Dodaj do ulubionych

Dobry adwokat sprawy ZUS łódź

20.06.16, 12:55
Poszukuję adwokata, który poprowadzi odwołanie od decyzji zus (zaliczenie pracy w gospodarstwie rodziców do emerytury). Może ktoś miał podobną sprawę i poleci adwokata, który specjalizuje się w takich sprawach z Łodzi lub okolic.
Obserwuj wątek
    • arekmam Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź 23.06.16, 15:00
      mecenas Dariusz Staniszewski. Kancelaria jest w Warszawie, ale po pierwsze większość spraw i tak załatwiasz online. Po drugie czasem mam wrażenie, że do Warszawy jadę szybciej, niż na drugi koniec Łodzi.
    • zbigniewwartkowski Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź 17.07.16, 21:47
      Jako prawnika polecam Adwokat Burską. Jest solidna, pracowita i co najważniejsze skuteczna. Człowiek wie za co płaci. Kontakt do niej 664 365 410 Polecam też sprawdzić obiektywne opinie na www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=89382
    • marrytomecka Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź 15.09.16, 12:01
      Szkoda, że w Łodzi, bo w Zabrzu jest bardzo dobry adwokat Paweł Dłóciok www.dlociok.pl/
    • rakietnica12 Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź 26.09.19, 13:33
      W Łodzi w sprawach z prawa pracy i przeciwko ZUS-owi specjalizuje się adwokat Wawrzyniec Chróścielewski. Trafiłam do niego ze swoją sprawą, którą nik nie chciał się zająć i wygrałam. Tu jest namiar do niego 426780078
    • karol1254 Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź 31.01.20, 12:22
      Mogę z całą stanowczościa napisać, bo wygrał mi sprawę, że najlepszy jest ADWOKAT CHRÓŚCIELEWSKI. Pozdrawiam ZUS :). Zobaczcie ranking www.skuteczny-adwokat.com pan Chróścielewski jest  na 1 miejscu.
    • Gość: Piotrek Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 22.04.20, 11:48
      Jeśli szukasz adwokata dobrego, znającego się na rzeczy to Pani Justyna Słowińska Wiecha. Nie weźmie dużo w przeciwieństwie to wielu adwokatów z którymi się kontaktowałem.

www.slowinska-wiecha.pl
      • Gość: Piotrek Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 22.04.20, 11:50
        www.slowinska-wiecha.pl
    • krakusmaria1 Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź 07.05.20, 16:40
      na tym temacie najlepiej się zna adwokat Wawrzyniec Chróścielewski
    • Gość: Małgorzata Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.21, 21:47
      Potwierdzam, mecenas Wawrzyniec Chróścielewski nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ZUS! Wiem bo sama sprawdziłam.
    • Gość: Stan Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.play-internet.pl 18.07.21, 22:52
      W sprawach zus'owskich specjalizuje się Adwokat Wawrzyniec Chróścielewski. Wieloletni praktyk. Śmiało można go polecić i mu zaufać powierzając sprawę. Podaję numer kontaktowy 666609065.
    • Gość: Knorad Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 20.12.21, 13:58
      Mi właśnie taką sprawę prowadził mecenas adwokat Wawrzyniec Chróścielewski. Wszystko poprowadzone bardzo sprawnie i rzeczowo. Nie muszę mówić, że wygrana. I to wygrana do tego stopnia, że nawet ZUS nie złożył apelacji:)
    • Gość: Alwo Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 15.02.22, 12:54
      Dzień dobry. W sprawach z ZUs specjalizuje się adwokat Wawrzyniec CHróścielewski. Od szeregu lat jest adwokatem prowadzącym tego typu sprawy i ma wiele sukcesów na swoim kącie. Jeżeli macie problem z Zusem to zgłoście się do niego. Telefon to 666-609-065
    • Gość: Wow Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.96.147.140.ipv4.supernova.orange.pl 04.07.22, 22:34
      Miałem bardzo trudną sprawę z ZUS-em, który uznał, że nie mogę być ubezpieczony wiązało się to dla mnie z utratą zasiłku, który miałem wypłacony. Byłem przerażony, ale Pan Mecenas Piotr Szybka zajął się tą sprawą i koniec końców skończyło się to tak, że sąd uznał, że zasiłek mi się należy. Jestem bardzo zadowolony. Numer do Pana Mecenasa 666 600 773
    • Gość: Pawełł Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 09.08.22, 16:37
      Adwokat Wawrzyniec Chróścielewski - potwierdzam najlepszy. U mnie właśnie Mecenas prowadził sprawę - odwołanie od dec zus i sprawę wygrałem w dwóch sądach. Jeżeli macie potrzebę to pozostawię kontakt do mecenasa: 666 609 065
    • Gość: Przemek Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 29.08.22, 12:03
      Z mojego własnego i osobistego doświadczenia - polecam Adw. Wawrzyńca Chróścielewskiego. Skuteczność jak nikt inny. Piszę właśnie o tym bo przecież to jest najważniejsze. WYgrana i o to chodziło.
      • Gość: SylwiaPlich644 Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 11.10.22, 21:07
        Jak możesz dojechać do Łodzi to radzę zdecydować się na Wawrzyńca Chróścielewskiego, bo ten człowiek to cudotwórca w zakresie spraw z zusem.
        • Gość: PatrycjaWrocla76@o Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: 38.87.237.* 19.01.23, 14:25
          Tylko Kancelaria Adwokacka CHRÓŚCIELEWSKA & CHRÓŚCIELEWSKI. Renoma, doświadczenie, skuteczność. WYGRYWA!!
          • monika.kowalskak Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź 14.02.23, 11:53
            zgadzam się w 100 % adwokat Chróścielewski najlepszy w sprawach przeciwko zusowi.
            • Gość: Annaczyk@op.pl Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 16.05.23, 09:40
              Masz rację Patrycja. Ja też korzystałam z pomocy Kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski. I bardzo sobie chwalę jak sprawa się zakończyła.
              • Gość: kasiawraczyk@op.pl Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.rev.webside.pt 13.06.23, 12:02
                Adwokat Chróścielewski
                nie rzuca słów na wiatr jak inni prawnicy, obiecując gruszki na wierzbie. Skuteczny.
                • Gość: adamnapieraj@wp.pl Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 30.07.23, 13:52
                  Wszystkim co chcą wygrać niech wiedza ze bezcenna jest pomoc która oferuje Pan mecenas Chróścielewski
                  • Gość: weronikagdyl@wp.pl Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.toya.net.pl 28.08.23, 17:21
                    Tylko ich polecam, bo sprawdziłam na własnej skórze: Adwokat Chróścielewski i Jego kancelaria CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI
                    Dzwońcie do Niego, tu macie telefon bezpośredni +48 666 609 065
                    Znaleziony Pan Mecenas tutaj topadwokat.com/lodz/adwokat-wawrzyniec-chroscielewski/
                    • Gość: haniarysik@op.pl Re: Dobry adwokat sprawy ZUS łódź IP: *.play-internet.pl 20.11.23, 12:36
                      Polecam Mecenasa Chróścielewskiego z całego serca. Mimo trudnej sprawy, poradził sobie znakomicie. Rzetelne przygotowanie do rozpraw oraz ogrom wiedzy jaką posiada Mecenas pozwolilo na wygranie mojej sprawy. Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalista jakich mało! W pełni zasługuje na najlepszą opinię. Znalazłem Go tutaj
                      www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-wawrzyniec-chroscielewski/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka