GoĹÄ: Paweł IP: *.acn.waw.pl 29.03.04, 20:57 Chwała Bogu za orzeczenie sądu ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: sumienie Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.lnet.pl 29.03.04, 23:56 niechaj spadnie kara Boska na taki sąd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pirx Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.kotiportti.fi 30.03.04, 08:45 No tak, czarni znowu ponad prawem. Maja juz prawomocny wyrok, ktory stwierdza, ze sa odpowiedzialni za wypadek i maja zaplacic za odszkodowanie, ale chca znowu wznowic sprawe, zeby nie zaplacic. A przeciez to organizacja wyjatkowo biedna- wystarczy popatrzec na wystroj tych kosciolow, te wielkie budynki i kapiace zlotem oltarze. Zeby nie wspomniec o standardzie zycia, mjaki prowadza rzekomi prawiczkowie. Po raz kolejny okazalo sie, ze Poslka jest swieckim panstwem prawa tylko z nazwy. A poza tytm uwazam, ze wszystkich ksiezy nalezaloby wyslac wagonami bydlecymi do tego ich Watykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenin Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.03.04, 11:35 Gdyby głupota miała twarz byłoby to twoje oblicze. O ile wiem, to "kapiące złotem ołtarze" znajdują się w kościołach barokowych z XVII-tego wieku, które wznosili nasi pradziadowie i są dziedzictwem kultury narodowej. Jak nie podobają ci sie duże kościoły idż do cerkwi lub synagogi(są znacznie mniejsze). Poza tym słyszałem,że ta dziewczyna jest zupełnie zdrowa. Bardzo szybka rehabilitacja? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Trocki Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.net / *.pl 30.03.04, 13:41 1.ale złotem ociekają felgi mercedesów. 2.a ja słyszałem, że z wózka nie wstaje, chcesz licytować kto więcej słyszy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kick me Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 15:20 dziwne bo ta biedna parafia jest czescia kosciola, dlaczego wiec oni nie oskarza instytucji kosciola jako takiego? zgadzam sie ze moze nie powinni licytowac budynkow, ale przeciez ktos musi za to zaplacic! niewazne ze dziewczyna juz zdrowa albo ze z wozka nie schodzi, ale wazne jest to ze wypadek sie zdarzyl przez to ze ktos czegos nie dopilnowal. Jak by na mnie spadl konar drzewa- niewazne jaki mam ubytek zdrowia - ktos by musial za to slono zaplacic. Bardzo dobrze ze strony tych rodzicow ze ciagle walcza- ktos powinien nauczyc ludzi ze partactwo, lekkomyslnosc, czy zwykle olanie sprawy ciagna za soba odpowiedzialnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trocki Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.net / *.pl 30.03.04, 15:30 jak dobrze pamiętam na mocy umowy konkordatowej odpowiedzialności za takie wypadki nie można przenieść "do góry" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lenin Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.03.04, 20:34 Jeżeli twierdzisz,że felgi meredesów księży ociekają złotem to podaj przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trocki Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.net / *.pl 30.03.04, 22:27 ociekania, będzie trudno.... poczekaj na wyjątkowo gorące lato. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.wcl.ltscorp.group / 12.146.74.* 30.03.04, 17:57 Przeciez bylo wiadome, ze czarne zwyciezy. Poza tym, polskie babcie przykoscielne musza teraz robic zrzutke na amerykanskich ksiezy -pedalow, aby oni z kolei mogli wyplacic odszkodowania poszkodowanym ,ktorych kiedys nawracali na swoja " wiare". Chociaz u nas w Stanach nie ma taryfy ulgowej. Odpowiedz Link Zgłoś