jasneniebo 28.08.09, 22:49 Week-end'owo w dobrym nasroju zapraszam do klubu naszego nowego idola ALEFBETA -może warto coś dla odmiany. Pozdrawiam P.S. Wpisujcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasneniebo Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 28.08.09, 23:03 Dla ułatwienia podaję ogólne zasady klubu: alefbet 28.08.09, 13:22 Odpowiedz jasneniebo napisała: > 1.Wysokość składek? Popularne "co łaska". > 2.Statut fan-clubu? Jedyną zasadą jest brak zasad. > 3.Źródła finansowania ( czy tylko składki)? Składki oraz gwałty, grabieże i wymuszenia rozbójnicze. Czyli czyny wyczerpujące znamiona przestępstwa z art. 282 Kk. > 4.Zapisy osobiście czy elektronicznie? Signum temporis, niech będzie elektronicznie. > 5.Szósta sobota miesiąca???? spore ograniczenie!(termin wpłaty składek) Zarobiony jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
sopot09 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 28.08.09, 23:04 jestem na tak:-) jasneniebo uprzedziłaś mnie o dosłownie parę minut:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 28.08.09, 23:13 Sorry! Oficjalnie uznałam otwarcie klubu o 15.13 28 sierpnia 2009 roku,niestety błędem było pisanie w innym wątku. Pozdrawiam Ja też jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 01:19 jasneniebo napisała: > Week-end'owo w dobrym nasroju zapraszam do klubu naszego nowego idola ALEFBETA > -może warto coś dla odmiany. > Pozdrawiam > P.S. > Wpisujcie się Wiecie jak wygląda konsternacja? Nie? To zdjęcie chyba wyślę. Jestem zakłopotany. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 02:01 witam , zgłaszam swój akces! zapraszam inne Panie , drogie koleżanki , ALFABET jest bardzo atrkacyjnym przedtsawicielem tego dziwnego gatunku , warto się zapisać . Poniżej umieszcze opis , również błędnie umieszczonu w innym wątku.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 02:06 - latika > Alfabet !!!!!! > > jeżeli był byś :pięknie zbudowanym , brumunetem o oliwkowej cerze , > lat max 35 PLUS twój intelekt i poczucie humoru , TO ZNACZY ŻE MÓGŁ > BYĆ BYĆ MĘŻCZYZNą IDEALNYM DO TEGO FORUM -alfabet Cholera. Prawie się zgadza. Prawie, jak powszechnie wiadomo, robi jednak dużą różnicę. -latika101 a co się nie ZGADZA????? Będziemy negocjować . -alfabet Dobra. Niech będzie. Cera się nie zgadza, ale mogę się wypastować pastą kiwi. latika101 28.08.09, 14:34 Odpowiedz a solarium tego nie załatwi ? u Lepera pomogł może z tobą też sie da ? Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 08:24 no jakże by inaczej, ja też przystępuję do fan klubu. Prosze o legitymację. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
czarna30-1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 09:40 Ja również zgłaszam swą skromną osóbkę do tego elitarnego fun- clubu.Alefbed jesteś wielki i jeszcze rośniesz:-)).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 02:07 czarna30-1 napisała: > Ja również zgłaszam swą skromną osóbkę do tego elitarnego fun- > clubu.Alefbed jesteś wielki i jeszcze rośniesz:-)).Pozdrawiam. Obym tylko nie eksplodował spektakularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:00 Spekatkularne eksplodowanie zostaw naszym przyjaciołom Arabom. Na ciebie nie czekają w raju 72 dziewice... Chyba nie czekają bo kto wie co jest po drugiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:01 tojaalunia1 napisała: > Spekatkularne eksplodowanie zostaw naszym przyjaciołom Arabom. Na ciebie nie cz > ekają w raju 72 dziewice... Chyba nie czekają bo kto wie co jest po > drugiej stronie. Największe jaja to będą jak się okaże, że to mormoni mieli rację. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:46 > Największe jaja to będą jak się okaże, że to mormoni mieli rację. :D Mogłoby być ciekawie... Nie wiem tylko czy w tym drugim niebie też ma być tak przyjemnie czy może trzeba zostać mormonem (mormonką?)? Odpowiedz Link Zgłoś
anissa86 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 10:56 Widać masz coś z Araba :)) Ale to jeszcze zdjęcie na bloga, trzeba dmuchać na zimne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 12:34 anissa86 napisała: > Widać masz coś z Araba :)) > Ale to jeszcze zdjęcie na bloga, trzeba dmuchać na zimne ;D Z Araba? Raczej nie. Co do zdjęcia - lepiej nie. Wolę zachować te resztki prywatności jakie mi jeszcze zostały. Oczywiście jak się ktoś uprze to mnie odnajdzie. Nie jest to znowu takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
anissa86 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 13:05 Żarcik to był, w końcu do tej pory Arabowie się cieszyli największym powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 14:50 Ale na zlot fanek przyjedziesz? Na bank niedługo taki któraś zaproponuje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 12:40 Konsternacja? Człowieka oceniamy za to kim jest, co sobą prezentuje- nie jak wygląda- zapracowałeś sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 18:56 jasneniebo napisała: > Konsternacja? Człowieka oceniamy za to kim jest, co sobą prezentuje- nie jak > wygląda- zapracowałeś sobie. Tym większe moje zakłopotanie. Nie spodziewałem się takiej reakcji. Zgoda, mam poczucie humoru, ale nie brałem pod uwagę, że może wywołać jakieś emocje, poza salwą śmiechu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 20:26 Witaj, Od Twojego pojawienia się pisałam wiele razy, że nie da się nie przyznać Ci racji, ale co chyba ważniejsze trzymasz poziom ,który mnie akurat odpowiada, poczucie humoru- jasne , ale tu mam na myśli logikę wypowiedzi .....koniec cukrowania- zakłopotanie , daj spokój!!!!!! Pozdrawiam P.S. Juz się nie przyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 11:47 To ja też się dopisuję do tego zacnego grona:) Tylko w jaki sposób kartę członkowską otrzymam? Tu, w Egiptowie (w Hurghadzie na bank), listonosze wymarli śmiercią naturalną - w końcu tylko listy i paczki mieliby dostarczać? Bo w dostarczaniu przyjemności konkurencja spora;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 12:37 witaj Szalonaburzo! Pomyślę o kwestiach organizacyjnych, miło że się odezwałas , jak ktoś wcześniej napisał wiedziałam,że zagościsz. Pozdrawiam serdecznie, buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista - zrzutka na solarium 29.08.09, 13:36 dziewczynki , trzeba wyznaczyć skarbnika i zrobić zrzutkę na karnet do solarium , bo alfabat ma być olowkowy a jest biały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista - zrzutka na solarium 29.08.09, 14:49 Latika wiernej fance wypada wiedzieć, że nasz Idol to AlEFbet nie AlFAbet... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista - zrzutka na solarium 29.08.09, 22:48 racja , dzięki , chyle czoło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:03 > To ja też się dopisuję do tego zacnego grona:) > Tylko w jaki sposób kartę członkowską otrzymam? Tu, w Egiptowie (w Hurghadzie n > a > bank), listonosze wymarli śmiercią naturalną - w końcu tylko listy i paczki > mieliby dostarczać? Bo w dostarczaniu przyjemności konkurencja spora;) DOBRE!!!!!!:-)k witaj burzowapanienko , wiedziałam ,że się zapiszesz.całuje Odpowiedz Link Zgłoś
hobi777 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 15:33 Niech będzie - ja też się dopisuję. I zgłaszam swoją skromną kandydaturę na skarbnika ;) Pierwsza zrzutka solarium, druga - może wycieczka do Hurghady - oczywiście do hotelu Roma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 18:38 hobi777 napisała: > Niech będzie - ja też się dopisuję. I zgłaszam swoją skromną > kandydaturę na skarbnika ;) Pierwsza zrzutka solarium, druga - może > wycieczka do Hurghady - oczywiście do hotelu Roma ;) To właściwie pielgrzymka będzie. Szczerze mówiąc to ja bardziej pasuję do południa Europy - temperamentem, zwyczajami kulinarnymi i gustem muzycznym. Co do solarium, wolałbym zrezygnować, szkodzi na skórę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hobi777 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 20:31 No nie! Dopiero co fun club powstał a nasz idol już gwiazdorzy ;) Jeśli chcesz na południe Europy to musisz się udzielać na forum "faceci z południa". My sponsorujemy wycieczki tylko do Egiptu :) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 21:19 Co do so > larium, wolałbym zrezygnować, szkodzi na skórę. :D Miała być oliwkowa cera? Miała być!!!! to teraz bez fochów proszę :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
sopot09 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 21:32 ja delikatnie zaproponuję składkę na wyjazd do Tajlandii:-) taki wyjazd mógłby być swoistym veritaserum dla naszego IDOLA :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 22:47 I TU MASZ RACJE! Tajlandia , szuplutkie , gibkie Tajki , no i te masaże erotyczne , och przeprasza, relaksacyjne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:39 latika101 napisała: > I TU MASZ RACJE! Tajlandia , szuplutkie , gibkie Tajki , no i te > masaże erotyczne , och przeprasza, relaksacyjne :-) Heh. Masaż powiadacie? zatoichi.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 29.08.09, 23:05 Jak Mistrz Alefbet nie chce do solarium to nie zmuszajcie chłopa. Mam lepszy pomysł! Wyślemy go do Egiptu, zakwaterujemy w jakimś miłym hoteliku i nabierze naturalnie oliwkowego odcienia skóry. A my będziemy mieć naszego rodzimego Habibi w Egipcie... ;) Tylko turnusy musimy ustalić. Alefbet mam nadzieję, że masz międzynarodowy zawód? Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 00:59 no i co jak to ma być w tym Egipcie , On jeden i my wszyskie ????? W hoteliku ??? czuje sodomnie :-):-):-) może jednak solarium i Tajka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 01:58 latika101 napisała: > no i co jak to ma być w tym Egipcie , On jeden i my wszyskie ????? > W hoteliku ??? czuje sodomnie :-):-):-) może jednak solarium i > Tajka:-) A może jednak europejka? Jakoś mnie Azjatki nie kręcą. Małe toto jakieś, drobne. A i jakiejś francy można dostać poniemieckiej od tego. Potargujmy się. :D Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 14:15 > > A może jednak europejka? Jakoś mnie Azjatki nie kręcą. Małe toto jakieś, drobne > . > A i jakiejś francy można dostać poniemieckiej od tego. Potargujmy się. :D Ty jakiś dziwnyy jesteś , każdy chce Tajkę!!:-) a jak chcesz europejke , to no forum masz ich do wyboru do koloru , wszystkie piękne i mądre . p.s może któraś z klubowiczek wpadnie na obiadek dzisiaj serwuję zupę tajską z kurczka :-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 16:24 latika101 napisała: > Ty jakiś dziwnyy jesteś , każdy chce Tajkę!!:-) a jak chcesz > europejke , to no forum masz ich do wyboru do koloru , wszystkie > piękne i mądre . > > p.s może któraś z klubowiczek wpadnie na obiadek dzisiaj serwuję > zupę tajską z kurczka :-):-) Na szczęście ja nie jestem jak każdy. Zdecydowanie wolę Europejkę. A gdzie ten obiad? :D Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 17:57 > > Na szczęście ja nie jestem jak każdy. Zdecydowanie wolę Europejkę. No to wybieraj szefie , wszystkie cię uwielabiamy. Chyba ,że una ragazza italiana, mam jeszcze trochę koleżanek w słonecznej Itali. > A gdzie ten obiad? :D Obiadek Ci się marzy:-) ale ty nie lubisz tajskich klimatów :-) Zupka tajska TAK , a Tajka NIE?? a masażyk tajski? Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:31 latika101 napisała: > Obiadek Ci się marzy:-) ale ty nie lubisz tajskich klimatów :-) > Zupka tajska TAK , a Tajka NIE?? a masażyk tajski? Zdecydowanie wybieram konfigurację: zupka, europejka i tajski masażyk. Przy czym zupka nie może być z Tajki a masaż nie powinien być prowadzony kurczakiem. Wszelkie inne konfiguracje jestem w stanie zaakceptować. Z tym, że niektóre z większym trudem. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:36 ZNOWU SIE POPŁAKAŁAM!!!! porozmawiajmy o tym . Zupa z Tajki ???? niestety w lokalnym mięsnym nie sprzedają Tajek , no chyba ,że na zamówienie . Zapytam . Masaż kurczakiem , a żywym czy nie żywym ??? To czego ty chcesz ????? Zdecydowanie wybieram konfigurację: zupka, europejka i tajski masażyk. Przy czy > m > zupka nie może być z Tajki a masaż nie powinien być prowadzony kurczakiem. > Wszelkie inne konfiguracje jestem w stanie zaakceptować. Z tym, że niektóre z > większym trudem. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:43 latika101 napisała: > ZNOWU SIE POPŁAKAŁAM!!!! porozmawiajmy o tym . > Zupa z Tajki ???? niestety w lokalnym mięsnym nie sprzedają Tajek , > no chyba ,że na zamówienie . Zapytam . Masaż kurczakiem , a żywym > czy nie żywym ??? To czego ty chcesz ????? Wiem, od czasów epidemii SARS trudno o ten asortyment. Kurczak zaś, hm, żywy może być trudny do opanowania, martwy cokolwiek obrzydliwy, mrożony zabójczy w niewprawnych rękach. Z resztą kto go zabije? Ja kury nie zabiję, za bardzo przejmujący. Zostańmy przy kulinarnych zastosowaniach kur i erotycznych zastosowaniach kobiet dowolnej narodowości. Ze wskazaniem na rodaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:04 > Zostańmy przy kulinarnych zastosowaniach kur i erotycznych zastosowaniach kobie > t > dowolnej narodowości. Ze wskazaniem na rodaczki. My Cię niedługo na rękach nosić będziemy! Z całego wielkiego świata wybierasz rodaczki - toż to my! Czuję się doceniona mimo, że rodaczek ci u nas dostatek, a komplement kierowany był do ogółu :) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:22 tojaalunia1 napisała: > My Cię niedługo na rękach nosić będziemy! Z całego wielkiego świata wybierasz r > odaczki - toż to my! Czuję się doceniona mimo, że rodaczek ci u nas dostatek, a > komplement kierowany był do ogółu :) Ciężko będzie. Całe 78 kg żywej wagi w nieporęcznym opakowaniu. A komplement jak komplement. W paru miejscach już byłem, ale takiego zagęszczenia atrakcyjnych kobiet jak w Polsce to jeszcze nie widziałem. Poza tym, lwia większość moich rodaczek ma klasę, jest wykształcona, jest z nimi o czym pogadać. To ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:33 Już 78? Niedawno pisałeś o 75kg... ;) W paru miejscach już byłem, ale takiego > zagęszczenia atrakcyjnych kobiet jak w Polsce to jeszcze nie widziałem. Coś w tym musi być bo często się słyszy taką opinię. Nie tylko od Polaków. Jeden Egipcjanin też tak twierdził nie było to ściemnianie bo nie ja z nim rozmawiałam tylko mój małżonek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:39 tojaalunia1 napisała: > Już 78? Niedawno pisałeś o 75kg... ;) 75 to po depilacji. > W paru miejscach już byłem, ale takiego > > zagęszczenia atrakcyjnych kobiet jak w Polsce to jeszcze nie widziałem. > > Coś w tym musi być bo często się słyszy taką opinię. Nie tylko od Polaków. Jede > n Egipcjanin też tak twierdził nie było to ściemnianie bo nie ja z nim rozmawi > ałam tylko mój małżonek ;) Na 100% coś w tym jest. I to coś przeszło na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:49 > 75 to po depilacji. O kurza twarz... musisz dużo czasu poświęcać na tą depilację... ;) > Na 100% coś w tym jest. I to coś przeszło na mnie. Znaczy się urodą pasujesz do statystycznej Polki ;) czy tylko opina na Ciebie przeszła? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:56 tojaalunia1 napisała: > > 75 to po depilacji. > > O kurza twarz... musisz dużo czasu poświęcać na tą depilację... ;) Kurza dupa raczej. Sąsiad ma kosiarkę do trawy, pożyczam. > > Na 100% coś w tym jest. I to coś przeszło na mnie. > > Znaczy się urodą pasujesz do statystycznej Polki ;) czy tylko opina na Ciebie p > rzeszła? ;) Ja nie wiem czy pasuję. Rogów ni kopyt nie mam, ogona także. Brzucha nie mam, znaczy krzywa dobrobytu płaska. U fryzjera nie wkładają mi pod tyłek poduszki, znaczy wzrost średni. Twarz szczera słowiańska, niektórzy mówią "mordo ty moja". No sam nie wiem... A opinia to, wiesz sama, jest ja dupa, każdy ma swoją. No i ta jest moja własna. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 14:40 tojaalunia1 napisała: >Już 78? Niedawno pisałeś o 75kg.. Słonko ...kochanego ciałka nigdy dosyć..... Buziaki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 02:00 tojaalunia1 napisała: > A my będziemy mieć naszego rodzimego Habibi > w Egipcie... ;) Tylko turnusy musimy ustalić. > > Alefbet mam nadzieję, że masz międzynarodowy zawód? Mam międzynarodowy zawód i władam angielskim na poziomie pozwalającym nie umrzeć z głodu w Londynie. Coś czuję jednak, że w tym kraju to w mojej branży się nie dorobię. :D Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 02:10 latika101 napisała: > Co do so > > larium, wolałbym zrezygnować, szkodzi na skórę. :D > > Miała być oliwkowa cera? Miała być!!!! to teraz bez fochów proszę :- > ) Nie wiem co robić. Marchewkę zacznę żreć, może koloru nabiorę. Mówią także, że marchewka dobra na potencję. Tylko strasznie trudno przymocować. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 17:59 Nie wiem co robić. Marchewkę zacznę żreć, może koloru nabiorę. Mówią także, że > marchewka dobra na potencję. Tylko strasznie trudno przymocować. mhhhhh no tej teorii o marchewce i potencji nie słyszałam .Nie obchodzi mnie co zrobisz umawialiśmy się na oliwkoko to się postaraj. Buziaki:-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:33 latika101 napisała: > Nie wiem co robić. Marchewkę zacznę żreć, może koloru nabiorę. Mówią > także, że > > marchewka dobra na potencję. Tylko strasznie trudno przymocować. > > mhhhhh no tej teorii o marchewce i potencji nie słyszałam .Nie > obchodzi mnie co zrobisz umawialiśmy się na oliwkoko to się postaraj. > Buziaki:-):-):-) No ja słyszałem, ale od czasu wynalezienia niebieskich tabletek chyba jest bardzo rzadko stosowana. Jadę we wrześniu połazić po górach, może jeszcze złapię trochę słońca. Jak nie to sprawdzę teorię o marchewce i kiju. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:39 Jadę we wrześniu połazić po górach, może jeszcze złapi > ę > trochę słońca. Jak nie to sprawdzę teorię o marchewce i kiju. Bieszczady ?????? P.S posłuchalam twojej rady jak się wyleczyć z egipskiej zarazy i zapiszę się na Taniec Brzucha , genialne nie ? no chyba ,że na kurs masażu tajskiego :-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:51 latika101 napisała: > Bieszczady ?????? > P.S posłuchalam twojej rady jak się wyleczyć z egipskiej zarazy i > zapiszę się na Taniec Brzucha , genialne nie ? no chyba ,że na kurs > masażu tajskiego :-):-):-) W planach są góry bez wskazania konkretnych. Zobaczymy ja towarzystwo dopisze i na co nas będzie fizycznie stać. A masaż proponuję klasyczny. Wiem z doświadczenia, że nic tak dobrze nie robi na zbolałe mięśnie jak klasyczny masaż. Żadne tam tajskie dziwactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 18:54 A co powiesz na taniec brzucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 30.08.09, 19:00 latika101 napisała: > A co powiesz na taniec brzucha ? Dobra przyznaję się. Miałem jakiś czas temu okazję brać udział w jakimś pokazie. Była tam młoda pani prezentująca taniec brzucha. Podnosi... ciśnienie do krytycznej wartości. Widziałem to na żywo, wykonane z jakimś mieczem. Poezja i finezja. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 31.08.09, 17:36 > Dobra przyznaję się. Miałem jakiś czas temu okazję brać udział w jakimś pokazie > . > Była tam młoda pani prezentująca taniec brzucha. Podnosi... ciśnienie do > krytycznej wartości. Widziałem to na żywo, wykonane z jakimś mieczem. Poezja i > finezja. Czyli rozumiem ,że powinnam sobie znaleść jakiegość niskociśnieniowaca- geriavita i w ramach zdrownia jego i swojego , tańcować dla niego kazdego poranka . No tak opieka nad staruszkiem i ciągłe treningi napewno są zajmujace , na wspominanie Egiptu nijak czasu nie strczy. Dzisaj ja mam kiepski dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Do latika101 31.08.09, 20:18 Maleńka co Ty , jaki zły dzień - główka do góry, jakby co to dzwoń do mnie ja mam zawsze coś na pocieszenie--właśnie udało mi się oderwać od żelazka ---same dobre zajątka. Jak chcesz pogadać to jestem do dyspozycji.Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Do latika101 31.08.09, 21:03 Maleńka co Ty , jaki zły dzień - główka do góry, jakby co to dzwoń do mnie ja > mam zawsze coś na pocieszenie--właśnie udało mi się oderwać od żelazka ---same > dobre zajątka. Jak chcesz pogadać to jestem do dyspozycji.Buziaki Wygasło jedyne prawdziwe uczcie jakie znam między mną a moją pracą , zwane przez większość chorobą zawodową albo pracocholizmem. Wróciłam do pracy i nic pustka nic nie czuje nie mogła się doczekać ,że by iść do domu. Muszę być chora. Inaczej tego nie wytłumacze. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn34 Na mnie nie liczcie :) 29.08.09, 23:46 Widzę, że intelekt i poczucie humoru może być docenione na równi z dużym, obrzezanym i wydepilowanym penisem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Na mnie nie liczcie :) 30.08.09, 00:43 Mam wrażenie,że nie doceniasz nas- kobiet. Mimo wszystko doceniamy zalety naszych chłopaków, czego przykładem jest ten fan-club. Prawda jest taka,ze trzeba sobie na to zapracować. Jak widać na tym przykładzie doceniamy PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNĘ. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Na mnie nie liczcie :) 30.08.09, 01:56 blondyn34 napisał: > Widzę, że intelekt i poczucie humoru może być docenione na równi z dużym, obrze > zanym i wydepilowanym penisem. :P Heh. No dobra, ale co jest z tą depilacją? To się zrobiło modne, czy może ja coś przegapiłem? Ujmę to tak, z racji intensywnego uprawiania sportu gdzieniegdzie się włosów pozbywam. Spuszczę litościwie zasłonę milczenia na to gdzie się pozbywam. Robię to z przyczyn pragmatyczno-higienicznych. I tu zaskoczenie. Wiele kobiet jest zdziwionych tym faktem, serio. Mężczyzn z resztą także. No więc co jest? Może to ja jestem skrzywiony? Odpowiedz Link Zgłoś
