Dodaj do ulubionych

Odszkodowania za wypadek komunikacyjny

20.01.14, 10:21
Szukam jakiegoś dobrego prawnika w Łodzi, który sprawnie poprowadzi sprawę o odszkodowanie z tytułu urazu doznanego podczas przewrócenia się na nieodśnieżonym chodniku. Znajoma wspomniała mi o mec. Agnieszce Mikołajczyk. Czy ktoś z Was słyszał o tej Pani i może powiedzieć mi coś na jej temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: 193.111.144.* 07.03.14, 04:20

Miałeś wypadek
      Potrzebujesz pomocy prawnej?
      Otrzymałeś zbyt małe odszkodowanie?
      Nie wiesz, czy należy Ci się odszkodowanie?
      Nie masz czasu i wiedzy aby zająć się swoim odszkodowaniem?
      Wykonaj pierwszy krok i skontaktuj się z nami.

Agata Wróbel
      tel. 723080337
      wrobel.consilium@wp,pl

Naszym celem jest szeroko pojęta profesjonalna pomoc poszkodowanym w wypadkach:

:!: Komunikacyjnych- prawo do odszkodowania mają:
      -pasażerowie i kierowca pojazdu poszkodowanego w wypadku,
      -pasażerowie pojazdu sprawcy wypadku,
      -potrąceni piesi, rowerzyści,
      -osoby najbliższe, w przypadku śmierci osoby Poszkodowanej,
      :!: przy pracy- prawo do odszkodowania maja osoby, które uległy wypadkowi nie z własnej winy:
      -wypadki przy udziale osób trzecich,
      -na skutek niesprawnych lub wadliwie działających maszyn/urządzeń,
      -zaniedbań pracodawcy
      :!: w gospodarstwie rolnym- prawo do odszkodowania maja osoby, które uległy wypadkowi nie z własnej winy:
      -wypadki przy udziale osób trzecich,
      -na skutek niesprawnych lub wadliwie działających maszyn/urządzeń,
      -zaniedbań pracodawcy
      :!: w wyniku zaniedbań i wypadków losowych- prawo do odszkodowania mają osoby, które uległy wypadkowi nie z własnej winy:
      - nieodśnieżone chodniki, po których chodzimy,
      -uszkodzone ławki, na których siadamy,
      niebezpieczne huśtawki, na których nasze dzieci się bawią,
      poślizgnięcia i potknięcia w miejscach publicznych- np. wskutek śliskiej nawierzchni, rozlanego płynu w hipermarkecie
      - uszkodzenie pojazdu w następstwie poruszania się po nienależycie utrzymanych drogach,
      :!: wyrządzonych przez zwierzęta

Rozpatrujemy każde zgłoszenie!
      Nie pobieramy zaliczek!
      ROZPATRYWANIE SPRAWY NIC CIĘ NIE KOSZTUJE!
      Prowadzimy sprawy polubownie i na drodze sądowej!
      Gwarantujemy rzetelną obsługę prawną i finansową Twojej sprawy!
      • gochalodz Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 10.03.14, 14:24

> ROZPATRYWANIE SPRAWY NIC CIĘ NIE KOSZTUJE!

BZDURA!!! Napiszcie od razu jaki % odszkodowania zabieracie dla siebie.

> Prowadzimy sprawy polubownie i na drodze sądowej!
        > Gwarantujemy rzetelną obsługę prawną i finansową Twojej sprawy!

