wujek_stryjek Re: Adwokat Łódź 24.10.16, 09:55 Mi pomaga kancelaria prawna www.kacprzyk-bojaryn.pl. Dziewczyny dbają o swojego klienta a nie oszukujmy się w tych czasach mało kto tak robi. Polecam ich ze względu na dużą skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
mixdental_lodz Re: Adwokat Łódź 08.11.16, 10:58 Adwokat musi poratować także psychologicznie. Gdy trafiłem do Adwokata z Łodzi, nie załamał mnie swoim cennikiem usług. Ceny jakie oferuje są znośne i przystępne. Dałem radę finansowo podołać prowadzeniu sprawy o rozwód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 23.12.16, 12:27 A gdzie tu adres IP niby widać? Odpowiedz Link Zgłoś
aperol.spritz Re: Adwokat Łódź 24.12.16, 09:56 Na komputerze. Na smartfonie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 31.12.16, 14:14 Niestety, zmartwię Cię ale na komputerze też nie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aperol.spritz Re: Adwokat Łódź 01.01.17, 20:10 ok, mój błąd, to nie IP, ale ten sam dostawca internetu. Chyba ;) Styl wypowiedzi osób polecających poszczególne kancelarie jest podobny, używane są podobne sformułowania ;) polecać swoje usługi tez trzeba umieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goździk Re: Adwokat Łódź IP: *.icpnet.pl 31.12.16, 14:16 Polecam kancelarię pani Mecenas Chróścielewskej. Kiedy dowiedziałem się, że moja żona chce rozwodu i szukałem dobrej kancelarii to trafiłem właśnie do nich. Był to strzał w dziesiątkę, żona chciała koniecznie orzeczenia mojej winy ale się nie dałem! A to wszystko dzięki ich pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romano Re: Adwokat Łódź IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.17, 10:17 Jeśli szukasz specjalistów to idź do kanclearii mecenas Chróscielewskiej. Wiele osób ją tu poleca bo to ludzie naprawde świetni, maja wiedze i doswiadczenie w branży. Koleżanka się rozwodzila z ich pomocą i była bardzo zadowolona z tego, jak jej pomogli. Myślę, że nie ma się co wahać. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenakaczor Re: Adwokat Łódź 14.02.17, 15:53 Zdecydowanie Adwokat Burska do rozwodu! Wygrałam sprawę :))) jestem przeszczesliwa. Bardo miła pani mecenas a tak bardzo sie bałam. Ludziska polecam goraco najlepiej wydane pieniądze na fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenakaczor Re: Adwokat Łódź 14.02.17, 15:57 U mnie w pracy już trzy Panie korzystały z usług tej samej prawnicza wiec to oczywiste :) widac konkurencja nie może się pogodzić z utratą klientów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia_cz Re: Adwokat Łódź 06.07.17, 09:22 A ja polecam panią adwokat Monikę Kitscha-Kwasiborską, kancelaria mieści się przy ulicy Juliusza Kossaka 9 lokal 1 :) Bardzo dobra jest w swoim fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz4111 Re: Adwokat Łódź 14.10.17, 13:34 Kancelaria Zawadzki na Struga polecam i odwdzięczam sie rekomendacją za super pomoc zawadzki-adwokat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Adwokat Łódź IP: *.146.42.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.17, 00:38 Polecam adwokata Jarosława Szkudlarka z Łodzi do sprawy o rozwód, z resztą nie tylko ale ogólnie nie bierze spraw przegranych jak nie widzi szans na wygraną i z góry o tym przynajmniej mówi nie obiecując gruszek na wierzbie przyczym potrafi doradzić jak sprawę rozwiązać i widać że wie co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
renataslowik1 Re: Adwokat Łódź 17.12.17, 09:36 Ja tez szukam jakiegoś dobrego Adwokata od rozwodów Odpowiedz Link Zgłoś
desper76 Re: Adwokat Łódź 26.03.18, 13:17 W sprawach rozwodowych bardzo kompetentny i skuteczny w Łodzi jest adwokat Jarosław Szkudlarek i rekomenduję go z własnego doświadczenia gdyż bardzo mi pomógł w mojej sprawie rozwodowej. Widać było że wie co robi o ma w tym bardzo duże doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
desper76 Re: Adwokat Łódź 18.04.18, 17:18 Polecam adwokata Jarosława Szkudlarka jako konkretnego i skutecznego adwokata do sprawy rozwodowej i nie tylko bardzo zaangażowany i waleczny adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudio Re: Adwokat Łódź IP: *.play-internet.pl 20.06.18, 19:40 Z czystym sumieniem mogę polecić adwokata mojej córki (Kancelaria Adwokacka Piotr Nawocki, Telefon: 692-975-652), szybki i sprawnie poprowadził sprawę alimentacyjną, wyrok okazał się bardzo korzystny dla mojej córki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stich66 Re: Adwokat Łódź IP: *.146.237.