 21.07.09, 09:32 kolinie- .....czujesz to Wojtku (błąd zamierzony) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 21.07.09, 10:31 Osiągneliśmy nić borozumienia , może niebawem zaczniemy razem bodróżować , ja się szykuje na września/baździernika ..... wchodzisz ??? Chęci spełnisz o spotkaniu ze mną . :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 21.07.09, 10:38 W sierpniu Bawaria potem Marsa -zapraszam dziewczynko ,tylko nie zapomnij założyć pampersa Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: zaczeło śię kopernik już oszukuje z hotelami 21.07.09, 10:40 znowu balcem po mapie :-) Odpowiedz Link Zgłoś