Ludzie! Nie dajcie się nabrać.
        Odwołanie do firmy ubezpieczeniowej można napisać samemu wg wzorów zamieszczonych chociażby w necie, których jest mnóstwo. Dopiero jeśli po ok 30 dniach nie będzie odpowiedzi poproście o pomoc prawnika,bo to i tak będzie Was mniej kosztowało niż te firmy pseudo "odszkodowawcze".
        Aaaa niedawno był program Uwaga i sprawa właśnie takiej firmy co po wygranej sprawie zagarnęła pieniądze,a poszkodowany nic nie dostał! Dlatego żadnych cesji, wszystkie pieniądze na swoje konto.
      • arbuzowaglowa Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 19.04.14, 11:27
        Jako firma zajmujemy się kompleksowym działaniem w sprawach prawnych w celu odzyskania odszkodowań. Nasi prawnicy dochodzą roszczeń, prowadzą sprawy sądowe oraz zajmują się dokumentacją prawną. Odzyskujemy odszkodowania za: wypadki za granicą, błędy medyczne, wypadki w pracy oraz inne. Kontakt: 17/850-74-24 lub 796-019-506
      • Gość: pati Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.centertel.pl 17.07.14, 22:08
        Nie znam tej formy. Kiedyś jedynie korzystałam z usług EuCO.
      • wygramyrazem Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 24.10.14, 13:58
        Wszelka pomoc prawna w zakresie dochodzenia odszkodowań tel. 32/461 31 81, INFOLINIA 801 801 821, e:mail: wygramyrazem@poczta.pl. ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ www.wygramyrazem.pl
      • Gość: a.cieslak Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.14, 18:56
        Zajrzyj tutaj: http://wieksze-odszkodowanie.pl/odszkodowania.html - jest sporo artykułów o tym jakie są możliwości rekompensaty (odszkodowania, zadośćuczynienia) za wypadek a także poradnik jak postępować po wypadku aby dostać wysokie odszkodowanie
    • Gość: Monika Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.play-internet.pl 08.05.14, 09:34
      witam,wyślę Pani namiary na emaila,ja miałam w listopadzie wypadek(będąc w ciąży na autostradzie karambol) i na szczescie znalazłam bardzo dobrą kancelarię,która zajmuje sie moją sprawa,zajmują się też takimi sprawami jak Pani,w stosunku do innych firm mają niski procent od sprawy,a są bardzo skuteczni,nie będę robić tu reklamy i dlatego mogę Pani na emaila posłać dane od Pana który zajmował się moją sprawą,zawsze może Pani zapytać ,jak Pani woli to może mi Pani posłać na pocztę swój nr tel ,ja go przekaże do kancelarii i oni się skontaktują i udzielą informacji.Pozdrawiam.Mój e-mail: sol1980@o2.pl
    • Gość: Kamil Bednarz Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: 85.12.5.* 26.05.14, 12:14
      Ja mam bardzo dobre doświadczenia z panią adwokat Moniką Kucwaj. Pomogła mi wywalczyć dużo wyższe odszkodowanie po wypadku, w którym brałem udział, niż się spodziewałem. Oceniam ją jako osobę oddaną swojej pracy, mimo młodego wieku doświadczoną i w pełni profesjonalną. Nie mogłem trafić lepiej.
    • Gość: Nina Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.ip.netia.com.pl 11.06.14, 23:46
      Najlepiej zgłoś się do EuCO. Oni są specjalistami od odzyskiwania odszkodowań. Zadzwoń na infolinie to skontaktują cię z agentem z Łodzi.
    • Gość: Tebor Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.centertel.pl 26.06.14, 00:02
      A znacie Kancelaria Pionier? Oni też zajmują się odszkodowaniami. Są profesjonalistami, ponieważ mają doświadczenie w dziedzinie odzyskiwania odszkodowań. Dla mnie ogromnym plusem jest to, że nie ma u nich opłat wstępnych. Nawet jak się nie ma grosza przy duszy to można się do nich zgłosić. Prowizję pobierają dopiero po uzyskaniu odszkodowania. Zajmują się nie tylko wypadkami komunikacyjnymi, ale również odszkodowaniami za błędy medyczne czy wypadki przy pracy. Wszystko potrafią dokładnie wytłumaczyć i od razu przystępują do pracy. Nie trzeba ich poganiać – sami wiedzą co mają robić.
      • Gość: Alexanderr Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.14, 12:03
        Dobrze dysponować namiarami na dobre kancelarie. W naszej pracy często spotykamy osoby poszkodowane, które pozostawione same sobie nie są w stanie ubiegać się o swoje prawa, często też po prostu nie wiedzą, że takowe mają. Wydaje mi się, że po to płacimy takie składki ubezpieczeniowe, by z nich korzystać, niestety, wiele firm ubezpieczeniowych po prostu żeruje na swoich klientach.
      • Gość: kosaxc Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.14, 20:23
        Ja z trochę innego regionu,. ale też mogę dorzycią bardzo dobry kontakt: www.zco.com.pl/, prowizja pobierana jest dopiero po uzyckaniu odszkodowania
    • Gość: mimka Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.centertel.pl 29.06.14, 21:29
      Z tego co wiem to takie sprawy prowadzi Kancelaria Pionier. Moja siostra miała bardzo podobną przygodę. Ta kancelaria ma duże doświadczenie, ponieważ zajmuje się różnorodnymi sprawami dotyczącymi odszkodowań. W jej przypadku chodziło o odszkodowanie za złamaną nogę, rękę i uraz kręgosłupa. Dostała spore odszkodowanie, którego naprawdę się nie spodziewała. Kancelaria profesjonalnie podeszła do sprawy. Nie było żadnych problemów. Jest bardzo zadowolona z obsługi. Ja, jeśli znajdę się w takiej sytuacji to na pewno się do nich zwrócę.
      • Gość: gościu Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.14, 23:33
        po co Wam prawnik, sami napiszcie sobie pisma, wpiszcie w google generator odszkodowań
        • Gość: ers Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.centertel.pl 15.07.14, 22:29
          Najlepiej iść do Europejskiego Centrum Odszkodowań. Oni tam przykładają się do sprawy. Nie słyszałem, żeby kogoś odprawili z kwitkiem. Mają swoją kancelarię, więc sprawy załatwiane są dosyć szybko.
    • Gość: Karol Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.14, 17:50
      Witam