anissa86 Re: Na mnie nie liczcie :) 30.08.09, 02:15 Nózie ogól, dla niepoznaki kup rower ; )) Myślę, że jak opnaujesz tę niteczkę, to grupa fanek się powiększy --> www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM&feature=related Czuje się jak głupek, posprawdzałam na zdjęciach stan ich owłosienia, pod pachami mają :D więc gdzie nie? TAM? no to chyba nie jest jakieś niespotykane w Europie dziwactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn34 Depilacja 30.08.09, 10:07 A co Ty taki wstydliwy jesteś? Golę sobie jajka i okolice nie po to żeby optycznie powiększyć penisa ale tak jest higieniczniej a i łatwiej się wysikać. Włosy nie pchają się z pisiorkiem do rozporka. Nóg golił nie będę, chyba, że zostanę zawodnikiem kulturystyki. Tu włosy nie pasują do bejcy i oleju. :) Pod pachami wiadomo, latem trzeba raz na tydzień wygolić. Zimą jak mają gdzieś powyżej centymetra. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Depilacja 30.08.09, 18:01 A co Ty taki wstydliwy jesteś? > Golę sobie jajka i okolice nie po to żeby optycznie powiększyć penisa ale tak > jest higieniczniej a i łatwiej się wysikać. Włosy nie pchają się z pisiorkiem d > o > rozporka. Naprawdę uważasz ,że mamy ochotę to czytać????????Ja mowię za siebie .Ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
sopot09 Re: Depilacja 30.08.09, 18:06 racja ja też nie mam ochoty na twoje zwierzenia :-( drugim idolem nie zostaniesz, nie ma szans.brakuje ci błyskotliwości.. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn34 Sorki pomyłka 31.08.09, 13:41 O przepraszam, chyba pomyliłem drzwi... właściwie okno. :O Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Depilacja 30.08.09, 18:37 Jestem zwyczajnie mniej wylewny w pewnych kwestiach. To internet, cholera wie kto to czyta i jaki zrobi z tego użytek. Świat jest pełen popaprańców, ten wirtualny szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Depilacja 30.08.09, 18:47 no właśnie , pełno różnych zboczeńców, a jak się znajdzie jakiś co lubi blondynów z wydepilownym bikini ????? strach się bać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 18:54 latika101 napisała: > jak tu trafiłeś alefbet? Przypadkiem (choć jak mawiają kabareciarze: "przypadkiem to można dziewkę z czworaków zbrzuchacić"). Nawet nie pamiętam czego szukałem w Google i trafiłem na jakiś wątek z tego forum. Poczytałem i jakaś wypowiedź mnie natchnęła do odpisania. Nie miałem zamiaru zostawać dłużej, ot rzucić coś mimochodem jak to czasem się robi z kimś na ulicy. Chciałem dobrze, wyszło jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sopot09 Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 18:58 wyszło rewelacyjnie i oby tak dalej :-) człowieku trzeźwieję z amoku jak czytam toje posty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 19:10 latika101 napisała: > sopot a też byłaś w amoku ? Wszyscy kiedyś byli. Ci co twierdzą, że niebyli albo kłamią, albo jeszcze będą. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 19:53 sopot09 napisał: > tak, jestem w trakcie terapii :-) Powodzenia. Trzymamy kciuki i wszystko co tam się jeszcze w takich wypadkach trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
sopot09 Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 19:58 dziękuję wsparcie napewno się przyda. alefbet a czy hormonalną terapię zastepczą też prowadzisz? ;-) czy tylko psyche Cię zajmuje?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 20:11 sopot09 napisał: > dziękuję wsparcie napewno się przyda. > alefbet a czy hormonalną terapię zastepczą też prowadzisz? ;-) czy > tylko psyche Cię zajmuje?:-) Tia. Terapię zastępczą, terapię behawioralną, ustawienia hellingera wróżę z guzów na głowie, leczę hemoroidy, powiększam biust przez nakładanie rąk (zwrot kosztów w przypadku niepowodzenia), chodzę po wodzie. Uffff. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 23:54 sopot , na pocieszenie powiem ,że poczucie humoru i wsparcie innych fajnych dziewczyem pomaga , a czas naparwde leczy rany , które z czasem, stają się tylko zdrapaniami.Tak sobie myśle,że każde doświadzczenie tego typu pozwala nam coś w sobie odkryć, spojrzeć na siebie z innej strony, poznać również siebie lepiej. Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna30-1 Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 20:10 Sorki ale gdzie jest ten amok?:-)).Ja osobiscie jestem w jakimś bagnistym bagnie i to bagno zalewa następne bagno,a po ty bagnie kolejne(chyba troche za duzo tego bagna):-)).Pozdrawiam Cie serdecznie alefbet.I proszę nie daj sie wykurzyć tym którzy piszą o Tobie,że jestes tu niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 23:58 czarna30-1 napisała: > Sorki ale gdzie jest ten amok?:-)).Ja osobiscie jestem w jakimś > bagnistym bagnie i to bagno zalewa następne bagno,a po ty bagnie > kolejne(chyba troche za duzo tego bagna):-)).Pozdrawiam Cie > serdecznie alefbet.I proszę nie daj sie wykurzyć tym którzy piszą o > Tobie,że jestes tu niepotrzebny. czarna jakie bagno ? nie Bagno ,tylko u Ciebie dopiero strumyczek zaczyna sie przebijać przez skamieniałe warstwy ,że by dać początek rzece. Jutro GG i wszytko obgadamy. Trzymaj się kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Do czarnej30-1 31.08.09, 00:28 Po każdej burzy przychodzi spokój, jak po nocy dzień------wiem jak to jest kiedy wali się wszystko, wiem też,że masz w sobie siłę tylko w to uwierz, a wtedy dasz radę ze wszystkim. Jak feniks z popiołów---WSTAWAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nowy dzień -nowa szansa. Buziaki trzymaj się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Pytanie od Fanki 31.08.09, 00:01 czarna30-1 napisała: > Sorki ale gdzie jest ten amok?:-)).Ja osobiscie jestem w jakimś > bagnistym bagnie i to bagno zalewa następne bagno,a po ty bagnie > kolejne(chyba troche za duzo tego bagna):-)).Pozdrawiam Cie > serdecznie alefbet.I proszę nie daj sie wykurzyć tym którzy piszą o > Tobie,że jestes tu niepotrzebny. Wyłaź z tego bagna. Płyń, czołgaj się, rób coś. A jeżeli za tym bagnem jest następne, to może kierunek ruchu zmień. Może nie w tą stronę idziesz, tak metaforycznie? 3maj się. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Pytanie od Fanki 31.08.09, 00:09 odezwij się do mnie na to drugie GG , bo nie zapisłam numeru .:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna30-1 od czarnej do wszystkich życziwych 31.08.09, 10:06 Dziękuję Wam kochani za duże wsparcie!!!Dobrze wiedzieć,że jest ktoś kto stoi za plecami i może podać pomocną dłoń a w skrajnej potrzebie i da kopa w t...k!!Jeszcze raz wielkie dzieki!!!Pozdrawiam wszystkich serdecznie i obiecuję,że takie posty już sie więcej nie powtórzą:-)).Teraz juz tylko same dobre wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: od czarnej do wszystkich życziwych 31.08.09, 10:50 .." Niech Cię nie niepokoją cierpienia Twe i błędy wszędzie są drogi proste lecz i manowce są wszędy. O to chodzi jedynie , by na przód wciąż iść śmiało. bo zawsze się dochodzi gdzie indziej niż się chciało. Zostanie po nas kamień z napisem "tu leży taki a taki" Każdy z nas jest Odysem co wraca do swej Itaki." Taki skromny tekst co zawsze mnie zmusza do powrotu do rzeczywistości, nie pamiętam autora...... Pozdrowienia czarna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: od czarnej do wszystkich życziwych 31.08.09, 11:14 jasneniebo napisała: > Taki skromny tekst co zawsze mnie zmusza do powrotu do rzeczywistości, nie pamiętam autora...... > Pozdrowienia czarna!!! Leopold Staff. Poza tym dobry tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: od czarnej do wszystkich życziwych 31.08.09, 11:27 Dzięki zapomniałam Staff....wstyd mi! Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Pytanie od Fanki 30.08.09, 19:07 czyli nie ma za tym osobistych doświadczen . A jak nas oceniasz ? jak nie chcesz tak oficjalnie to napisz na GG 9335765. Naprawdę jestem ciekawa , jak to widzi ktoś kto jest poza tym wszytkim i patrzy na to z perspektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: Na mnie nie liczcie :) 31.08.09, 14:11 > Heh. No dobra, ale co jest z tą depilacją? To się zrobiło modne, czy może ja coś przegapiłem? Ja chyba też coś przegapiłam... Alefbet a może my obydwoje niemodni jesteśmy? Chyba się potnę z rozpaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Na mnie nie liczcie :) 31.08.09, 14:17 tojaalunia1 napisała: > Ja chyba też coś przegapiłam... > Alefbet a może my obydwoje niemodni jesteśmy? Chyba się potnę z rozpaczy... Jeszcze trochę a będziemy tacy staromodni, że przed kontaktem seksualnym będzie trzeba uzyskać zgodę konserwatora zabytków. Albo co gorsza UE nas obejmie jakiś programem ochronnym. Ale nie tnij się. Szkoda opakowania na intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: Na mnie nie liczcie :) 31.08.09, 14:38 alefbet napisał: Jeszcze trochę a będziemy tacy staromodni, że przed kontaktem seksualnym będzie trzeba uzyskać zgodę konserwatora zabytków. W kwestii konserwatora Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Na mnie nie liczcie :) 31.08.09, 14:48 jasneniebo napisała: > W kwestii konserwatora Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: Na mnie nie liczcie :) 31.08.09, 14:43 Muszę więc za wczasu jakiegoś konserwatora zabytków znaleźć i w łaski się wkraść coby później przymknął oko na drobne niedyspozycje... ;)Spróbuję i dla Ciebie jakiś glejt załatwić ;) > Ale nie tnij się. Szkoda opakowania na intelekt. Bardzo dziękuję ;)Powiedziałabym, że mnie przekonałeś gdyby nie to, że nigdy za modą nie podążałam :D Szkoda mi czasu na pierdoły. Mam swoje zdanie i wystarczająco dużo pewności siebie - w nosie mam co jest trendy a co passe. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Na mnie nie liczcie :) 31.08.09, 14:59 tojaalunia1 napisała: > Muszę więc za wczasu jakiegoś konserwatora zabytków znaleźć i w łaski się wkraś > ć coby później przymknął oko na drobne niedyspozycje... ;)Spróbuję i dla Ciebie > jakiś glejt załatwić ;) > > > Ale nie tnij się. Szkoda opakowania na intelekt. > > Bardzo dziękuję ;)Powiedziałabym, że mnie przekonałeś gdyby nie to, że nigdy za > modą nie podążałam :D Szkoda mi czasu na pierdoły. Mam swoje zdanie i wystarcz > ająco dużo pewności siebie - w nosie mam co jest trendy a co passe. Teraz trendy jest być passe. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: Na mnie nie liczcie :) 31.08.09, 14:07 > Widzę, że intelekt i poczucie humoru może być docenione na równi z dużym, obrze > zanym i wydepilowanym penisem. :P Powiedział co wiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
angie3101 Re: 31.08.09, 19:39 To i ja się przyłączam do fan klubu, choć goszczę tu od niedawna ale posty naszego Idola bardzo mi się podobają :) Oby tak dalej, świetnie się Ciebie czyta :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: 31.08.09, 23:09 angie3101 napisała: > Dzięki Latika, za miłe powitanie :) Angie co cię do nas sprwadza , uchyl rąbka tajeminicy ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angie3101 Re: 31.08.09, 23:44 Ciekawość..;) przypadkiem trafiłam do Was, choć wcześniej czytywałam forum Kobieta, ale tutaj jakoś tak bardziej mi się podoba, powiedzmy, że macie lepszy klimat ;) No i poza tym zastanawiam się na wyjazdem do ZEA, czyli suma sumarum obcowaniem z kulturą muzułmańską że tak to ujmę ;) Wiem, że u Was głównie na tapecie jest Egipt, ale mam nadzieję, że ze względu na podobne klimaty kulturowe, nie będziecie miały mi za złe, że nie piszę całkiem w tematyce forum, ale jednak blisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: do angie 01.09.09, 00:05 Ciekawość..;) przypadkiem trafiłam do Was, choć wcześniej czytywałam forum > Kobieta, ale tutaj jakoś tak bardziej mi się podoba, powiedzmy, że macie lepszy > klimat ;) No i poza tym zastanawiam się na wyjazdem do ZEA, czyli suma sumarum > obcowaniem z kulturą muzułmańską że tak to ujmę ;) Wiem, że u Was głównie na > tapecie jest Egipt, ale mam nadzieję, że ze względu na podobne klimaty > kulturowe, nie będziecie miały mi za złe, że nie piszę całkiem w tematyce forum > , > ale jednak blisko ;) Ciekawe , a wiesz ,że ja też o tym myślałam. Mnie interesował Katar , ostatecznie się nie zdecydowałam bo jednak w Polsce lepsze pieniadze. Byłam w Dubaju tylko na wkacjach i co mnie zastanwilo ,to naprawdę masa biłaych , czułam sie czasami jak w Mediolanie, tylko ten upał:-) Jeżeli mogę coś poradzić, jedź.Mieszkanie za granicą to ciekawe doswiadczenie , mimo wszystko nasiąkasz kultura, uczysz się gotować , poznajesz innych ludzi , oswajasz miejsca. Coś z tego miejsca zaczyna być cząstką Ciebie. Pozdrawiam Latika Odpowiedz Link Zgłoś
angie3101 Re: do angie 01.09.09, 00:14 Dzięki Latika :) Jeśli mogłabyś co nieco napisać mi na temat swoich wakacji w Dubaju na gazetowego maila to byłabym bardzo wdzięczna, bo jak na razie, z wypowiedzi osób, które udzieliły się w założonym przeze mnie wątku wynika, ze w Dubaju najpewniej będę traktowana miło, grzecznie, ale z baardzo dużą rezerwą ( i nie chodzi tylko o facetów ;) A mam tam spędzić kilka miesięcy więc wolałabym mieć świadomość na co się decyduję ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: do angie 01.09.09, 00:24 adgie: popatrz na to tak , jedziesz do pracy tam ,zarobić pieniadze i zdobyć doswiadczenie. Jak pracujesz w Mediolanie , czy Londynie , czy Tokyo , jest tak samo jak w Dubaji , wszyscy są mili ale jesteś obca. Może nie jest to bardzo miłe , ale da sie wytrzymac, naprawdę wierz mi. Poza tym to środowiska międzynarodowe, zawsze znajdziesz tam odmienców z innych krajów jak TY i to będą twoi przyjaciele.Co jest niesamowite, cenią Cie cię za twoja pracę i wiedzę. Ja byłam na wakacjach, to coś innego. Na moje miejsce w Katarze ,polecił przyjaciel z rodziną, są zadowoleni. W Dubaji wiekszość Arabów jakich poznałam mieszkała w Europie.Dasz rade. Mają cudowne klimatyzowane przystanki autobusowe, byłam tym zafacynowana.Jeź , zawsze możesz wócić, to nie trzeci świat. Odpowiedz Link Zgłoś
angie3101 Re: do angie 01.09.09, 20:30 Wiesz co, te klimatyzowane przystanki mnie przekonały ;) Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: do angie 01.09.09, 23:56 Daj znać , jaką podiełaś decyzję :-)Jeśli na tak ,czy to znaczy ,że bedzie jakś meta w Dubaiu???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: 01.09.09, 00:18 angie3101 napisała: > Ciekawość..;) przypadkiem trafiłam do Was, choć wcześniej czytywałam forum > Kobieta, ale tutaj jakoś tak bardziej mi się podoba, powiedzmy, że macie lepszy > klimat ;) No i poza tym zastanawiam się na wyjazdem do ZEA, czyli suma sumarum > obcowaniem z kulturą muzułmańską że tak to ujmę ;) Wiem, że u Was głównie na > tapecie jest Egipt, ale mam nadzieję, że ze względu na podobne klimaty > kulturowe, nie będziecie miały mi za złe, że nie piszę całkiem w tematyce forum > , > ale jednak blisko ;) Nie, Egipt to jest na tapecie ze względu na, rozumiesz, piramidy, sfinksa i wykopaliska. No i przebogatą historię. No a islam to tutaj bardzo popularna religia. Ja się przygotowuję psychicznie do obrzezania a nieliczni koledzy przygotowują się do ogolenia ja... A nie, to było na forum o buddyzmie i chodziło o głowę. No a koleżanki wybierają kolor burki, co by był bardziej twarzowy, par excellence. No, i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: 01.09.09, 00:26 e, Egipt to jest na tapecie ze względu na, rozumiesz, piramidy, sfinksa i > wykopaliska. No i przebogatą historię. No a islam to tutaj bardzo popularna > religia. Ja się przygotowuję psychicznie do obrzezania a nieliczni koledzy > przygotowują się do ogolenia ja... A nie, to było na forum o buddyzmie i > chodziło o głowę. No a koleżanki wybierają kolor burki, co by był bardziej > twarzowy, par excellence. > No, i to by było na tyle. UWILEBIAM CIĘ WIESZ!!!!!! A co do Burki , błekitna wyglada cudownie ,do oczu. :-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
anissa86 Re: 01.09.09, 01:09 jeśli chcesz poczytać o zwyczajach panujących w ZEA polecam forum na wizażu. tam piszą dziewczyny, które pracują tam i mieszkają. była nawet jedna muzułmanka, chyba ze związku mieszanego, nieźle pisała po polsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Do latika101 31.08.09, 21:43 Nie wiem do końca czy pytanie o terapię było do mnie.....jaka tam terapia z pracy do roboty, jutro początek roku szkolnego, a ja nawet nie mam szans na parę dni wolnego, taki młyn .......Dobrze,ze mogłyśmy wtedy troszkę pogadać , teraz nie wiem w co ręce powkładać..wiesz musimy kiedyś tak na spokojnie poobgadywać wszystko jak to babeczki mają w zwyczaju, powolutku już jawi mi się obrazek jak to mogłoby wyglądać, tylko te odległości........maleńka jeszcze raz wiesz,że jutro będzie nowy dzień.......Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Do latika101 31.08.09, 23:08 > Nie wiem do końca czy pytanie o terapię było do mnie.....jaka tam terapia z > pracy do roboty, jutro początek roku szkolnego, a ja nawet nie mam szans na par > ę > dni wolnego, taki młyn .......Dobrze,ze mogłyśmy wtedy troszkę pogadać , teraz > nie wiem w co ręce powkładać..wiesz musimy kiedyś tak na spokojnie poobgadywać > wszystko jak to babeczki mają w zwyczaju, powolutku już jawi mi się obrazek jak > to mogłoby wyglądać, tylko te odległości........maleńka jeszcze raz wiesz,że > jutro będzie nowy dzień.......Buziaczki Dzięki , chyba każda z nas jest tu troche na terapii i sama jest terapeutka. Mamy też Panów terapeówt do co ciebie Alefabet:-) Tak , dzisiaj był trudny dzień i Egipt nie miał z tym nic wspólnego. Ja, jutro też mam początek roku , choć trochę inny niż standardowy. Muszę jutro stanać przed grupą Panów , zazwyczaj straszych niż ja i uprzejmie im uświadomić czegego mają się nauczyć i co im zrobię :-) jak się nie nauczą. ( kar cielesnych nie wykluczając :-) jednocześnie mam takie natręctwo myśli co zrobią mi ICH szefowie jak oni się jednak nie nauczą. Wraca mi poczucie humoru . :-) bedę żyć. Buźiaki P.S Strasznie mnie korciło aby na to rozpoczęcie ubrać sie w jakąś frywolną sukienkę , ale zabrakło mi odwagi P.S Ogłaszam konkurs na KARY CIELESNE DLA NIEGRZECZNYCH UCZNIÓW .Alefabet liczę na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Do latika101 01.09.09, 00:28 latika101 napisała: > Dzięki , chyba każda z nas jest tu troche na terapii i sama jest > terapeutka. Mamy też Panów terapeówt do co ciebie Alefabet:-) Jasne, ja i zawód terapeuty. No tak się sympatycznie składa, że znam jednego i za Chińską Republikę Ludową bym się nie zamienił na robotę. Poza tym ja się nie nadaję, nie mam cierpliwości, daję kiepskie rady i ogólnie to fatalny pomysł. :D > Tak , dzisiaj był trudny dzień i Egipt nie miał z tym nic wspólnego. > Ja, jutro też mam początek roku , choć trochę inny niż standardowy. > Muszę jutro stanać przed grupą Panów , zazwyczaj straszych niż ja i > uprzejmie im uświadomić czegego mają się nauczyć i co im zrobię :-) > jak się nie nauczą. ( kar cielesnych nie wykluczając :-) > jednocześnie mam takie natręctwo myśli co zrobią mi ICH szefowie jak > oni się jednak nie nauczą. Wraca mi poczucie humoru . :-) bedę żyć. > Buźiaki Rozumiem Twój ból. Na nauczyciela się także nie nadaję. Mam w karierze, krótki na szczęście dla mnie i innych, epizod ze szkoleniami. Cud jakiś, że ofiar w ludziach nie było. Jak sobie wyobrazisz faceta prowadzącego szkolenie który się momentami zachowuje jak Dr House, to zobaczysz mnie. :D > P.S Strasznie mnie korciło aby na to rozpoczęcie ubrać sie w jakąś > frywolną sukienkę , ale zabrakło mi odwagi > P.S > Ogłaszam konkurs na KARY CIELESNE DLA NIEGRZECZNYCH > UCZNIÓW .Alefabet liczę na ciebie. Be careful what you wish for. Na początek włóż coś frywolnego... I zagraj niedostępną i zimną. Poszaleją, zejdą na apopleksję albo zrobią coś równie bezsensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: Do latika101 01.09.09, 11:34 alefbet napisał: > Be careful what you wish for. Brzmi intrygująco , jednak zaryzykuję nie zaryDZYKUJE i nadal oczkuję propozycji kar cielesnych . : > > Na początek włóż coś frywolnego... I zagraj niedostępną i zimną. Poszaleją, > zejdą na apopleksję albo zrobią coś równie bezsensownego. Nie odważyłam się , byłam nie frywlona , klasyczna ... zimna i obślizgła jak galareta,,,, no chyba ,że któryś zajrzał głeboko w oczy , ech a tam sama frywolność i jeszcze wiecej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Konkurs na kary cielesne, dla niesfornych uczniów 01.09.09, 23:58 oczekuję propozycji kar cielesnych , dla ucznów którzy nie będa mieli ochoty " ulec" wiedzi. Kary mogoą być potem zastosowane w dręczeniu habisów z moim osobistym błogosławieństwem . Tylko poważne propozycje :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alefbet Re: Konkurs na kary cielesne, dla niesfornych ucz 02.09.09, 00:02 latika101 napisała: > oczekuję propozycji kar cielesnych , dla ucznów którzy nie będa > mieli ochoty " ulec" wiedzi. Kary mogoą być potem zastosowane w > dręczeniu habisów z moim osobistym błogosławieństwem . > > > Tylko poważne propozycje :-) :-) A jakie środki przymusu bezpośredniego mamy dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
tojaalunia1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 03.09.09, 14:51 A cóż to za stagnacja? Fanki zapał straciły czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
latika101 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 03.09.09, 15:33 Ja nic nie straciłam .... ale inne chyba zapomniałay , odeszły a inne porzuciły,,, kobiety są taknie nietsałe w uczuciach , ale to jego wina też miał byc OLIWKOWY!!!! a nie jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rubio.3 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 03.09.09, 16:21 może się robi właśnie na boską oliwkę samoopalaczem a jak nie wprawiony to nie oliwka tylko marchewka wyjdzie/ o kolor mi chodzi , bo o inne marchewkowe doczepianki już przerabialiśmy / . Jakieś ulotki informujące o inauguracyjnym spotkaniu musi nam tu zamieścić, to się na chwilę zajmiemy wybieraniem ciuszków, botoksem, tudzież innymi liftingami , co by dobrze na nim wypaść a on będzie miał chwilę spokoju. Nie wiem jak Alefbet ogarnie i utrzyma w ryzach ten nasz babski fan club, ale wierzę w naszego idola , że sobie poradzi. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
czarna30-1 Re: FAN-CLUB ALEFBET lista 03.09.09, 16:22 Ja też niczego nie straciłam (no prawie niczego),ale zapału na pewno nie!! Alefbet Ty też coś się obijasz!!Miałeś nam pokazac taniec brzucha i co?A my czekamy!Może zrobimy zjazd fan clubu i wtedy pooglądamy Twój oliwkowy brzuszek:-)). Odpowiedz Link Zgłoś