lew_konia 21.06.10, 11:21 prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/100000.htm a nie jak chce tego łódzka GW: lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8040134,Wojewodztwo_lodzkie___wygral_Bronislaw_Komorowski.html Z porażką trzeba się umieć pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 11:31 W samej Łodzi zdecydowanie wygrał Komorowski prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/106101.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 11:35 A w samej ŁodziKaliskiej to już najzdecydowaniej ! A w sondażach Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 11:35 Co jednak nikogo nie uprawnia do pisania nieprawdy. GŁ napisała: Województwo łódzkie - wygrał Komorowski, a to nie znajduje potwierdzenia w wynikach PKW. c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 11:37 Kłamaliśmy, manipulujemy, kręcić będziemy. Bo... nam nie jest wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 11:42 Za chwilę dowiemy się, że to nie GŁ napsiała, ale ten okropny.... (tutaj należy dodać jeden z epitetów, ostatnio używanych przez jedynie słuszną i pewną zwycięstwa partię), przy pomocy sobie tylko znanych guseł i zabobonów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 11:54 Pewnie niechcący, ale wręcz kapitalnie owym napsiała oddałaś to co wyczynia ta gazetka:) Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 12:01 Lektura obowiązkowa: www.eioba.pl/a83152/paranoja_parafrenia_paranoid_czyli_osoba_paranoiczna_w_domu_i_partii Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 12:10 Znów przywlokłeś się żeby ludziom naurągać? I kto tu jest chory, na dodatek z nienawiści, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamaństwa 21.06.10, 12:04 czyli Millward Brown SMG/KRC "Homo Homini" :)) A PKW wyraźnie podaje w Województwie Łódzkim 2 KACZYŃSKI Jarosław Aleksander 453005 39.77 3 KOMOROWSKI Bronisław Maria 410994 36.08 7 NAPIERALSKI Grzegorz Bernard 176464 15.49 4 KORWIN-MIKKE Janusz Ryszard 28418 2.49 9 PAWLAK Waldemar 24930 2.19 5 LEPPER Andrzej Zbigniew 17218 1.51 8 OLECHOWSKI Andrzej Marian 15664 1.38 1 JUREK Marek 8956 0.79 10 ZIĘTEK Bogusław Zbigniew 2020 0.18 6 MORAWIECKI Kornel Andrzej 1401 0.12 Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:09 Hehe, Towarzystwo Wzajemnej Adoracji się znalało, longety jeszcze tylko tu brakuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:40 Cieszę się, że jesteś w innym TWA. Pasujesz do niego wręcz idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:11 To szamaństwo po raz kolejny skompromitowało się koncertowo. W normalnym kraju już by byli zniknięci, no, ale tu... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:19 Bigi, jak tam nerwosol?:> Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:34 No... mnie potrzebny nie był. Ale co z Tobą? Gdzie te 51%? Jednak zdziwko, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:39 > Ale co z Tobą? > Gdzie te 51%? > Jednak zdziwko, co nie? Jakie 51%? Czy ja coś pisałem o 51%? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:51 Nikt nie mowil ale obowiazujaca linia partii glosi, ze w to sztabie Komora zapanowal smutek i zalosc, ze nie wygrali w pierwszej. Dla odmiany radosny obrazek ze sztabu zwyciezcow: bi.gazeta.pl/im/3/8041/z8041353X,Radosc-z-wyniku-mieszala-sie-z-zawodem-z-powodu-przewagi.jpg Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius wiem, wiem 21.06.10, 13:13 "Fachofcy" też już się wypowiedzieli: wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8039930.html Zastanawiam się, czy jeszcze się śmiać nad tą kobietą, czy już płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:56 Może to działa tak: nie napisałeś 51% co nie znaczy, że tak nie myślisz. Nie chce mi się grzebać w wypryskach big newsa, głupi nie jesteśmy i wiemy, że sam pisał: drugiej tury nie będzie a Jarosław wygra w cuglach. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:58 Ty wprost nie. Ale już Twoja gazetka w piątek jak najbardziej, a Ty (za jej wskazaniami?) z wielką pewnością siebie oferowałeś mi zapas ziółek. Więc jak to w końcu jest, trochę wtopa, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:18 > trochę wtopa, co nie? Jaka tam wtopa, co ty chłopaku do mnie piszesz... To ty pisałeś, że w niedzielę będzie mi nerwosol nieodzowny. Jakoś nie był. Był potrzebny zwolennikom twojej partyjki, którzy rozdawali w sobotę wieczorem zdjęcia Leszka i Marysi, a gdy ich zapytałem, czemu to robią, dowiedziałem się że trzeba ratować Polskę przez złodziejami i bandytami, a po krótkiej wymianie zdań okazało się, że ja jestem pijany, a moja Żona naćpana i ma wilcze oczy. A gdy jeden pisowski menel niegolony od kilku miesięcy z bułką z masłem w brodzie zaczął mnie szarpać, pozwoliłem sobie wezwać policję.Nagle menele wyparowali jak kamfora... Został tylko jeden niemenel, który został przez policję spisany. Więc kto tu potrzebuje nerwosolu, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:29 Nie wiem, kto co Ci tam próbował wręczyć. Kto wie, może to byli... oświeceni prowokatorzy? Kij wie. Ja (zaręczam) jeśli już zjadam bułkę z masłem, to brody wymazanej nie mam. Nie pójdę też tutaj (nie chce mi się) w konwencję pokazywania takich, śmakich i owakich, a mógłbym ich wskazać bez liku. Zarówno samych POlityków, jak i ich wyznawców wielce do przeciwników "przyjaźnie" nastawionych, jest multum. Nie musisz daleko szukać, poczytaj sobie uważnie ten i kilka innych wątków z Jedynki FŁ. Jasne, nie kryję, że z lekka chciałem Cię w piątek wkurzyć. Jednak... miałem uzasadnione powody. Przypominam "sondaże" GW, na podstawie których zwolennicy PO szykowali na niedzielny wieczór szampany. Miny Tuska i innych pokazały wszystko, znaczy Wielki Zawód. A jak o złodziejach wspomniałeś, to czy mógłbyś króciuteńko skrobnąć na temat: co tam u Rycha, Zbycha i Mira słychać,? Wystarczy jak napiszesz o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:39 big_news napisał: > Nie wiem, kto co Ci tam próbował wręczyć. > Kto wie, może to byli... oświeceni prowokatorzy? Kij wie. Tak, oczywiście, w przebraniach meneli i zakonnic... Żałosne... ## > Jasne, nie kryję, że z lekka chciałem Cię w piątek wkurzyć. Też mi nowość... ## > uzasadnione powody. Przypominam "sondaże" GW, na podstawie których zwolennicy PO szykowali na niedzielny wieczór szampany. Czy byłem wśród tych ludzi? ## > Miny Tuska i innych pokazały wszystko Jakie miny, chłopaku, co Ty znowu do mnie piszesz... Już Dziadunio pokazał Ci miny sztabowców z PiSu, a Ty dalej swoje... ## > A jak o złodziejach wspomniałeś, to czy mógłbyś króciuteńko > skrobnąć na temat: co tam u Rycha, Zbycha i Mira słychać,? > Wystarczy jak napiszesz o nich. Może to są Twoi koledzy, ale nie moi. A co u nich? Pewnie to samo, co u złodziei z PiSu, którzy połaszczyli się na 300 zł dniówki. I pewnie to samo, co u różnej maści złodziei ze wszystkich ugrupowań w Polsce, również z PiSu. A szef mówił wtedy tak: Złożyłem usprawiedliwienie, które nie jest nieprawdziwe. Powiedziałem komisji, że biorę odpowiedzialność za pomyłkę. Podpisałem przez pomyłkę. Może lepiej niech on nie zostaje prezydentem, skoro nie wie, co podpisuje, albo co gorsza podpisuje przez pomyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:47 No tak - menel równa się PiS... I to wystarczy za całość. Wiesz co? Jak Cię lubię tak... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:52 > No tak - menel równa się PiS... Co proszę? Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:26 big_news napisał: > W normalnym kraju już by byli zniknięci, no, ale tu... Ho, ho !!! Były, były takie czasy "normalnej" IV RP w której ludzie bywali zniknięci, zwykle około 6.00 rano. Niektórzy zniknięci zostali na amen (Blida). Tęskno co? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:38 Panie Szanowny. Pan se sprawdź co szykuje Światowa PO w związku z CBA i dopiero wtedy piernicz Pan o tym co ludziom rzeczywiście może grozić. Jak idzie o Św. Barbarę, to daj Pan se na luz. Możesz być Pan pewien, że gdyby cokolwiek było na rzeczy, to już by tak znienawidzony przez Pana Kaczor czy inny Ziobro tkwili w kazamatach. Zmień Pan melodię, bo ta już dawno przebrzmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:48 big_news napisał: > Panie Szanowny. > bo ta już dawno > przebrzmiała. Bardzo proszę o przekonanie mnie, że melodia ta przebrzmiała. Dotychczasowe działania prezesa i osób go otaczajacych, ich argumenty i przekonywanie że zatrzymań, prewencyjnych aresztów, wymuszonych zeznań, śmierci niewinnych osób, prób wpływania na wymiar sprawiedliwości, obłąkanego poszukiwania układu, wreszcie IVRP nie było nastrajają mnie bardzo nieufnie. Im słyszę głośniejsze wuwuzele prezesa tym bardziej mam się na baczności. Spróbuj mnie przekonać, że po tych szalonych dwóch latach, klimatem przypominających wspomnienia starszych ludzi z lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych ubiegłego wieku jako osoba uczciwa nie mam się czego obawiać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:05 Ciebie, przekonać, do c z e g o k o l w i e k?! Toż to nie podobna. Ty jak sobie coś wbijesz do głowy, to nie ma zlituj. Ktoś (hehehe) Cię oszukał te kilka lat temu, a tyś im na słowo (wiele słów) uwierzył. Jeszcze raz (choć bez większej nadziei) proponuję: sprawdź zapędy PO, a przy okazji zapoznaj się z tym, co się dzieje za ich rządów (pierwsze z brzegu: szyfrant Zielonka, KATASTROFY lotnicze, człowiek z gabinetu premiera, a raczej jego tajemnicza śmierć), zamiast tak potępianego min. przez Ciebie oglądania się wstecz, luknij na teraźniejszość i szykowaną nam nieodległą przyszłość. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:15 Widzisz, ja mam dobrą pamięć i całe lata grymasu nienawiści na obliczu prezesa i jego nieżyjącego już lustrzanego odbicia tak wryły mi się w nią, że trzy tygodnie pokazywania ludzkiej twarzy i odcinania się od własnej przeszłości nie przekonają mnie do niego. Do tego trzeba przynajmniej kilku lat dobroci, życzliwości i działania dla dobra całego kraju, a nie kilku tygodni ponoszenia maseczki wujka dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:34 Pamięć masz z pewnością, szkoda, że tylko wybiórczą. Za to na Twoim miejscu nie chełpiłbym się specjalnie sokolim wzrokiem. Może on bowiem i ostry jest, tyle, że łamie go Twoja perspektywa. A o maseczkach nie ma co gadać. Wiesz czemu? Te, które już daaawno założyli Twoi faworyci, są nie do przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo [...] 21.06.10, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 13:44 big_news napisał: > > A o maseczkach nie ma co gadać. Wiesz czemu? Te, które już daaawno założyli Two > i > faworyci, są nie do przebicia. Oj! Zdaje się, że o Kasztanku Marszałka mowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Iszkarioto-masz rację IP: *.oke2-bras11.adsl.tele2.no 21.06.10, 21:26 To były dwa lata bolszewickiego jazgotu. I Jarek musi ponieść za to karę. Tak nam dopomóż... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Iszkarioto-masz rację 21.06.10, 21:28 Gość portalu: Augustyn napisał(a): > Tak nam dopomóż... kto... baranie??? wstydzisz się napisać Bóg,jesteś żałosny hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Skorzystano z nowoczesnego i światłego szamań 21.06.10, 12:44 W normalnym świecie to zniknęłyby za pomocą "niewidzialnej ręki rynku" :) Ale jakie media, takie sondaże. Widać takie było zamówienie. A z marnym wynikiem Komorowskiego w Łódzkiem GŁ pogodzić się nie może, oj nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 11:59 Wyj, ujadaj, szukaj układów! Taki poziom dziennikarstwa jest, że jak kogoś widelcem zadźgają w jakiejś wsi na granicach województwa to napiszą: Łódź - zabił widelcem dla 2 zł. Dla niektórych trepów nie dociera, że Łódź =/= województwo i z ochotą stosują te dwa określenia jako synonimy. To jest cała prawda a nie jakieś kręcenie i manipulowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 12:47 Póki co to GW jest najlepszą tubą PO. Jakie urupowanie, takie media. A kłamliwy tekst jak wisiał w necie, tak wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 12:51 > A kłamliwy tekst jak wisiał w necie, tak wisi. Wystarczyłoby kliknąć *zgłoś błąd* pod artykułem. No, ale lepiej sobie przyjść na forum i popisać, dorabiając do tego ideologię... A GW może być tubą PO. A wiesz dlaczego? (Uff, jak to dobrze, że TVP jest obiektywna.) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 12:59 Błąd został zgłoszony. Reakcji żadnej. Dzwonić nie zamierzam. Widać tak im się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:08 Tylko nie pisz, że GW może manipulować, bo jest medium prywatnym. Wiesz czemu? Bo w normalnej demokracji jest nie do pomyślenia, żeby jakiekolwiek medium zwyczajnie wpuszczało w maliny odbiorców. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:16 1. Radio Maryja 2. Tv Trwam 3. Tygodnik "Niedziela" Same obiektywne media. Ihaa! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:21 Zapomniałeś o Gazecie Polskiej, która ma tyle wspólnego z Polską, że łojojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:26 Nie zapomniałem, "Nasz dziennik" itp. Po co wałkować i tak small_news ich zaraz wybroni. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:25 A jakiś konkretny cytat z niedzielnego wieczoru i poniedziałku? Czy tylko tak potupiesz i poplujesz w powietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:29 Z wami pioswczyki nie da się gadać merytorycznie. Mówimy o obiektywiźmie mediów, tak? Rozumiem, że jedynym wyznacznikiem tej obiektywności są ostatnie 24 godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:19 black.kolo napisał: > > > Same obiektywne media. Ihaa! > Kowboju jak wchodzisz do salonu to zostaw przed budynkiem konia i zdejmij kapelusz. Konia też pozostaw przed wejściem do saloonu, ale do saloonu możesz wejść za to w kapeluszu (na własne ryzyko, że ci jakiś inny kowboj go z głową nie odstrzeli). Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:38 Bardzo trafne spostrzeżenie. Serio. W ogóle w żadnym sensownym systemie nie jest do pomyślenia, aby neutralnemu słowu "prywatny" przypisywać jakiś ekstraordynaryjny walor w sferze moralnej. Propagandowi nuworysze kapitalizma czynią to z upodobaniem na niebywałą skalę wykoślawiając rzekomo wielbioną przez siebie doktrynę. Owoce komuszej tresury ! Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 12:55 Tubą PO? a TVP jest tubą PiS i jakoś potrafię z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:03 A jak wytłumaczysz to, że ta niby tuba PiS podała najbardziej wiarygodne wyniki sondażu powyborczego z pracowni PBS OBOP??? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:10 On, miałby cokolwiek wytłumaczyć? Do tego musiałby myśleć s a m o d z i e l n i e, a widać przecież doskonale, że to jest wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Dzisiaj nie słychać tutaj rubasznego rechotu, 21.06.10, 13:19 A tak niedawno yavorius polecał nervosol. Niestety wczoraj biedaczek przedawkował i dzisiaj beka zielskiem okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:19 Wiesz, to nie moja wina, że niektórych rzeczy nie ogarniasz. Twój mózg jest taki taki malutki bo nie próbujesz go rozwijać. Jesteś żywym przykładem na to, że jak ktoś życie poświęca polityce to staje się skończonym kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:28 Argumentów ad rem brak, pozostały jak widać tylko argumenty ad personam. Wytrzyj monitor i wykręć ściereczkę z plwocin - to szalenie niehigieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo [...] 21.06.10, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 13:11 jak platforma nie wprowadzi do łódzkich struktur mądrych i rozsądnych polityków to się rozleci w drzazgi. Kolesie, którzy reprezentują obecnie łódź i łódzka PO to jakaś porażka, która kompromituje całą partię. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:13 Tak to wyjaśnię jak już opisane zostało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwolennicy PiS mają problemy ze wszystkim co nie wychwala Kaczyńskiego? Były użyte inne techniki badawcze - ankieterzy z OBOP stali pod lokalami i pytali ludzi jak ci głosowali zaś ludzie z SMG/KRC dzwonili do przypadkowych osób. Mogli więc zadzwonić do kogoś, kto powiedział, że zagłosował na Komorowskiego, chociaż wcale na referndum dupy nie ruszył. Układ, prawda? Tylko, że obu firmom zależało na jak najlepszym wyniku, bo ten przekłada się z kolei na liczbę zleceń i wiarygodność. Wtopę zaliczyli i tyle. Pewnie ktoś odpowiedzialny za to badanie beknie o czym MEDIA NIE BĘDĄ ROZPISYWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:21 Dlatego uważam, że to wina zamiawiającego badania, że wybrał firmę, która stosuje niedokładną metodę badawczą. Chyba, że z góry założono, że wynik nie ma być dokładny, ale właściwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:24 A więc jednak. Układ. Współczuje postrzegania świata. Tylko do ku... nędzy, co dało im to badanie, ten wynik, poza samymi stratami? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:31 Zauważasz w swoim idealnym świecie coś takiego co nazywa się "ironia"??? Czy widzisz tylko swoje wielkie rozbuchane ego? Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:36 Tak tak tak, najlepiej zmanipulować ludzi a później jak ktoś przyłapie na tym manipulowaniu powiedzieć: ironizowałam/em. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:40 Na końcu zdania jak byk stoi emotikon :) Nie widzisz, to idź do okulisty lub wejdź na flaszeczkę nervosolu do yavoriusa. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:42 Jakby dało radę zejść ze mnie, to byłoby... hm, fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:51 Yavoriusie - kilka dni temu skakałeś sobie po mnie i Bigim, wieszcząc (mnie) dni łez i zalecając (Bigiemu) nervosol. Niestety jako wieszcz wypadłeś marnie i kariery na tym polu nie zrobisz. Przyjmij po męsku odpowiedzialność za swoje wybryki sprzed ciszy wyborczej. To się nazywa: ponosić konsekwencje swoich pcozynań. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:57 > Yavoriusie - kilka dni temu skakałeś sobie po mnie Nie nazwałbym tego skakaniem, bo było tylko to: forum.gazeta.pl/forum/w,63,113064181,113068267,no_juz_juz.html forum.gazeta.pl/forum/w,63,113064181,113065062,Re_Co_komu_splywa_i_po_czym_.html Skaczę tylko po Bigosie...:) ## Ja wyszedłem marnie jako wieszcz?? No przecież to Bigi pisał, że to JA będę potrzebował nerwosol, a tu guzik... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:07 Pierwsza linka - paskudna insynuacja, druga linka - głupkowaty wymysł. Co do skakania sobie PO mnie: jeżeli tylko w ten sposób możesz sobie poprawić samopoczucie, to na zdrowie. A ziółek się nie pozbawiaj. Tak do 4 lipca przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:08 Chcesz radę? Wyluzuj :) naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:24 Wujek Dobra Rada? Daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:30 Coś Ty taki zacietrzewiony, a? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:47 Udzieliło mi się? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Yavor, 21.06.10, 15:24 siedmiobramkowa demolka kimirsenów przez Twoją Portugalię, skazuje tych biedaków na łagry. Nie masz w ten sposób moralniaków?;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Yavor, 21.06.10, 15:29 Wiesz co, ja się zastanawiam - w kontekście tego, co piszesz, kto ich w ogóle wpuścił na ten Mundial... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Yavor, 21.06.10, 15:35 No jak to? Normalnie, przeszli jakieś tam eliminacje. Zresztą..., 36 lat temu Polacy 7:0 wygrali z Haiti, a Jugosławia wówczas pokonała 9:0 bodaj Zair. Kimirseny nie są, jak widać, pierwsi, Portugalia toż samo. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:38 No tak sądzę ciebie wg siebie. Very_small_news myśli, że jak on obrygza paznokcie ze stresu, spać po nocy nie może, myśleć o życiu nie potrafi to wszyscy tak mają. Bojownik wielki o Polskę niepodległą. Siedzi z dupskiem przed kompem i agituje ile wejdzie. Nie rozumie, że ludzie mają pracę, szkołę, rodziny, dzieci i to są dla nich najważniejsze wartości a nie Kaczka albo Komar na prezydenta. Będzie 4 lipca to się pójdzie i odda głos. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:45 I co z tego, że stoi emotikon? Mam o rozumieć, że gdy zwolennik jedynej i słusznej partii wstawi uśmieszek - oznacza to ironię? Dobra, i tak się nie przyznasz, że się wygłupiłaś z tymi badaniami na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:03 Wszystkie badania były na zamówienie. Jedno na zamówienie TVP w PBS OBOP, ktora to pracownia zastosowała starą i wypróbowaną metodę ankietowania wyborców po oddaniu glosu w lokalu wyborczym. Drugie TVN zamówił w SMG/KRC, a trzecie Polsat zamówił w "Homo Homini" - i obydwie te pracownie zastosowały tańszy sposób przeprowadzenia badania, który jednak nie jest tak miarodajny. O tym, że metoda zadawania pytań respondentowi przez telefon nie jest do końca miarodajna i zaniża ilość głosów oddanych na PiS wiadomo nie od dzisiaj - choćby dlatego, że wyborcy PO mają np. więcej telefonów komórkowych. Wyborcy PiSu niechętnie udzielają odpowiedzi przez telefon, bo po prostu są bardziej konserwatywni oraz często z przyczyn ekonomicznych nie kupują najnowszych gadżetów elektronicznych. Dlatego należało o tym pomyśleć zawczasu i wybrać metodę miarodajną. c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:23 Czyli układ? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:32 Ja sądzę, że to raczej buta. No, ewentualnie zwykła ludzka głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:40 A ja uważam, że va banque. Wybrali taką metodę, bo chcieli mieć większą próbę. Liczyli, że dzięki temu będą mieli dokładniejsze wyniki. Że zagrali va banque podczas wyborów prezydenckich, to im się nie opłaciło. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:52 Va banque? Skąd ta znajomość terminologii hazardowej? * * osoby bez poczucia humoru (czyli o niższym ilorazie inteligencji) informuję, że w drugim pytaniu ma miejsce ironia (pl.wiktionary.org/wiki/ironia) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:57 pl.wiktionary.org/wiki/ironia Przez tę łopatologię dla inetligentnych inaczej link nie zaskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 15:34 Jak możesz tak dowalać Jarkowi? Przecie to nie brak poczucia humoru świadczy o jego ilorazie inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 15:45 Wiesz, jednych śmieszy to, jak ktoś się wywróci na skórce od banana lub jak komuś spodnie spadną, a drugich coś znaaaacznie bardziej subtelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.kkk Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 16:14 Dlatego właśnie ty się śmiejesz z tego banana a ja z Jarosława Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 19:24 i wygra jeszcze nie raz na pohybel POlszewi a wracając do mediów GW spełnia teraz rolę dawnej Trybuny Ludu natomiast radio Maryja to jedyne niezależne polskie radio które nie musi się płaszczyć przed POlitykami różnej maści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński IP: 217.17.37.* 21.06.10, 19:56 > radio Maryja to jedyne niezależne > polskie radio które nie musi się płaszczyć przed POlitykami różnej > maści w sumie racja, jak w kręgach elyt Maryśkę nazywało się czarownicą... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 20:14 polecam posłuchać czasami zamiast czytać GW...czasami są to świetne narodowe dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 13:44 Daj spokój. Ja w każdym razie chyba zrezygnuję z wymian z tym osobnikiem. On jest gotów robić za Rejtana w najbardziej podłej sprawie. Jak można bronić manipulatorskiej sondażowni, a do tego łykać bez chwili refleksji relacje mediów, które z usług "tych co się mylą" korzystają? To co zrobił np. taki TVN24 wczoraj wieczorem i w nocy, gdy wybijał na ekranie wynik 46% do 34%, nawet wtedy, kiedy od godzin całych znane były wpierw szczątkowe, a póxniej coraz szersze wyniki ogłaszane przez PKW, to przecież jawna granda. A ten i jemu podobni kolesie będą tu nadstawiać klaty za to szalbierstwo. To samo z tymi wynikami wojewódzkimi. normalnie momentami mam wrażenie, że są to zupełnie bezwolni ludzie. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
black.kolo Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:31 Prosisz się o wpie... oj prosisz. Za wypowiadanie takich rzeczy: "To samo z tymi wynikami wojewódzkimi. normalnie momentami mam wrażenie, że są to zupełnie bezwolni ludzie" "On jest gotów robić za Rejtana w najbardziej podłej sprawie" I ewidenta manipulacja: "Jak można bronić manipulatorskiej sondażowni, a do tego łykać bez chwili refleksji relacje mediów, które z usług <<tych co się mylą>> korzystają?" Poza tym nie pomyślałem wczoraj jak zobaczyłem różne wyniki sondażów, że dzisiaj kaczyści będą tak ujadać na ten temat. Skupcie się raczej na przerżniętych wyborach prezydenckich, bo ktoś kto głosował na Napieralskiego na pewno nie zagłosuje za Kaczyńskim. Komuniści za Kaczyńskim, sam dobrze wiesz, że to nierealne. I gdzie to twoje zwycięstwo w cuglach. Większy szkodnik jesteś niż te sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Województwo Łódzkie - wygrał Kaczyński 21.06.10, 14:57 Za samo pierwsze zdanie mógłbyś nieźle beknąć. Przeproś i spylaj, menelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedyny B r o n i s ł a w ! ! ! IP: *.toya.net.pl 21.06.10, 15:04 A ja głosowałem na BRONISŁAWA KOMOROWSKIEGO! Ma otwarty umysł i wie , że gaz ziemny można wydobywać metodą odkrywkową. Odpowiedz Link Zgłoś