Polecam kancelarię adwokat Katarzyny Gałeckiej-Nerek. Za takie sprawy pobiera wynagrodzenie po uzyskaniu odszkodowania w postaci procentowej. Z tego co się orientuję to max. 10% wszystko zależy od możliwej do uzyskania kwoty odszkodowania. Mi pomogła i to bardzo. Tu jest link do strony kancelarii: kancelaria odszkodowania.
      Sprawy prowadzi w województwie łódzkim i mazowieckim. Moją sprawę prowadziła w Sądzie Okręgowym w Łodzi.
      Pozdrawiam
      K
    • scarlet_x czy to coś zmieni? 30.10.14, 11:28
      Hej. Przeczytałam ostatnio o czymś takim: ipolisa.pl/HBT-Index-czyli-ile-warty-jest-czlowiek-przy-szkodzie-z-NNW,artykul,861/

Myślicie, że to ułatwi wypłatę odszkodowań bez konieczności zakładania sprawy w sądzie?
    • domcyb Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 03.11.14, 11:56
      Niestety w takich sprawach prawnik często jest niezbędny, bo firmy ubezpieczeniowe nie traktują poważnie ?laików?. Jeśli nie masz swojego adwokata, to skontaktuj się z Maciejem Krakowińskim. Pomógł mojej siostrze po wypadku, chociaż wydawało nam się, że sprawa jest z góry przegrana.
    • Gość: lukasz Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.11.14, 21:15
      Polecam uczciwego i skutecznego prawnika Mirosław Miler ? specjalizuje się w tematyce odszkodowań, w szczególności odszkodowań komunikacyjnych, prowadzi indywidulaną praktykę Radcy Prawnego, prowadzi sprawy w Łodzi

VINDICAR Kancelaria Prawna radca prawny Mirosław Miler
      Oddział w Gdańsku
      Al. Jana Pawła II 20
      80-462 Gdańsk

tel. 0048 606 917 319
      miroslaw.miler@vindicar.pl
    • Gość: dagaa Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.15, 14:41
      ja szczerze polecam firmę Ateneum z Mickiewicza - naprawdę bardzo zaangażowana i szybko działająca firma współpracują z najlepszymi adwokatami a rozliczają się tylko po wygranej sprawie. link do nich odszkodowania-ateneum.pl/
    • michalm88 Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 02.12.15, 16:58
      A słyszał ktoś o DRB? Bo ja unikam małych kancelarii. Zawsze podają wyższe kwoty niż firmy ubezpieczeniowe, które mają więcej partnerów. Zgłaszaliście się może u nich?
      • Gość: Yelon90 Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.16, 17:04
        Hej, ja korzystałem i szczerze polecam. W porównaniu do małych kancelarii to z DRB różnica jest ogromna - niebo, a ziemia;)
    • pawel25031990 Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 12.04.16, 08:52
      Pomagamy w odzyskaniu odszkodowania za
      1.Szkody osobowe Uszkodzenia ciała lub utrata bliskiej osoby w związku z
      -wypadkiem komunikacyjnym
      -wypadkiem w rolnictwie
      -wypadkiem przy pracy
      -bledami w sztuce medycznej
      2. Uszkodzone pojazdy Dopłacamy do Twojego odszkodowania za szkodę w pojeżdzie
      Pomoc dla klientów jest możliwa w przypadku zdarzeń nie starszych niż:
      -3 lata w przypadku wykroczeń
      -20 lat w przypadku przestępstw
      Pomagamy osobom z całej Polski, wiec jeśli możemy pomoc komuś z Twoich bliskich znajomych gdzieś w Polsce
      - napisz-
      skontaktujemy go z odpowiednia osoba.
    • Gość: Monika Malinowska Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.16, 11:43
      Witam
      widze ze sprawa poslizgniecia sie na chodniku byla dosc dawno ale udalo sie wywalczyc wieksze odszkodoanie?

• Gość: Piotr Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.16, 21:19
        Bardzo ciężko w takich sytuacjach wywalczyć większe odszkodowanie- wiem bo kiedyś sam próbowałem i się nie udało. dopiero wsparcie profesjonalistów - dokładnie firmy VOTUM pomogło coś wywalczyć. nie pojęte jest dla mnie to, że tyle się płaci im składek a jak się coś stanie raz na ruski rok to ciężko im wypłacić parę groszy
    • w.pach Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 16.08.16, 15:40
      Gwarantujemy efektywne pozyskiwanie odszkodowań finansowych. Dzięki współpracy z nami uzyskają Państwo pieniądze szybko i skutecznie, zapobiegną próbom zaniżenia należnych świadczeń

Nie wiesz kiedy i jak ubiegać się o odszkodowanie!!!
      Pomożemy w trudnych chwilach:
      -OC komunikacyjne( uszczerbek na zdrowiu , utrata osoby bliskiej)
      -Wypadki przy pracy
      -Wypadki w rolnictwie
      -Błędy w sztuce lekarskiej
      -Odszkodowanie przemysłowe( słupy energetyczne, linie wysokiego napięcia, gazociągi i wodociągi)
      -inne zdarzenia

Zadzwoń pomożemy doradzimy
      TEL:506-695-215
      w.pach@nestia-kancelaria.pl
    • Gość: Dawid1234 Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny IP: *.echostar.pl 25.01.18, 08:36
      Sam miałem ostatnio stłuczkę i przyznam,że pieniądze z odszkodowania z OC sprawcy to śmiech na sali.Mogę z czystym sumieniem polecić Firmę Crashplus.Dopłacicli mi sporą sumke dzięki czemu bez problemu naprawiłem auto.Jakby ktos był chętny podaje numer do ich doradcy: 570660879
    • markus78 Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 02.07.19, 19:43
      Bardzo dobry w Łodzi jeżeli chodzi o dochodzenie odszkodowań od ubezpieczycieli jest adwokat Jarosław Szkudlarek i mogę go polecić każdemu kto chce skorzystać z profesjonalnej i uczciwej pomocy prawnej w tym zakresie.
    • milku90 Re: Odszkodowania za wypadek komunikacyjny 05.05.23, 10:05
      Odszkodowanie za wypadek komunikacyjny na chodniku nie należy do najłatwiejszych spraw, warto zgłosić się do doświadczonej kancelarii odszkodowawczej. Niestety sama nie znam nikogo z Łodzi, ale tu masz link, gdzie możesz zgłosić się po pomoc w uzyskaniu odszkodowania we Wrocławiu. Może pomogą ci z twoim przypadkiem, bo przyznam, że jest on niecodzienny, trochę trudniejszy niż tradycyjny wypadek komunikacyjny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka