dom.en 08.01.12, 15:53 Witam, Czy ma ktoś do polecenia dobrego adwokata lub kancelarii w Łodzi , zajmującego się sprawami prawa pracy Będę bardzo wdzięczny za namiary. poz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniuch30 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 08.01.12, 16:18 a to zależy czy jesteś pracownikiem czy pracodawcą, bo różni adwokaci są dobrzy w różnych rolach Odpowiedz Link Zgłoś
dom.en Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 08.01.12, 20:06 Jestem pracownikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch30 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 08.01.12, 21:10 to mogę polecić kancelarię "Piotrowski, Stepułajtys, Łazowski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Kowalska Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.ip.netia.com.pl 20.01.12, 18:49 Sprawdziłam i z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię Adwokacką "Paragraf", która mieści się na ul.Żwirki 16 tel.42637-69-60.Byłam mile zaskoczona kompetentnym i rzeczowym podejsciem do sprawy, która miałam przeciwko moiemu pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemolo Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.lodz.mm.pl 28.03.12, 23:25 jeżeli chodzi o "paragraf" i prawo pracy to zdecydowanie odradzam, nie zajmują się tym na co dzień więc nie mogą być w tym temacie specjalistami. W moim przypadku kasa wyrzucona w błoto. Pani adwokat szuka zagadnień dotyczących prawa pracy w internecie ???? na prawdę szkoda czasu i kasy!!! Niestety dane mi było skorzystać, a te same informacje można samemu i to za darmo wyszukać w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leterman Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.12, 19:07 Polecam Kancelarię Adw. Tomasz Grzeszczak na Kościuszki. Znakomita w sprawach prawa pracy, a przy tym konkurencyjna cenowo z ludzkim podejściem do Klienta. Zawsze pod telefonem bezproblemowy kontakt: tomasz.grzeszczak@adwokatura.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha221 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.icpnet.pl 29.10.12, 09:30 Witam, od dłuższego czasu mam problem z pracodawcą, nasza współpraca zmierza ku końcowi, nie obędzie się bez nieprzyjemności. Jestem gotowa żeby iść nawet do sądu. Koleżanka zeszłej wiosny współpracowała z kancelarią M&Z Magdalena Ziębaczewska i poleca mi skorzystać. I tu moje pytanie, czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z tą Panią? Czy może potwierdzić jej skuteczność na swoim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetryk_pan Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.hekko.net.pl 31.10.12, 12:03 Wydaje mi się że słyszałem już to nazwisko. Dla pewności popytam jeszcze wśród znajomych. Jeden się niedawno rozwodził więc może wie co nieco co piszczy u prawników. A sprawdzałaś ja w jakimś np rankingu czy coś? W jakiejś bazie? Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 31.10.12, 16:51 Mec. Ziębaczewska jest już chyba na macierzyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
chamskityp Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 31.01.13, 10:24 Hej, zauważyłem że szukasz pomocy prawnej. ja co prawda żadnego mecenasa czy prawnika z imienia i nazwiska ci nie polece bo nie miałem z takim do czynienia, ale może pomoże ci ta sama opcja co kiedyś pomogła mnie. polecił mi ją użytkownim z tego portalu, e-prawnik.pl/zamow-opinie/ podsyłam ci tego samego linka co ja dostałem wtedy, a to było jakieś 2 miesiące temu. to jest pomoc przez internet ale jest bardzo fjana w obsłudze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.ceti.net.pl 16.12.13, 12:29 Pozytywne opinie na temat Pani mecenas można przeczytać tutaj: premium.e-prawnik.pl/magdalena-ziebaczewska.html Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
interkacha Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 05.01.14, 22:12 polecam adwokat Burską. Tanio i solidnie. Ja byłam zadowolona. Ma stronę www.annaburska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.centertel.pl 23.11.14, 12:33 Ja tez polecam kancelarie prawna grawalex. Nie zostawiles nr tel wiec podaje 507514444. Moja sprawe wygrali. Finansowo korztstni i bardzo empatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 06.11.12, 14:04 Spytaj w kancelarii prawnej Piotrkowska 65. Są skuteczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micha221 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.icpnet.pl 14.11.12, 09:26 Dla pewności skontaktowałam się z mec. Ziębaczewską (Chróścielewską). Kancelaria działa, Pani mecenas obsługuje. Poprowadzi moją sprawę, więc osobiście się przekonam o jej skuteczności. Dla zainteresowanych, strona internetowa bez zmian ziebaczewska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samaris Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.icpnet.pl 03.12.12, 14:45 Ona pracuje cały czas w kancelarii i jej mąż też. To też prawnik, Wawrzyniec Chróścielewski. Ale nie wiem czy razem prowadza kancelarię. O nim słyszałam, że skuteczny jest w kwestiach prawa cywilnego. Jak mi będzie keidys potrzebny prawnik to może skorzystam :P Odpowiedz Link Zgłoś
iskra244 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 04.12.12, 22:41 Tak. Ja korzystałam też z pomocy Wawrzyńca Chróścielewskiego. Pomagał mi jak miałam problemy z pracodawcą. Z tego co wiem adwokat ten zna się dobrze na prawie pracy i dużo tego typu spraw wygrał związanych z finansami, ubezpieczeniami itd, dlatego warto sprawdzić. Pamiętam, że dzięki niemu moja sprawa nie ciągnęła się nawet latami jak to często bywa tylko w miarę szybko wszystko poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abandonka Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.biznes-host.pl 03.01.13, 10:02 Chróścielewski zbiera coraz lepsze opinie. Ktoś jeszcze mi o nim wspominał, a potrzeba mi prawnika obeznanego w prawie handlowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrysM Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.devs.futuro.pl 03.01.13, 15:56 Z handlowego dobry jest Jakub Miziołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzony_bob Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.wtvk.pl 05.01.13, 18:27 Tu masz tel do Chróścielewskiego 600-385-044 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.play-internet.pl 12.12.12, 07:45 Ja współpracuję z Panią Mecenas Elżbietą Meller polecam nie zawiedziesz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gresiu Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.hostowo.eu 20.12.12, 09:00 Wiosną wspołpracowałem z panią Ziębaczewską. Łatwo ją znaleźć - www.ziebaczewska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nurid11 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 07.01.13, 21:39 adwokat agnieszka iwaszkiewicz - zajmuje się prawem pracy, skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola169 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.dynamic.mm.pl 17.01.13, 11:26 Też szukałam prawnika i polecono mi firme AVAILO. Możesz wejść na strone www.availo.pl i tam uzyskasz wszelkie potrzebne Ci porady od profesjonalistów. infolinia działa na terenie całej Polski. Załatwisz wszystko szybko i przede wszystkim bardzo tanio. Moja sprawę poprowadzili do samego końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek 1985 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.toya.net.pl 02.03.13, 20:45 Mnie kumpel polecił mec. Chróścielewskiego z Kancelarii na Kościuszki przy Centralu. Byłem u niego na poradzie i dowiedziałem sie wszystkiego, czego trzeba. Jasno tłumaczy i dobrze doradza , co zrobić w sytuacji kryzysowej , kiedy pracodawca chce nas generalnie wychujać...oszukac. Kumpel wygrał sprawę, którą mu poprowadził. Spoko kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 09.04.13, 18:08 ile kosztuje taka porada potrzebuję pilnie Odpowiedz Link Zgłoś
nina-1987 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 18.04.13, 12:53 Licz się z wydatkiem rzędu 100 zł +/- 50 zł, bo to chyba będzie uzależnione od rodzaju sprawy. Ale u Chróścielewskiego mozesz być pewna fachowego podejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
czaki_land Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 23.04.13, 10:19 Jak to dobrze, że są fora internetowe. Bałem się iść do prawnika "z marszu". A tak to chociaz poguglałem sobie i poczytałem że Chróścielewski wypada naprawdę dobrze. Mam nadzieję że mi też pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noni Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.ceti.net.pl 11.03.13, 09:46 Pani mecenas zmieniła nazwisko, ale adres kancelarii został ten sam: e-prawnik.pl/narzedzia/adresy/adwokat/magdalena-ziebaczewska.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamko Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: 83.142.195.* 17.09.13, 11:27 Męczyłem się z pracodawcą długo, takie przekręty robił że głowa mała, sprytny szczurek z niego, troche musiałem zainwestować w tę batalię korzystałem z Acta Vera kancelarii Komorowskiego I adwokat tak wszystko poprowadził, że prawie całe koszta rozprawy musiał opłacać mój ex-pracodawca, a ja miałem satyfakcję, kasę i spokój.Miło znaleźć uczciwych ludzi, których spryt i wiedza przewyższa nieuczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
mazur6776 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 12.02.14, 12:53 sadzę, że Krakowiński by się nadał. Jest jednym z lepszych prawników w Łodzi. Poświęci ci swój czas i nie będzie się spieszył. Mi pomagał w sprawie z odszkodowaniem i wszystko skończyło się po mojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.14, 21:27 tez korzystalam z porad krakowinskiego. Zrobil na mnie bardzo dobre wrazenie, a mialam do czynienia juz z kilkoma adwokatami i on zdecydowanie jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simsonka Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.centertel.pl 23.09.13, 13:57 Miałam ogromny problem z byłym pracodawcą. Zaczęło się od dyskryminacji w pracy, potem były grupowe zwolnienia. Wszystko robione niezgodnie z umowami jakie podpisywaliśmy. Chodziliśmy od adwokata do adwokata. Ostatecznie korzystaliśmy z kancelarii pana Macieja przy Żwirki 6. Zajmuje się m.in. prawem pracy. Nam bardzo pomógł, wygraliśmy sprawę z byłym pracodawcą, choć sporo nerwów nas to wszystko kosztowało. Nie życzę nikomu takich przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delup Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 14:42 przydałby się ktoś taki tutaj, ale to inne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
lasnettech Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 14.02.14, 22:41 Polecam Kancelarię Radców Prawnych Pana Grzegorza Jeśmana na Piotrkowskiej 116, tel. 606 230 320. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.sien Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 13.10.14, 20:23 Polecam maxilex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
juustina Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 25.11.14, 14:24 Ja polecam Kancelarię Adwokacką p. Kaźmierczak na Narutowicza krs-adwokaci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo136 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 14.12.14, 18:51 moim zdaniem tylko grawalex, dla mnie wygrali 23 tysiące od byłego pracodawcy :)więc to chyba najlepsze referencje jakie można mieć ;) mają kancelarię na kośziuszki 93 a tel. to 507 514 444 , ktoś też mówił o specjaliście od prawa handlowego, to polecam się zgłosić do mec. Cezarego Pomykały, ale tel to już musicie sobie wygooglać, bo nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kapo777 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 28.05.15, 15:39 Mogę polecić Pana Adwokata Krzysztofa Pawlaka. Miły, przyjazny, dobre ceny - adwokatpawlak.com Odpowiedz Link Zgłoś
arek.du Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 22.07.15, 10:08 Widzę, że to ogłoszenie jest już trochę stare, ale może inna osoba, która ma problem ze swoim pracodawcą skorzysta z tych wszystkich komentarzy. Ja przeżyłem straszny terror w swojej poprzedniej pracy, po tym jak zmienił się mój szef. Kiedyś jeden z nas, ale awansował i w głowie mu się przewróciło... Strach przed utratą pracy był tak silny, że się bałem cokolwiek z tym robić. W końcu oczywiście zawsze przychodzi taki czas kiedy w nas coś pęka i chęć zemsty jest taka silna, że już nie myślimy o niczym innym. W sumie całkiem przypadkiem znalazłem kancelarie Grawalex w centrum i kiedy wyjaśniłem im całą sprawę powiedzieli mi, że to będzie długa i ciężka rozprawa, ale mnie nic nie przestraszyło. Podjęli się wyzwania, sprawa się trochę ciągnęła, trochę wydałem na to kasy i jednak swojego czasu i nerwów. Ale wygrałem. Choć miałem czasem chwile zwątpienia to panie z kancelarii twardo, mówiły mi, że wygramy. W tamtym momencie po prostu stały się moją drugą jakby rodziną ( wiem, że to trochę śmieszne, ale tylko one mnie potrafiły wysłuchać i zmusić do działania). Więc na prawdę polecam tę Kancelarię osobom, które lubią być otoczone troską i życzliwością. A do tego oczywiście skorzystać z dobrej obsługi prawnej. Zostawię namiary na nich grawalex.pl/ Oczywiście sprawa wygrana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwesterbb Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 12.10.15, 14:38 Znalezienie dobrego adwokata, wcale nie jest takie łatwe jak Ci się może wydawać. Ale jak chodzi o prawo pracy, to w Łodzi warto zgłosić się do Wawrzyńca Chróścielewskiego. Ten adwokat zna się na rzeczy, masz tutaj jego nr 666 609 065 . Nie musisz przecież sie od razu decydować. Możesz umówić sie na spotkanie i zobaczysz co Ci powie. Odpowiedz Link Zgłoś
61martyna Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 04.12.15, 21:59 Potwierdzam - p. mecenas Wawrzyniec Chróścielewski pomoże w każdej kwestii w zakresie prawa pracy. Moja koleżanka dzięki jego wiedzy i doświadczeniu została przywrócona do pracy po niezgodnym z prawem zwolnieniem. Kosztowało ją to wiele nerwów i czasu, ale na szczęście udało się wrócić do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zos.ka9 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 17.02.16, 09:17 Polecam Kancelarię Mecenasa Chróścielewskiego - oni zajmują się między innymi właśnie prawem pracy. Pomagali mi rozwiązać sprawę o niesłuszne zwolnienie i dzięki nim wróciłam do pracy. Bardzo dobry i rzeczowy zespół prawników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź IP: *.mnc.pl 24.03.16, 13:50 Polecam adwokata Adriana Króla. Mojego pracodawcę zmiażdżył na rozprawie. Podaję numer do mecenasa 604-802-169. Odpowiedz Link Zgłoś
antola1965 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 11.04.16, 15:48 Ja także jak moim przedmówcy chciałabym wyrazić poparcie dla kancelarii mec. Chróścielewskiego. Sympatyczny zespół młodych i wykwalifikowanych prawników. Ekspresowo przygotowali dla mnie umowę o zakazie konkurencji. Dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bernisj Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 25.04.16, 22:53 Rzeczywiście adwokaci z kancelarii Mecenasa Wawrzyńca Chróścielewskiego szybko działają - ja też nie musiałem długo czekać na zapoznanie się z ich strony z moim problemem - sprostowaniem świadectwa pracy. Cieszę się, że trafiłem do takich rzetelnych i kompetentnych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
zos.ka9 Re: Poszukuję adwokata -Prawo Pracy Łódź 27.04.16, 08:29 Polecam kancelarię mecenasa Chróścielewskiego - specjalizują się właśnie w prawie pracy. Pomagali mojemu mężowi w negocjowaniu i przygotowywaniu umów o pracę. Wszystko poszło sprawnie i szybko - widać, że to fachowcy :) Odpowiedz Link Zgłoś