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.18, 21:38 Korzystałem z wyszukiwarki www.skuteczny-adwokat.com/, nie szukałem dalej bo tutaj znalazłem to, co mnie interesowało. Polecam – warto sprawdzić, może też znajdziecie opis jakiegoś adwokata, który Was zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Adwokat Łódź IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.18, 19:32 Radziłbym zamiast szukać w Łodzi, pojechać raczej do Warszawy. Dużo więcej adwokatów i większa konkurencja, a tym samym ceny niższe, mimo, że to stolica. Sam mam swojego ulubionego adwokata na Ursynowie. Pomaga mi w papierkowej robocie związanej z prowadzeniem firmy, jeżdżę do niego regularnie i ani myślę przestać, bo to świetny secjalista, a w dodatku nie drogi. Mecenas Witold Krzysiak. Polecam poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekkot Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.18, 21:50 polecam Adwokat Burska www.adwokatweb.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victoriaa55 Re: Adwokat Łódź IP: *.146.70.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.10.18, 23:04 Z przykrością muszę napisać, że dołączam moje zapytanie o polecenie adwokata do rozwodu. Szykuje się ciężka batalia, bo mój mąż już próbuje rozprzedawać nasz majątek i już mi wygraża, że zostanę z niczym. Czy ta pani mecenas o której piszecie to ta: www.specprawnik.pl/adwokat/magdalena-chroscielewska-50071/ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martakos Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.18, 20:24 polecam Mecenas Burska mnie wygrala sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andres Re: Adwokat Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.18, 08:52 Ze swoich doświadczeń mogę polecić adwokata Igora Klimkowskiego w mojej sprawie sobie bez problemu poradził, a była z kategorii tych trudniejszych. A zakończyła się sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easypeasy Re: Adwokat Łódź IP: *.147.98.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.18, 21:51 Victoria555, zgadza się, to jest właśnie ta osoba. Osobiście u niej nie byłam, ale dwie moje koleżanki korzystały z jej usług przy swoich rozwodach i wypowiadały się o niej w samych ciepłych słowach. Także warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Adwokat Łódź IP: *.147.99.214.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.18, 21:49 Koleżanka poleciła mec. Niedziałkowskiego i nie żałuję. To co podobało mi się w mec. to podejście do klienta i zaangażowanie i profesjonalizm. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: startover Re: Adwokat Łódź IP: *.146.231.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.12.18, 21:56 Mój wybór padł na mecenasa Klimkowskiego i nie zawiodłam się. Dzięki jego wsparciu cała sprawa miała pozytywne zakończenie. Mam nadzieję, że takich prawników będzie więcej, tutaj porzucam jego nr telefonu: 600365228 Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_gie Re: Adwokat Łódź 23.01.19, 21:24 myślę że kancelaria JST jest godna polecenia, miałem styczność tylko z adwokatem Tomaszem Tomaszczykiem od prawa pracy, ale cała kancelaria ma dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
castile Re: Adwokat Łódź 28.01.19, 13:34 Ja osobiście mogę polecić Kancelarię Adwokacką Maciej Pakowski. Zajmuje się takimi sprawami jak unieważnienie małżeństwa, czy też rozwód kościelny. Odpowiedz Link Zgłoś
dorriss84 Re: Adwokat Łódź 09.02.19, 11:51 Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panem adwokatem Cyrańskim. Najpierw wygrał mi sprawę o rozwód z wyłącznej winy męża, a potem prowadził sprawę o podział majątku. Udowodnił, że należały mi się większe udziały, dzięki czemu to ja przejęłam dom i samochód. Jestem mega zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri8384 Re: Adwokat Łódź 09.02.19, 19:01 Ja zwróciłam się do pana mecenasa Cyrańskiego ze sprawą o podwyższenie alimentów na dzieci. Wywalczył mi dokładnie tyle, ile chciałam. Jak widać, do mecenasa Cyrańskiego warto pójść z każdą sprawą z prawa rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek12 Re: Adwokat Łódź IP: *.toya.net.pl 30.05.19, 17:48 Mecenas Cyrański tyle spraw wygrał i zakończył a działalność rozpoczął 2019-01-11 proponuję sprawdzać ich doświadczenie w CIDG a nie tylko na forach dla mnie mecenas musi mieć też doświadczenie a to zdobywa się latami - ludzie rozwagi bo po IP widać że sami sobie piszecie te opinie a to chyba wbrew etyce adwokackiej - masakra co się tu wyprawia, a Pan "mec" Klimkowski to chyba jeszcze aplikant :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krysienka12463 Re: Adwokat Łódź 12.02.19, 11:02 Ja też mogę każdemu polecić pana adwokata Cyrańskiego. Prowadził sprawę rozwodową mojej mamy. Podchodził do tego bardzo profesjonalnie, zawsze miał dla mamy dużo czasu, wszystko jej tłumaczył. Sprawę wygrał w całości, mama była bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
krysztal_diament Re: Adwokat Łódź 15.02.19, 14:28 Mnie pan mecenas Cyrański też pomógł w rozwodzie. To znany w Łodzi specjalista od prawa rodzinnego. Sprawa oczywiście została wygrana, a pana adwokata Cyrańskiego mogę polecić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
arlettabolesta Re: Adwokat Łódź 21.10.19, 09:19 Z kolei nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa zapraszam na mój blog dr Arletta Bolesta adwokat kościelny Odpowiedz Link Zgłoś