Dodaj do ulubionych

Lekarz Ginekolog

07.12.04, 14:59
Mam prośbę o namiar na lekarza ginekologa, specjalizującego się w leczeniu
niepłodności.
Pozrdawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: fleurette Re: Lekarz Ginekolog IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 07.12.04, 19:56
      wiadomość z drugiej ręki: dr sobczyński salve
      • agata73 Re: Lekarz Ginekolog 11.12.04, 18:56
        dziewczyny mają rację, dr Sobkiewicz - Salve, ja także polecam , po pierwszej
        inseminacji zaszłam w ciążę, wcześniejsze dwa lata zmarnowane na zwykłych
        ginekologów.
    • Gość: martynia Re: Lekarz Ginekolog IP: *.toya.net.pl 08.12.04, 00:06
      nie Sobczyński ale Sobkiewicz ale faktycznie Salve A. Struga 3, tel. 6337801,
      musisz zadzonić 2-3 dni wcześniej żeby się umówić, bo ma bardzo dużo pacjentek,
      ale jest bardzo dobrym specjalistą, tam jest klinika leczenia niepłodności,
      robia tam nawet in vitro,

martynia z maluszkiem w brzuchu po in vitro
      • monia.ms Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 15:51
        Dzięki,
        A może wiecie cos o dr. Kowalczyk z Madurowicza?
        • agata73 Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 19:43
          Monia, niestety nie znam, ale wiem jedno, jeśli lekarz tylko pracuje w szpitalu
          gdzie nie wykonuje się zapłodnień in vitro ( to nie znaczy że robią tylko in
          vitro , ale że znają sie na niepłodności), to z reguły tylko udaje specjalistę,
          same wizyty u lekarza to niestety na ogół za mało, muszą mieć dobre zaplecze
          laboratoryjne, możliwość robienia wszystkich badań i zabiegów na miejscu. Nie
          znam dr Kowalczyka, wieć nie mogę go oceniać ale leczenie niepłodności powinno
          się odbywać tylko w klinikach które sie tym specjalistycznie zajmują, a nie są
          zwykłym szpitalem. W Łodzi są tylko dwie: SALVE i GAMETA, pozostali raczej
          wyciągają kasę bez rzeczywistych efektów. Nie zmarnuj sobie czasu , ja
          straciłam dwa lata na takich "specjalistów". Wejdź, sobie na www.nasz-bocian.pl
          to są strony dla par z tym problemem i zobacz kto z Łodzi jest tam opisywany,
          jeśli nie ma tam twojego lekarza to znaczy, ze dziewczyny go nie znają czyli
          facet się nie liczy. Moje dzieciatko to efekt leczenia dr Sobkiewicza z Salve,
          zawsze kiedy przyjmuje przed gabinetem spotkasz jakieś ciężarówki, którym
          pomógł. Jeszcze raz dziękuję mu za to.Pozdrawiam Agata
    • beciaf Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 19:53
      w ICZMP jest poradnia leczenia niepłodności - polecam dr Niwalda
      • agata73 Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 20:01
        to prawda podobno dr Niwald jest niezły, ale w CZMP są porady, jeśli będziesz
        wymagała inseminacji lub in vitro to i tak odeślą Cię do Gamety i znowu,
        powtarzanie wszystkich badań, nowi lekarze i cyrk zaczyna sie od początku. To
        może lepiej od razu do Gamety. Najwięszym naszym problemem jest wiek, ja mam
        prawie 32 i nie chciałam już więcej marnować. Dla mnie Salve było ogromną
        szansą, którą udało się wykorzystać>
        • beciaf Re: Lekarz Ginekolog 14.12.04, 20:51
          dr Niwald jest moim lekarzem od ponad roku. badania w tym laparoskopie, hysteroskopie, hsg itp. wykonuje w szpitalu ICZMP tam również chodzę na wizyty. Inseminację natomiast wykonuje w CONCEPT prywatnie. polecam
          • Gość: Ewelina Re: Lekarz Ginekolog IP: *.toya.net.pl 14.12.04, 21:24
            Monia niestety nie znałam dr Sobkiewicza, ale jeśli chodzi o Niwalda to nie
            mogę powiedzieć o nim nic dobrego, kasa, kasa i jeszcze raz kasa, zmarnował mi
            kilka lat, nie mam już szans na ciążę, staramy się o adopcję. Jeśli szukasz
            dobrego lekarza który ci pomoze to proponuję tak jak Agata wejść na naszego
            bociana, tam niestety również nie ma na jego temat zbyt wielu opini (byłam tam
            kilka minut temu, zeby zobaczyć jak on dalej się zachowuje. Dle dla mnie już za
            późno ale mam nadzieję, że bedziemy kiedyś rodzicami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka