Dodaj do ulubionych

Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany?

IP: *.acn.waw.pl 29.03.04, 20:57
Chwała Bogu za orzeczenie sądu !
Obserwuj wątek
    • Gość: sumienie Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.lnet.pl 29.03.04, 23:56
      niechaj spadnie kara Boska na taki sąd
      • Gość: pirx Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.kotiportti.fi 30.03.04, 08:45
        No tak, czarni znowu ponad prawem. Maja juz prawomocny wyrok, ktory stwierdza,
        ze sa odpowiedzialni za wypadek i maja zaplacic za odszkodowanie, ale chca
        znowu wznowic sprawe, zeby nie zaplacic. A przeciez to organizacja wyjatkowo
        biedna- wystarczy popatrzec na wystroj tych kosciolow, te wielkie budynki i
        kapiace zlotem oltarze. Zeby nie wspomniec o standardzie zycia, mjaki prowadza
        rzekomi prawiczkowie.
        Po raz kolejny okazalo sie, ze Poslka jest swieckim panstwem prawa tylko z
        nazwy.
        A poza tytm uwazam, ze wszystkich ksiezy nalezaloby wyslac wagonami bydlecymi
        do tego ich Watykanu.
        • Gość: Lenin Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.03.04, 11:35
          Gdyby głupota miała twarz byłoby to twoje oblicze.
          O ile wiem, to "kapiące złotem ołtarze" znajdują się w kościołach barokowych z
          XVII-tego wieku, które wznosili nasi pradziadowie i są dziedzictwem kultury
          narodowej.
          Jak nie podobają ci sie duże kościoły idż do cerkwi lub synagogi(są znacznie
          mniejsze).
          Poza tym słyszałem,że ta dziewczyna jest zupełnie zdrowa.
          Bardzo szybka rehabilitacja?
          • Gość: Trocki Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.net / *.pl 30.03.04, 13:41
            1.ale złotem ociekają felgi mercedesów.
            2.a ja słyszałem, że z wózka nie wstaje,
            chcesz licytować kto więcej słyszy?
            • Gość: kick me Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 15:20
              dziwne bo ta biedna parafia jest czescia kosciola, dlaczego wiec oni nie
              oskarza instytucji kosciola jako takiego? zgadzam sie ze moze nie powinni
              licytowac budynkow, ale przeciez ktos musi za to zaplacic! niewazne ze
              dziewczyna juz zdrowa albo ze z wozka nie schodzi, ale wazne jest to ze wypadek
              sie zdarzyl przez to ze ktos czegos nie dopilnowal. Jak by na mnie spadl konar
              drzewa- niewazne jaki mam ubytek zdrowia - ktos by musial za to slono
              zaplacic. Bardzo dobrze ze strony tych rodzicow ze ciagle walcza- ktos
              powinien nauczyc ludzi ze partactwo, lekkomyslnosc, czy zwykle olanie sprawy
              ciagna za soba odpowiedzialnosc.
              • Gość: trocki Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.net / *.pl 30.03.04, 15:30
                jak dobrze pamiętam na mocy umowy konkordatowej odpowiedzialności za takie
                wypadki nie można przenieść "do góry"
            • Gość: Lenin Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.03.04, 20:34
              Jeżeli twierdzisz,że felgi meredesów księży ociekają złotem to podaj przykład.
              • Gość: trocki Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.net / *.pl 30.03.04, 22:27
                ociekania, będzie trudno.... poczekaj na wyjątkowo gorące lato.
    • Gość: jacek Re: Kościół w Dalikowie nie będzie sprzedany? IP: *.wcl.ltscorp.group / 12.146.74.* 30.03.04, 17:57
      Przeciez bylo wiadome, ze czarne zwyciezy. Poza tym, polskie babcie
      przykoscielne musza teraz robic zrzutke na amerykanskich ksiezy -pedalow, aby
      oni z kolei mogli wyplacic odszkodowania poszkodowanym ,ktorych kiedys
      nawracali na swoja " wiare". Chociaz u nas w Stanach nie ma taryfy ulgowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka